jamk.fi

Tule oppimaan pelintekoa! Järjestämme 14.-16.6.2017 kolmipäiväisen kesäkurssin, jolla opit tekemään tasohyppely- tai seikkailupelin. Kurssi on suunnattu peruskoulun 3.-9. luokkalaisille. Ilmoittaudu lähtötasosi mukaan joko Level 1 tai Level 2 -kurssille.

Kurssin sisältö

Kurssi pidetään ke 14.6. - pe 16.6. klo 10-15 Jyväskylän ammattikorkeakoulun tiloissa, Rajakatu 35. Luokissa on koneet, mutta halutessasi voit ottaa oman koneen mukaan.

Level 1

Level 1:ssa tutustutaan käytettäviin ohjelmistoihin ja toteutetaan esimerkkipeli tutoriaalin pohjalta. Kurssilainen tekee lisäksi ohjatusti oman pelin joko oman idean pohjalta tai hyödyntäen valmiita mallipohjia. Pelissä käytettävän pelihahmon hän suunnittelee ja luo itse. Pelit siirretään lopuksi web-palvelimelle, jotta niitä voidaan pelata selaimella verkon ylitse.

Level 2

Level 2 on tarkoitettu niille, jotka ovat käyneet Level 1:n tai joilla on aiempaa kokemusta pelinkehittämisestä. Tavoitteena tehdä mobiililaitteella pelattava peli, jossa on useampi taso tai peliruutu. Peleihin voidaan toteuttaa joitakin kehittyneempiä ominaisuuksia. Ohjauksessa pyritään kehittämään tekijän itseohjautuvuutta ja oma-aloitteisuutta.

Hinta ja ilmoittautuminen

Kurssin hinta 75 euroa/henkilö (sis. alv 24 %), sisältää lounaan päivittäin sekä t-paidan, diplomin ja jäätelön. Ilmoittauduthan viimeistään 31.5. Kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
Ilmoittaudu tästä

Kurkkaa aiemmilla pelikursseilla tehtyjä pelejä

Ebin Goat Jumper

Bomb Survival

Tuikka Tommi

Lehtori, Senior Lecturer
Global Competence, Global Competence
Liiketoiminta, School of Business
+358407642558
Näytä lisää

Hynynen Piia

Koulutussihteeri, Education Secretary
Global Competence, Global Competence
Liiketoiminta, School of Business
+358405591802
Näytä lisää