KasvisPro Edu -hankkeessa vahvistetaan ruoka-alan ammattiopetuksen ja ammattikeittiöiden kasvisruokaosaamista kouluttamalla. Lisäksi projekti kokoaa...
Ruoantuotantoa käsitellään peruskoulun oppimateriaaleissa varsin vähän. Hankkeen tavoitteena on vahvistaa ala- ja yläkouluikäisten ruokatuotannon...
SitraLab 7 - Luonto osaksi arkea -ohjelman tavoitteena on, että kohdekunnissa rakentuu aktiivinen toimijoiden verkosto, jotka mahdollistavat...
Kasvisruoka & -proteiinit ruokapalveluissa – KasvisPro –koulutus -hankkeessa koulutettiin julkisia ruokapalveluja tuottavien ammattikeittiöiden...
Ruokapalveluiden toiminta hävikin ennakointiin, seuraamiseen, mittaamiseen ovat eri vaiheissa ja tarvitsevat vielä toimia sekä uusia ratkaisuja sekä...
Oivallista ruokaa 1.12.2020-31.12.2022 Oivallista ruokaa -hankkeen päätavoitteena oli saada ravitsemuksellinen laatu ja elintarvikehävikin seuranta...
Lähiruokaa resurssiviisaasti julkisiin keittiöihin -hankkeella pyritään helpottamaan lähiruoan käyttöä julkisissa ammattikeittiöissä. Tässä Jyväskylän...
The wider objective of the project is to promote the reformation and modernisation of the higher education in the Russian federation. The specific...
Lokakuussa JAMK ja KESTO (jota hallinnoi BENET oy) valmistelevat kokeilua kokoamalla tietoa mm. olemassa olevista veden säästömenetelmistä, veden...
Continuous changes in school curriculum, and efforts to modernize teaching and learning in Kosovo schools, have been placing increasing demands on...