Tapahtuma

29.3.

Elintarvikeketjun kyberturvallisuuden pilottiharjoituksen vierailupäivä

Tule tutustumaan elintarvikeketjun kyberturvallisuuden pilottiharjoitukseen!

Kasvien päällä kyberturvallisuuteen liittyviä kuvakkeita
Ajankohta
29.03.2023 09:00 - 14:00
Ilmoittautuminen alkaa ja päättyy
11.12.2022 16:00 - 21.03.2023 12:00
Osoite

Piippukatu 2
40100 Jyväskylä
Suomi

Toivotamme elintarviketuotannon, -kaupan ja -jakelun kyberharjoituksista kiinnostuneet yritykset ja organisaatiot lämpimästi tervetulleiksi vierailupäivään!

Tilaisuus on tarkoitettu alan yritysten kyberturvallisuuden parissa työskenteleville (esim. tietoturvapäällikkö, tietohallintojohtaja, tietosuojavastaava, varautumispäällikkö, valmiuspäällikkö, liiketoiminnan johtaja...). Tilaisuudessa esitellään elintarvikeketjun kyberturvallisuuden pilottiharjoitusta harjoituksen ulkopuolisten organisaatioiden vastuuhenkilöille.

Elintarvikeketjun kyberturvallisuus -hankkeessa suunniteltua ja rakennettua elintarviketuotannon, -kaupan ja -jakelun digitaalista kyberharjoitusympäristöä testataan pilottiharjoituksessa. Lisätietoja pilottiharjoituksesta ja Elintarvikeketjun kyberturvallisuus -hankkeesta.

Tilaisuuden ohjelma

9:00-9:30 Saapuminen ja kahvit | Dynamon aula

  • Elintarvikeketjun kyberturvallisuuden pilottiharjoituksen vierailupäivä alkaa, Auditorio D110
  • Vierailupäivän avaus: Tero Kokkonen, harjoituksen johtaja
  • Elintarvikeketjun kyberturvallisuus -hankkeen esittely: Elina Suni, projektipäällikkö
  • Pilottiharjoituksen sekä harjoitusympäristön esittely. Teknistoiminnallisten harjoitusten hyödyt: Juha Piispanen, vanhempi asiantuntija

Lounastauko (omakustanteinen)

  • Tutustuminen pilottiharjoitukseen | Harjoitustiloissa
  • Keskustelua ja verkostoitumista | Auditorio D110 ja Dynamon aula
  • Keskustelua JYVSECTEC teknistoiminnallisista harjoituksista, verkostoitumista ja vierailupäivän päätös + kahvit: Elina Suni, projektipäällikkö ja Aimo Pellinen, T&K-vastaava

14:00 Vierailupäivä päättyy

*Ohjelmamuutokset ovat mahdollisia ja paikkoja on rajoitetusti.

Huomaathan, että to 30.3.2023 järjestetään Paviljongissa Digitaalinen turvallisuus -messut. Messuilla tapaat alan toimijoita ja yrityksiä sekä kuulet ajankohtaisia puheenvuoroja! Myös Elintarvikeketjun kyberturvallisuus -hanke on mukana tapahtumassa, nähdään ständillä! Tapahtuma on vierailijoille maksuton.

Tapahtuman järjestäjänä on Elintarvikeketjun kyberturvallisuus -hanke, jota rahoittaa Euroopan aluekehitysrahasto EAKR (Hanke rahoitetaan REACT-EU-välineen määrärahoista osana Euroopan unionin COVID-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia), hankkeen toteuttaja sekä hankkeen kumppaniyritykset.

Lisätietoja

Elina Suni

Projektipäällikkö, Project Manager
IT, Institute of Information Technology
Teknologia, School of Technology
+358406495054