Kasvisruoka & -proteiinit ruokapalveluissa – KasvisPro –koulutus -hankkeessa koulutettiin julkisia ruokapalveluja tuottavien ammattikeittiöiden...
Keski-Suomen ruokaverkosto -yhteistyöhanke (KEVE) 1.4.2022 - 31.1.2024 Keski-Suomen ruokaverkosto -yhteistyöhanke on päättynyt. Hanke jatkoi...
Ruokapalveluiden toiminta hävikin ennakointiin, seuraamiseen, mittaamiseen ovat eri vaiheissa ja tarvitsevat vielä toimia sekä uusia ratkaisuja sekä...
Automatisointi ja robotisointi on jo vaikuttanut ja tulee edelleen vaikuttamaan laajentuessaan ihmisten työhyvinvointiin radikaalilla tavalla...
Hankkeen tavoitteena on laatia esiselvitys laajamittaisemman järvikalastuksen edellytyksistä ja kehittämistarpeista, sekä tunnistaa keskeiset...
Maaseudulle tarvitaan uusia liiketoiminnan avauksia. Riistataloudella on mahdollista olla Keski-Suomelle merkittävä tulonlähde. Hirven osalta...
Yhteistyöhankkeella edistetään Keski-Suomen maaseudun ja erityisesti ruokaketjun toimintaa kokonaisuutena mahdollisimman laajassa yhteistyössä...
Hankkeessa selvitetään sosiaalisen pääoman ja kestävyyden merkitystä, ilmiötä ja mahdollisuuksia lähiruokayrittäjien ja lähiruokaa...
Lähiruokaa resurssiviisaasti julkisiin keittiöihin -hankkeella pyritään helpottamaan lähiruoan käyttöä julkisissa ammattikeittiöissä. Tässä Jyväskylän...