KasvisPro Edu -hankkeessa vahvistetaan ruoka-alan ammattiopetuksen ja ammattikeittiöiden kasvisruokaosaamista kouluttamalla. Lisäksi projekti kokoaa...
Ruoantuotantoa käsitellään peruskoulun oppimateriaaleissa varsin vähän. Hankkeen tavoitteena on vahvistaa ala- ja yläkouluikäisten ruokatuotannon...
Kasvisruoka & -proteiinit ruokapalveluissa – KasvisPro –koulutus -hankkeessa koulutettiin julkisia ruokapalveluja tuottavien ammattikeittiöiden...
Vuonna 2020 käynnistyi TYÖ2030-kehittämisohjelma, jonka tavoitteena on tuottaa uudenlaisia toimintatapoja yhdessä työpaikkojen, toimialojen ja...
A systematic integration of agrology student assets (degree programs) and agricultural end-users (training & technology adoption) in the process of...
Ruokapalveluiden toiminta hävikin ennakointiin, seuraamiseen, mittaamiseen ovat eri vaiheissa ja tarvitsevat vielä toimia sekä uusia ratkaisuja sekä...
Opettajakoulutuksen tutkimusperustainen kehittäminen 1.9.2021-31.12.2022. Projekti käsittää kaksi erillistä osaprojektia, joiden tavoitteena on 1...
Oivallista ruokaa 1.12.2020-31.12.2022 Oivallista ruokaa -hankkeen päätavoitteena oli saada ravitsemuksellinen laatu ja elintarvikehävikin seuranta...
Cyber Security Network of Competence Centres for Europe (CyberSec4Europe) on yhteis-eurooppalainen hanke, johon osallistuu toimijoita 22 euroopan...
Sivunumerointi
- Current page number: 1 Total number of pages: 3
- Seuraava sivu