artikkeli

Hyvinvoiva korkeakoulu nyt ja huomenna -seminaari 12.12.2022

Teksti
Opiskelijahyvinvoinnin yhteiskehittäminen OHKE -projekti

Opiskelijahyvinvoinnin yhteiskehittäminen -projektin päätösseminaari järjestettiin 12.12.2022 Jyväskylän ammattikorkeakoulussa ja verkossa. Tutustu seminaarin materiaaleihin ja katso tallenne! 

Värikkäitä sateenvarjoja taivasta vasten kuvattuna

Opiskelijoiden hyvinvoinnin ja opiskelukyvyn tukeminen on koko korkeakouluyhteisön asia.

Opiskelijahyvinvoinnin yhteiskehittäminen OHKE -projektissa kehitettiin Jyväskylän ja Seinäjoen ammattikorkeakoulujen ja opiskelijakuntien JAMKOn ja SAMOn yhteistyössä opiskelijoiden hyvinvoinnin ja opiskelukyvyn tukea ja ohjausta. 

Projektin päätösseminaarissa pohdittiin korkeakouluyhteisön ja opiskelijoidemme hyvinvoinnin edistämistä nyt ja tulevaisuudessa sekä esiteltiin yhdessä kehitettyjä opiskelijahyvinvoinnin, opiskelukyvyn ja osallisuuden tuen käytäntöjä ja palveluja. Korkeakouluopiskelijoiden hyvinvoinnista ja sen edistämisestä kertoi tutkimuksen näkökulmasta THL:n vastaava tutkija Suvi Parikka. Tutkimusta kehittämisen tukena Opiskelijahyvinvoinnin yhteiskehittäminen OHKE -projektissa tarkasteli johtava tutkija Sirpa Laitinen-Väänänen.

Katso tallenne

Tallenteen voit katsoa myös Jamkin Panopto-sivulla. 

OHKE -projektin päätösseminaari järjestettiin 12.12. Jamkissa ja verkossa. Hybridilähetyksen tallenne sisältää kaikki esitykset ja seminaarin alussa esitetyn videoinsertin.  

Lisätietoja: 

Opiskelijahyvinvoinnin yhteiskehittäminen

Tutustu Opiskelijahyvinvoinnin yhteiskehittäminen -projektiin, jota toteuttivat Jyväskylän ja Seinäjoen ammattikorkeakoulut sekä opiskelijakunnat JAMKO ja SAMO vuosina 2021-2022.
Seija Eskola

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

etunimi.sukunimi@jamk.fi 

Mervi Lehtola

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

etunimi.sukunimi@seamk.fi

Eeva Vissel

Opiskelijakunta JAMKO

etunimi.sukunimi@jamko.fi

Jani Erkkonen

Opiskelijakunta SAMO

etunimi.sukunimi@seamk.fi

Hyvinvoiva korkeakoulu nyt ja huomenna

Opiskelijoiden hyvinvoinnin ja opiskelukyvyn tukeminen on koko korkeakouluyhteisön asia. Opiskelijahyvinvoinnin yhteiskehittäminen OHKE -projektin päätösseminaari 12.12.2022 Jyväskylässä.

Tutorit tukena

Opiskelijoille vertaistukea ja apua tarjoavalla tutortoiminnalla voidaan tukea myös hyvinvointia ja osallisuutta. Vahvistamme tutoreiden kykyä ja valmiuksia tukea opiskelijoita myös hyvinvoinnin kysymyksissä.