KasvisPro Edu -hankkeessa vahvistetaan ruoka-alan ammattiopetuksen ja ammattikeittiöiden kasvisruokaosaamista kouluttamalla. Lisäksi projekti kokoaa...
Ruoantuotantoa käsitellään peruskoulun oppimateriaaleissa varsin vähän. Hankkeen tavoitteena on vahvistaa ala- ja yläkouluikäisten ruokatuotannon...
Kasvisruoka & -proteiinit ruokapalveluissa – KasvisPro –koulutus -hankkeessa koulutettiin julkisia ruokapalveluja tuottavien ammattikeittiöiden...
The proposed original project ‘Sustainable Sport Management (SSM)' addresses in a substantive way the ‘Environment and Sustainability' horizontal...
Vuonna 2020 käynnistyi TYÖ2030-kehittämisohjelma, jonka tavoitteena on tuottaa uudenlaisia toimintatapoja yhdessä työpaikkojen, toimialojen ja...
Ruokapalveluiden toiminta hävikin ennakointiin, seuraamiseen, mittaamiseen ovat eri vaiheissa ja tarvitsevat vielä toimia sekä uusia ratkaisuja sekä...
Opettajakoulutuksen tutkimusperustainen kehittäminen 1.9.2021-31.12.2022. Projekti käsittää kaksi erillistä osaprojektia, joiden tavoitteena on 1...
Oivallista ruokaa 1.12.2020-31.12.2022 Oivallista ruokaa -hankkeen päätavoitteena oli saada ravitsemuksellinen laatu ja elintarvikehävikin seuranta...
Ikäihmisten ruokapalvelut muuttuvassa toimintaympäristössä -hankkeen päätavoitteena on tuottaa kattava kuva ikääntyneiden ruokapalveluiden nykytilasta...
Sivunumerointi
- Current page number: 1 Total number of pages: 3
- Seuraava sivu