KasvisPro Edu -hankkeessa vahvistetaan ruoka-alan ammattiopetuksen ja ammattikeittiöiden kasvisruokaosaamista kouluttamalla. Lisäksi projekti kokoaa...
Ruoantuotantoa käsitellään peruskoulun oppimateriaaleissa varsin vähän. Hankkeen tavoitteena on vahvistaa ala- ja yläkouluikäisten ruokatuotannon...
Hankkeen tehtävänä on luoda TKI-toimijoiden yhteistyöllä maataloussektorin datataloutta edistävä kansallinen osaamiskeskittymä, joka uudistaa...
BioBoosters – Boosting Circular Transition Interreg BSR core project, priority 3.1 Circular economy 2023-2025 Jyväskylän ammattikorkeakoulun...
Kasvisruoka & -proteiinit ruokapalveluissa – KasvisPro –koulutus -hankkeessa koulutettiin julkisia ruokapalveluja tuottavien ammattikeittiöiden...
Digiosaavat yritykset ja yhteisöt Keski-Suomessa –hankkeen (DiyKS) tarkoituksena oli edistää maaseudun mikro- ja pk-yrittäjien sekä yhdistysten ja...
Ruokapalveluiden toiminta hävikin ennakointiin, seuraamiseen, mittaamiseen ovat eri vaiheissa ja tarvitsevat vielä toimia sekä uusia ratkaisuja sekä...
Hevostalous on tärkeä osa elävää maaseutua. Se työllistää vuosittain lähes 15000 ihmistä erilaisiin hevosalan palveluihin. Hevosala luokitellaan...
Hankkeen tarkoituksena on selvittää, voisiko vapaaehtoismatkailu matkailumuotona tuoda elinvoimaa maaseudun kyliin ja yrityksiin Keski-Suomessa...
Sivunumerointi
- Current page number: 1 Total number of pages: 3
- Seuraava sivu