KasvisPro Edu -hankkeessa vahvistetaan ruoka-alan ammattiopetuksen ja ammattikeittiöiden kasvisruokaosaamista kouluttamalla. Lisäksi projekti kokoaa...
Ruoantuotantoa käsitellään peruskoulun oppimateriaaleissa varsin vähän. Hankkeen tavoitteena on vahvistaa ala- ja yläkouluikäisten ruokatuotannon...
Kasvisruoka & -proteiinit ruokapalveluissa – KasvisPro –koulutus -hankkeessa koulutettiin julkisia ruokapalveluja tuottavien ammattikeittiöiden...
Ruokapalveluiden toiminta hävikin ennakointiin, seuraamiseen, mittaamiseen ovat eri vaiheissa ja tarvitsevat vielä toimia sekä uusia ratkaisuja sekä...
Oivallista ruokaa 1.12.2020-31.12.2022 Oivallista ruokaa -hankkeen päätavoitteena oli saada ravitsemuksellinen laatu ja elintarvikehävikin seuranta...
Ikääntyneen hyvinvointia on mahdollista tukea viimeaikaisen teknologisen kehityksen avulla. Virtuaalitodellisuuden (virtual reality, VR) hyödyntäminen...
Hankkeen tarkoituksena on tukea ja antaa uusia ideoita robotiikan ja ohjelmoinnin opetukseen peruskouluissa ja toisen asteen opetuksessa sekä antaa...
Klusterihankkeen tavoitteena on biotalousalan, erityisesti metsäteollisuuden, klusterien strateginen kehittäminen sekä pk-yritysten tutkimus-, kehitys...
The overall purpose of the Food4Growth project is to connect researchers in the Nordic countries and China in order to advance research and education...
Main objectives are creation and promotion of long term networking cooperation in the field of creative and innovative industries, such as cultural...
Sivunumerointi
- Current page number: 1 Total number of pages: 2
- Seuraava sivu