KasvisPro Edu -hankkeessa vahvistetaan ruoka-alan ammattiopetuksen ja ammattikeittiöiden kasvisruokaosaamista kouluttamalla. Lisäksi projekti kokoaa...
Ruoantuotantoa käsitellään peruskoulun oppimateriaaleissa varsin vähän. Hankkeen tavoitteena on vahvistaa ala- ja yläkouluikäisten ruokatuotannon...
Laukaassa sijaitsevan Alanen-järven ekologinen tila on huono. EU:n alueella on tavoitteena pintavesien vähintään hyvä tila vuoteen 2027 mennessä...
Kasvisruoka & -proteiinit ruokapalveluissa – KasvisPro –koulutus -hankkeessa koulutettiin julkisia ruokapalveluja tuottavien ammattikeittiöiden...
Lähes kaikki yhteiskunnan keskeiset toiminnot ovat riippuvaisia erilaisista digitaalisista sovelluksista. Kehittämällä kyberuhkiin varautumista...
Viitasaaren Suovanlahdella sijaitsevissa Mylly- ja Mäntyjoessa on nousuesteitä, jotka estävät vaelluskalojen liikkumisen. Aikanaan joissa on...
Valkeisen-järven ekologinen luokitus on hyvä. EU:n alueella on tavoitteena saavuttaa tai säilyttää pintavesien vähintään hyvä ekologinen tila vuoteen...
Ruokapalveluiden toiminta hävikin ennakointiin, seuraamiseen, mittaamiseen ovat eri vaiheissa ja tarvitsevat vielä toimia sekä uusia ratkaisuja sekä...
Laukaan Vehniällä sijaitsevan Alanen-järven ekologinen tila on huono. Matala ja pieni Alanen-järvi on rehevöitynyt ja täten virkistyskäytön...
Sivunumerointi
- Current page number: 1 Total number of pages: 4
- Seuraava sivu