KasvisPro Edu -hankkeessa vahvistetaan ruoka-alan ammattiopetuksen ja ammattikeittiöiden kasvisruokaosaamista kouluttamalla. Lisäksi projekti kokoaa...
Ruoantuotantoa käsitellään peruskoulun oppimateriaaleissa varsin vähän. Hankkeen tavoitteena on vahvistaa ala- ja yläkouluikäisten ruokatuotannon...
BioBoosters – Boosting Circular Transition Interreg BSR core project, priority 3.1 Circular economy 2023-2025 Jyväskylän ammattikorkeakoulun...
Kasvisruoka & -proteiinit ruokapalveluissa – KasvisPro –koulutus -hankkeessa koulutettiin julkisia ruokapalveluja tuottavien ammattikeittiöiden...
MYRSKY-projektin tavoitteena on luoda ammattikorkeakoulujen yhteistyönä nopeasti ja helposti haltuun otettavia palveluita yrityksille vihreän...
Sosiaali- ja terveysala kärsii niin valtakunnallisesti kuin Keski-Suomen alueella työvoimapulasta lähes kaikissa ammateissa. Alan veto- ja pitovoima...
Hankkeen päätavoite on edistää musiikin hyödyntämistä hoitoalalla ja musiikin ja hoitoalojen yhteistyötä. Hankkeessa pyritään tuomaan musiikin...
Ruokapalveluiden toiminta hävikin ennakointiin, seuraamiseen, mittaamiseen ovat eri vaiheissa ja tarvitsevat vielä toimia sekä uusia ratkaisuja sekä...
Yhteiskunta digitalisoituu vauhdilla, ja monet niin julkiset kuin yksityisetkin palvelut ovat siirtyneet verkkoon ja sovellusalustoille...
Hankkeen tarkoituksena on ollut lisätä yritysten muutoskyvykkyyttä eli kykyä vastata muutoksiin ottamalla henkilöstön hyvinvointi huomioon. Hankkeen...
Sivunumerointi
- Current page number: 1 Total number of pages: 14
- Seuraava sivu