Opiskelijapalautteet | Ammatillinen erityisopettajankoulutus

Opiskelijoiden kokemuksia

"Koulutus vastaa ajan haasteisiin. Erityistä tukea tarvitsevia on yhä enemmän kaikilla koulutusaloilla, joten koulutus on hyvä ponnistuslauta työelämään."

Mitä sanottavaa opiskelijoillamme on erityisopettajaksi opiskelusta? Missä olemme onnistuneet? Tälle sivulle olemme keränneet lainauksia viime vuosien opiskelijoidemme avoimista vastauksista palautekyselyihimme.

"Pystyin erittäin hyvin asettamaan tavoitteeni omaa työtäni ja kehittämistarpeitani vastaaviksi.”

"Hyvin joustavasti voi asettaa omat kiinnostuksen kohteet ja aikataulun opintojen suorittamiselle."

"Todella joustava, joskus elämä muuttuu yllättäen, ja silloin on hyvä voida suunnitella uudelleen, ettei tarvitse keskeyttää koko opintoja." (oman opiskelun ajallisen suunnittelun mahdollisuudesta)

"Koulutus antoi eniten kollegoiden kohtaamisten kautta. Käsitys omasta osaamisesta ja kehittämisen tarpeista vahvistui."

"Erityisopettajankoulutusta pitäisi sisältyä jokaisen opettajan koulutukseen ammatillisella puolella. Itse olen todella tyytyväinen, kun sain opiskella Jyväskylässä. Asioita pohdittiin paljon."

"Koulutus oli mukavasti järjestetty eri paikkakunnilla ja oppilaitoksissa. Erilaisten käytänteiden tunteminen avasi uusia näkemyksiä, sekä varmensi vanhoja käytänteitä. Työssäoppiminen oli mielenkiintoinen ja antoisa. Opettajat JAMKissa olivat miellyttäviä."

"Omalla kohdallani erityisopettajankoulutus mahdollisti työpaikan vaihtamisen ja vakiintumisen. Koulutuksen antoisuuteen voi vaikuttaa itse hyvin paljon, mikä on erinomainen asia. Harjoitteluun kannattaisi mielestäni lähteä vieraaseen koulutusorganisaatioon hakemaan kokemuksia."

"Pidin kovasti koulutuksesta. Vaikka oli melko haastavaa yhdistää sen hetkinen työtilanteeni ja opinnot, niin nautin silti opiskelusta."

Kiinnostuitko?

Lue lisää ammatillisesta erityisopettajankoulutuksesta.

Tutustu opekorkeaamme

JAMKin ammatillinen opettajakorkeakoulu on pedagoginen asiantuntijayhteisö, jonka toimintaan kuuluvat ammatillinen opettajankoulutus, täydennyskoulutus ja palvelutoiminta sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminta.

Koulutamme osaavia opetusalan ammattilaisia ja tuemme kumppaneidemme kehitystä pedagogiikan eri osa-alueilla.

Tutustu toimintaan etusivullamme!

Löydät meidät Facebookista

Jaa

Takaisin