Lyhytkurssin toimitusehdot

Ehdot ovat voimassa 1.2.2013 alkaen.

Soveltamisala

Näitä sopimusehtoja noudatetaan Jyväskylän ammattikorkeakoulun (y-tunnus 1006550-2) asiakkaalle verkossa tarjoamiin palveluihin. Myymme palveluita yksityishenkilöille sekä Suomeen että Suomen ulkopuolelle.

Palvelun kuvaus

Jyväskylän ammattikorkeakoulu tarjoaa verkossa koulutuksia ja niihin liittyviä palveluja ja materiaaleja (jäljempänä näistä käytetään nimitystä ”tuote” tai ”tuotteet”).

Tuotteiden tilaaminen

Tuote tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.jamk.fi/hae-opiskelemaan kurssikorin kautta. Tuotteen hintaan voidaan lisätä toimituskulut. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilatut tuotteet, niiden hinnat sekä koulutuksen peruutusehdot. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tämä sopimus ilmoittamalla siitä myyjälle sähköpostitse 14 päivän kuluessa tilausvahvistuksen vastaanottamisesta.

Asiakkaalla ei kuitenkaan ole em. peruuttamisoikeutta, mikäli kysymys on palvelusta, jonka suorittaminen tai hyödykkeen toimittaminen sähköisesti on aloitettu ennen peruuttamisajan päättymistä. Näitä ovat esim. verkkokurssit, jotka asiakas saa käyttöönsä välittömästi ne tilattuaan.

Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Maksutavat

Tuotteet ja kaikki siihen liittyvät kulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla:

  • Kaikkien kotimaisten pankkien verkkomaksupainikkeilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki
  • Korttimaksaminen: Visa, Visa Electron, Mastercard ja American Express
  • Paytrail-tili

Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta. Jyväskylän ammattikorkeakoulu toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle.

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Asiakkaan kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Maksut Paytrail-tilillä

Käyttäessäsi Paytrail-tiliä maksaminen tapahtuu Paytrailin palvelussa. Paytrail-tilin kautta tehtävissä korttimaksuissa maksutapahtuman sopimusosapuolina toimivat Paytrail ja kortinhaltija.

Tuotteen toimitus

Asiakkaan sähköpostitse saama tilausvahvistus toimii maksutositteena asiakkaan tilaamasta tuotteesta ja asiakkaan tulee säilyttää se. Asiakkaalle ei lähetetä muuta tositetta.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Jyväskylän ammattikorkeakoulu käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.