Tapahtuma

10.11.

Hakijan päivä @Jamk

Millaista ammattikorkeakouluopiskelu on? Miten Jamkiin haetaan ja milloin? Hakijan päivä @Jamk antaa vastaukset! Tule mukaan tutustumaan Jamkin opintoihin! 

Tapahtuma on tarkoitettu ensisijaisesti lukiolaisille tai ammatillisissa oppilaitoksissa opiskeleville sekä heidän opoilleen ja opettajilleen.

Huom! tapahtumassa kuvataan videota ja valokuvia Jamkin käyttöön.

Kaksi hymyilevää opiskelijaa
Ajankohta
10.11.2023 09:00 - 14:00
Tapahtuman tyyppi
Messut
Tapahtuman kieli

Suomi

Hinta

Maksuton tapahtuma

Osoite

Rajakatu 35
Pääkampus
40200 Jyväskylä
Suomi

Tervetuloa Jamkiin!
Meillä luovuudelle ei laiteta rajoja, vaan ne rikotaan.

Löydä oma polkusi

Haluatko seurata muiden jälkiä vai luoda oman polkusi? Ole oman elämäsi suunnannäyttäjä ja hae Jamkiin, uuden sukupolven korkeakouluun.

Mutta mistä tietää, mikä voisi olla se oma juttu?

Jamk tarjoaa opintoja kahdeksalla eri alalla. Hakijan päivän koulutusalainfoissa pääset kuulemaan, mitä kaikkea Jamkissa voi opiskella. Jamkin koulutusaloista kuusi tarjoaa opintoja myös englannin kielellä.

Millaista ammattikorkeakouluopiskelu on? 

Eri alojen opiskelijat  ja alumnit (jo valmistuneet opiskelijamme) ovat mukana kertomassa omia kokemuksiaan ja opiskelijatarinoitaan. Opiskelutavassa on valinnan varaa: haluatko opiskella täysipäiväisesti päiväopetuksessa vai harkitsetko opintoja työn ohessa? Tutkintoja on tarjolla joko päivä- tai monimuotototeutuksena. Meillä on myös kokonaan verkossa suoritettavia opintoja. 

Tapahtumassa saat tietoa myös avoimen ammattikorkeakoulun polkuopinnoista, verkko-opintomahdollisuuksista ja Jyväskylän EduFutura-oppilaitosyhteistyöstä.

Kiinnostaako vaihto ulkomailla tai kansainvälinen kaksoistutkinto? 

Jamk on aidosti kansainvälinen ammattikorkeakoulu. Opiskelijoita on yli 80 eri maasta ja vaihto-opiskelumahdollisuuksia valtavasti. Näistä lisää kertomassa Jamkin kansainvälisyyspalvelut.

Bongaa  päivän aikana pinkki-huppariset Hakijapalveluiden edustajat. He ovat paikalla vastaamassa hakemiseen liittyviin kysymyksiin.

Pääset myös tutustumaan Humanistisen ammattikorkeakoulun eli Humakin tarjontaan meillä. Mukana menossa myös Jyväskylän kaupunkiOpiskelijakunta Jamko ja GamePit Pro.

ICT-ala

ICT-alalla on töitä osaajille! Tutustu Jamkin insinööri- ja tradenomitutkintoihin johtavaan AMK-koulutukseen sekä YAMK-tutkinto-ohjelmiin.

Hyvinvointia. Luovuutta. Vetovoimaa.

Kulttuuriala vie mennessään.

Liiketalouden ala

Liiketalouden alalla voit opiskella tradenomiksi tai jatkaa tradenomi (YAMK) -tutkintoon. Tarjoamme koulutuksia sekä suomen- että englanninkielisinä. Tutkintokoulutuksen lisäksi tarjoamme täydennyskoulutusta sekä tutkimus- ja kehittämispalveluja.

Luonnonvara-ala

Tuota puhdasta ruokaa ja energiaa, kasvata moniarvoista metsää, huolehdi puhtaasta vedestä ja ympäristöstä, ja kehitä kannattavaa liiketoimintaa - opiskele agrologiksi (AMK tai YAMK)!

Matkailu- ja ravitsemisala

Matkailu- ja ravitsemisalalla voit opiskella restonomiksi tai suorittaa restonomin YAMK-tutkinnon. Koulutuksissamme voit suunnata opintosi matkailun, palveluliiketoiminnan tai kestävän gastronomian opintoihin.

Sosiaali- ja terveysala. Luovuutta. Hyvinvointia.

Haluatko työskennellä ihmisläheisellä alalla ja vaikuttaa yksilöiden ja yhteisöjen hyvinvointiin? Tarjoamme AMK- ja YAMK-tutkintoihin johtavaa koulutusta. Jamk master schoolissa koulutetaan osaajia vaativiin asiantuntijatehtäviin.

Tekniikan ala

Opiskele YAMK- tai AMK-insinööriksi tai valitse jokin muu tekniikan alan koulutus Jamkin avoimen ammattikorkeakoulun tarjonnasta! Opit suunnitelemaan, johtamaan ja kehittämään ympäristöä luovasti uusia ratkaisuja etsien.

Kansainvälisyys opinnoissa

Jamk on aidosti kansainvälinen korkeakoulu, jossa jokainen tutkinto-opiskelija voi kehittää kansainvälisyysosaamista opintojensa aikana.

Hakeminen Jamkiin

Tutustu hakuohjeisiin, aikatauluihin ja valintaperusteisiin. Sivuilta löydät kaikki tärkeät hakemiseen liittyvät tiedot.

Ohjelmalava Tulikari

Tulikari-auditoriossa pääset päivän aikana sukeltamaan syvemmälle eri aloihin ja korkeakouluopiskeluun.

Ohjelmalavan esitykset striimataan myös verkossa katsottavaksi. Ohjelma alkaa klo 9.00.

Seuraa lähetystä

Tule, näe ja koe!

Tervetuloa Jamkiin tutustumaan unelma-alasi eri mahdollisuuksiin. Kiertele messuosastoilla ja käy kuuntelemassa koulutusalojen tietoiskuja.

Kohtaa opiskelijat, alumnit ja asiantuntijat.

Älä seuraa jälkiä, tee niitä.Opo Lounge

Opo!
Tervetuloa opinto-ohjaajien omaan Opo-loungeen, keitaaseen jossa pääset verkostoitumaan ja kohtaamaan kollegoja. Nauttimaan virvokkeista ja tapaamaan Hakijapalveluiden edustajia sekä Jamkin opoja.

Bussikuljetus Jamk - Ruusupuisto - Jamk

Tapahtuma järjestetään samanaikaisesti Jyväskylän yliopiston Hakijan päivän kanssa. Tapahtumapaikkojen välillä on osallistujille ilmainen Non stop –bussikuljetus klo 9-14.

Aikataulu
Ruusupuisto  Jamk      
9.00 9.15
9.30 9.45 
10.00 10.15
10.30 10.45
10.45 11.00
11.00 11.15
11.15 11.30
11.30 11.45
11.45 12.00
12.00 12.15
12.15 12.30
12.30 12.45
12.45 13.00
13.00 13.15
13.30 13.45
14.00 14.15