KasvisPro Edu -hankkeessa vahvistetaan ruoka-alan ammattiopetuksen ja ammattikeittiöiden kasvisruokaosaamista kouluttamalla. Lisäksi projekti kokoaa...
Ruoantuotantoa käsitellään peruskoulun oppimateriaaleissa varsin vähän. Hankkeen tavoitteena on vahvistaa ala- ja yläkouluikäisten ruokatuotannon...
Kasvisruoka & -proteiinit ruokapalveluissa – KasvisPro –koulutus -hankkeessa koulutettiin julkisia ruokapalveluja tuottavien ammattikeittiöiden...
Vuonna 2020 käynnistyi TYÖ2030-kehittämisohjelma, jonka tavoitteena on tuottaa uudenlaisia toimintatapoja yhdessä työpaikkojen, toimialojen ja...
Ruokapalveluiden toiminta hävikin ennakointiin, seuraamiseen, mittaamiseen ovat eri vaiheissa ja tarvitsevat vielä toimia sekä uusia ratkaisuja sekä...
Opettajakoulutuksen tutkimusperustainen kehittäminen 1.9.2021-31.12.2022. Projekti käsittää kaksi erillistä osaprojektia, joiden tavoitteena on 1...
Oivallista ruokaa 1.12.2020-31.12.2022 Oivallista ruokaa -hankkeen päätavoitteena oli saada ravitsemuksellinen laatu ja elintarvikehävikin seuranta...
Twinning is a European Union instrument for institutional cooperation between Public Administrations of EU Member States and of beneficiary or partner...
Ikäihmisten ruokapalvelut muuttuvassa toimintaympäristössä -hankkeen päätavoitteena on tuottaa kattava kuva ikääntyneiden ruokapalveluiden nykytilasta...
Sivunumerointi
- Current page number: 1 Total number of pages: 3
- Seuraava sivu