jamk.fi

Tule oppimaan pelintekoa! Järjestämme 11.-13.6.2019 kolmipäiväisen kesäkurssin, jolla opit tekemään tasohyppely- tai seikkailupelin. Kurssi on suunnattu peruskoulun 3.-9. luokkalaisille. Ilmoittaudu lähtötasosi mukaan joko Level 1 tai Level 2 -kurssille.

Kurssin sisältö

Kurssi pidetään ti 11.6. - to 13.6. klo 10-15 Jyväskylän ammattikorkeakoulun tiloissa, Rajakatu 35. Luokissa on koneet, mutta halutessasi voit ottaa oman koneen mukaan.

Level 1

Level 1:ssa tutustutaan käytettäviin ohjelmistoihin ja toteutetaan esimerkkipeli tutoriaalin pohjalta. Kurssilainen tekee lisäksi ohjatusti oman pelin joko oman idean pohjalta tai hyödyntäen valmiita mallipohjia. Pelissä käytettävän pelihahmon hän suunnittelee ja luo itse. Pelit siirretään lopuksi web-palvelimelle, jotta niitä voidaan pelata selaimella verkon ylitse.

Level 2

Level 2 on tarkoitettu niille, jotka ovat käyneet Level 1:n tai joilla on aiempaa kokemusta pelinkehittämisestä. Tavoitteena tehdä mobiililaitteella pelattava peli, jossa on useampi taso tai peliruutu. Peleihin voidaan toteuttaa joitakin kehittyneempiä ominaisuuksia. Ohjauksessa pyritään kehittämään tekijän itseohjautuvuutta ja oma-aloitteisuutta.

Hinta ja ilmoittautuminen

Kurssin hinta 75 euroa/henkilö (sis. alv 24 %), sisältää lounaan päivittäin sekä t-paidan, diplomin ja jäätelön. Ilmoittauduthan viimeistään 12.5. Kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä

Level 1 TÄYNNÄ

Ilmoittaudu tästä Level 2

Oletko kiinnostunut myös e-urheiluvalmennuksesta? Sitä järjestetään 3.-7.6.2019 Fortnite ja Overwatch -peleistä. 

 

Kurkkaa aiemmilla pelikursseilla tehtyjä pelejä

Ebin Goat Jumper

Bomb Survival

Luunkeruu

Immonen Jarkko

Immonen Jarkko

Lehtori, Senior Lecturer
Global Competence, Global Competence
Liiketoiminta, School of Business
+358405853628
Näytä lisää
Hynynen Piia

Hynynen Piia

Koulutussihteeri, Education Secretary
Global Competence, Global Competence
Liiketoiminta, School of Business
+358405591802
Näytä lisää