Tapahtuma

29.3.

Elintarvikeketjun kyberturvallisuuden pilottiharjoituksen vierailupäivä

Tule tutustumaan elintarvikeketjun kyberturvallisuuden pilottiharjoitukseen!

Kasvien päällä kyberturvallisuuteen liittyviä kuvakkeita
Ajankohta
29.03.2023 09:00 - 14:00
Ilmoittautuminen alkaa ja päättyy
11.12.2022 16:00 - 21.03.2023 12:00
Osoite

Piippukatu 2
40100 Jyväskylä
Suomi

Toivotamme elintarviketuotannon, -kaupan ja -jakelun kyberharjoituksista kiinnostuneet yritykset ja organisaatiot lämpimästi tervetulleiksi vierailupäivään!

Tilaisuus on tarkoitettu alan yrityksissä johtotehtävissä oleville ja kyberturvallisuuden parissa työskenteleville sekä alalle kyberturvallisuuspalveluita tarjoavien yritysten työntekijöille. Tilaisuudessa esitellään elintarvikeketjun kyberturvallisuuden pilottiharjoitusta harjoituksen ulkopuolisten organisaatioiden vastuuhenkilöille. Vierailun aikana on mahdollisuus verkostoitua alan toimijoiden kanssa sekä ilmoittaa kiinnostuksesta osallistua (organisaatiotasolla) tuleviin teknistoiminnallisiin kyberharjoituksiin.

Elintarvikeketjun kyberturvallisuus -hankkeessa suunniteltua ja rakennettua elintarviketuotannon, -kaupan ja -jakelun digitaalista kyberharjoitusympäristöä testataan pilottiharjoituksessa. Lisätietoja pilottiharjoituksesta ja Elintarvikeketjun kyberturvallisuus -hankkeesta.

Tilaisuuden ohjelma

9:00-9:30 Saapuminen ja kahvit | Dynamon aula

Elintarvikeketjun kyberturvallisuuden pilottiharjoituksen vierailupäivä alkaa, Auditorio D110

  • Vierailupäivän avaus: Tero Kokkonen, harjoituksen johtaja
  • Elintarvikeketjun kyberturvallisuus -hankkeen esittely: Elina Suni, projektipäällikkö
  • Pilottiharjoituksen sekä harjoitusympäristön esittely. Teknistoiminnallisten harjoitusten hyödyt: Juha Piispanen, vanhempi asiantuntija

Lounastauko

Tutustuminen pilottiharjoitukseen | Harjoitustiloissa

13:00-14:00 Infoa julkaisuista ja harjoitustoiminnasta & verkostoitumista | Auditorio D110 ja Dynamon aula

  • Elintarviketuotannon ja -jakelun kyberpoikkeamanhallinnan julkaisuiden esittely, keskustelua JYVSECTECin harjoitusmahdollisuuksista, verkostoitumista ja vierailupäivän päätös + kahvit: Elina Suni, projektipäällikkö ja Aimo Pellinen, T&K-vastaava

14:00 Vierailupäivä päättyy

*Ohjelmamuutokset ovat mahdollisia ja paikkoja on rajoitetusti.

Huomaathan, että to 30.3.2023 järjestetään Paviljongissa Digiturvallisuus 2023 -messut. Messuilla tapaat alan toimijoita ja yrityksiä sekä kuulet ajankohtaisia puheenvuoroja. Myös Elintarvikeketjun kyberturvallisuus -hanke on mukana tapahtumassa, nähdään ständillä! Tapahtuma on vierailijoille maksuton.

Vierailupäivän järjestäjänä toimii Elintarvikeketjun kyberturvallisuus -hanke, jota rahoittaa Euroopan aluekehitysrahasto EAKR (Hanke rahoitetaan REACT-EU-välineen määrärahoista osana Euroopan unionin COVID-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia), hankkeen toteuttaja sekä hankkeen kumppaniyritykset.

Lisätietoja

Elina Suni

Projektipäällikkö, Project Manager
IT-Instituutti, Institute of Information Technology
Teknologia, School of Technology
+358406495054