KasvisPro Edu -hankkeessa vahvistetaan ruoka-alan ammattiopetuksen ja ammattikeittiöiden kasvisruokaosaamista kouluttamalla. Lisäksi projekti kokoaa...
Ruoantuotantoa käsitellään peruskoulun oppimateriaaleissa varsin vähän. Hankkeen tavoitteena on vahvistaa ala- ja yläkouluikäisten ruokatuotannon...
Kasvisruoka & -proteiinit ruokapalveluissa – KasvisPro –koulutus -hankkeessa koulutettiin julkisia ruokapalveluja tuottavien ammattikeittiöiden...
Ruokapalveluiden toiminta hävikin ennakointiin, seuraamiseen, mittaamiseen ovat eri vaiheissa ja tarvitsevat vielä toimia sekä uusia ratkaisuja sekä...
Biotalouskampuksen Älymaatila -hankkeessa kehitetään ainutlaatuista maatilatalouden älytekniikan keskittymää Saarijärven Tarvaalaan. Älymaatilan...
Hankkeen tavoitteena on parantaa biokaasualan kustannus- ja resurssitehokuutta sekä alueellista tuotantoa. Hankkeessa pilotoidaan teknologioita...
Suomessa kokonaisenergiankulutus on vuositasolla noin 380 TWh. Samana aikana hukkalämpönä savukaasuissa, lauhdevesissä ja poistohöyryinä hukataan yli...
Hankkeen tavoitteena oli kehittää mustasotilaskärpäsen aikuistuotantoon kestävää ja kustannustehokasta teknologiaa sekä parantaa hyönteistuotannon...
Biotalouden yrityskiihdyttämö BioPaavo Biotalouden yrityskiihdyttämö Saarijärvelle -hankkeen keskeisinä tehtävinä ovat biotalousliiketoiminnan...
Tausta ja tarve projektille Kansainvälisen terveysjärjestön WHO:n mukaan antibioottiresistenssi, eli antibiooteille vastustuskykyisten bakteerien...
Sivunumerointi
- Current page number: 1 Total number of pages: 3
- Seuraava sivu