jamk.fi

Avointa korkeakouluopetusta on tarjolla myös Äänekoskella! Tällä sivulla esiteltyjen opintojen lähiopetus järjestetään Äänekoskella, joten mukaan on helppo tulla niin Ääneseudulta kuin muualtakin pohjoisesta Keski-Suomesta. Suuri osa opinnoista on kuitenkin verkossa, eikä vaadi matkustamista mihinkään. Opinnot ovat osia yliopisto- ja ammattikorkeakoulututkinnoista, joten mikäli jatkat myöhemmin tutkintokoulutukseen, voit hakea opintojen sisällyttämistä tutkintoosi. 

Avoin
Äänekoskella!

JAMK ja Jyväskylän yliopisto tuovat Äänekoskelle aluksi kolme laajaa liiketalouden opintokokonaisuutta: myynti ja markkinointi, henkilöstöjohtaminen ja taloushallinto. Lisäksi taulukkolaskennan opintojakso!

Seuraavia opintotarpeita ollaan kartoittamassa, pysy kuulolla!

Opintotarjonta Äänekoskella

Myynti ja markkinointi

Toimitko jo myynnin ja markkinoinnin tehtävissä ja haluat päivittää tietojasi? Oletko suuntautumassa nykyisissä tehtävissäsi enemmän myyntiin ja markkinointiin ja tarvitset lisää osaamista? Harkitsetko hakeutuvasi tulevaisuudessa joko ammattikorkeakouluun tai yliopistoon liiketalousalan tutkinto-opiskelijaksi? 

Markkinointi, 5 op, syksy 2017 

Myyntityön osaaminen, 5 op, kevät 2018 

Asiakassuhde- ja palvelujohtaminen, 6 op (JY), kevät 2018

Brändistrategiat, 5 op, syksy 2018Henkilöstöjohtaminen

Oletko kiinnostunut ihmisten johtamisesta? Kuluuko tehtäviisi esimiestyötä tai HR-tehtäviä ja haluat syventää ymmärrystäsi henkilöstöjohtamisen teemoista. Oletko hakeutumassa henkilöstöjohtamisen tehtäviin ja tarvitset lisää osaamista? Onko suunnitelmissasi johtamisen tai henkilöstöjohtamisen opintoja ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa? 

Johtamisen ja johtajuuden perusteet, 5 op, JY, syksy 2017

Henkilöstöjohtaminen, 6 op, JY, kevät 2018

Työsuojelu ja työhyvinvointi, 5 op, JAMK, kevät 2018

Työoikeus, 5 op, JAMK, syksy 2018

Johdon ja henkilöstön kehittäminen, 5 op, JY, syksy 2018

Taloushallinto

Tarvitsetko työssäsi taloushallinnon osaamista? Kuuluuko tehtäviisi tuottaa talouteen liittyvää tietoa päätöksentekoa varten? Haluatko ymmärtää tarkemmin liiketoimintaan talouslukujen taustoja? 

Taloushallinto, 5 op, kevät 2018

Kirjanpito 1, 5 op, kevät 2018

Tilinpäätösanalyysi, 5 op, syksy 2018

Sisäisen laskennan menetelmät, 5 op, syksy 2018

Palkkahallinto, 5 op, 14.01. - 25.03.2019

Lisätietoja

Korhonen Soile

Korhonen Soile

Koulutussuunnittelija, Education Planner
Liiketalous, Business Administration
Liiketoiminta, School of Business
+358408403423
Näytä lisää