Hyppää pääsisältöön
  • Yhteystiedot
Linkki etusivulle
  • Hae opiskelemaan
  • Palvelut
  • Tutkimus ja kehitys
  • Jamk
  • Opiskelijalle
Avaa ja sulje haku
Vaihda kieltä, nykyinen kieli: FI
  • English
  • suomi
Avaa muistilista Sulje muistilista
Poistettu muistilistalta
Lisätty muistilistalle
Muistilistasi on täynnä. Poista jotain, niin voit lisätä uuden sivun muistilistalle.

Muistilista (0)

Avaa valikko Sulje valikko
  • Hae opiskelemaan
    • AMK-tutkinnot
    • YAMK-tutkinnot | Jamk Master School
    • Jatkuva oppiminen
    • Hakeminen Jamkiin
    • Ammatillinen opettajankoulutus
    • Avoin ammattikorkeakoulu
    • ICT-ala
    • Kulttuuriala
    • Liiketalouden ala
    • Luonnonvara-ala
    • Matkailu- ja ravitsemisala
    • Sosiaali- ja terveysala
    • Tekniikan ala
    • Jamk tutuksi: vierailut ja esittelyt
  • Palvelut
    • Kirjasto
    • Asiantuntijapalvelut
    • Koulutuksen ja kehittämisen palvelut
    • Kulttuuripalvelut
    • Avainasiakkuudet
    • Opiskelijaprojektit​ ja -työvoima
    • Tilat ja tarjoilut Jamkista
    • Tuotekehitys-, testaus- ja analysointipalvelut
    • Kielikeskus
  • Tutkimus ja kehitys
    • Tutkimus
    • Avoin tiede ja tutkimus
    • Jamkin julkaisut
    • TKI-projektit
    • Vastuullinen arviointi
  • Jamk
    • Ajankohtaista Jamkissa
    • Tietoa Jamkista
    • Organisaatio
    • Vahvuudet
    • Töihin Jamkiin
    • Alumnit
    • Lahjoita
  • Opiskelijalle
    • Uusi opiskelija
    • Tutkinto-opiskelija
    • Avoimen opiskelija
    • Vieraileva opiskelija
    • Ammatillisen opettajakorkeakoulun opiskelija
    • Asioi verkossa
    • Urheileva opiskelija
  • Yhteystiedot
  1. Etusivu
  2. Projektien haku

Projektien haku

Suodattimen valitseminen aiheuttaa sivun lataamisen suodattimien säätämisen vuoksi

  • Kehittämisprojekti
  • Muu projekti
  • Maa- ja metsätalousministeriö (suora rahoitus)
  • Manner-Suomen Maaseudun kehittämisohjelma
  • Muu EU-rahoitus
  • Ruokavirasto
  • Sitra
  • (-) Kestävät biotalous- ja energiaratkaisut
  • Muu ala
  • Uudistuva teollisuus
  • Hyvinvointi
  • (-) Liiketoimintayksikkö
  • Teknologia
Hakusi tuotti 8 tulosta
Tyhjennä
Projekti

Kasvisruoka & -proteiinit ruokapalveluissa — KasvisPro-koulutus

Rahoitusohjelma Ruokavirasto

Kasvisruoka & -proteiinit ruokapalveluissa – KasvisPro –koulutus -hankkeessa koulutettiin julkisia ruokapalveluja tuottavien ammattikeittiöiden...

Aloitus 01.01.2023
Päättyy 31.08.2024
Projekti

Keski-Suomen ruokaverkosto

Rahoitusohjelma Manner-Suomen Maaseudun kehittämisohjelma

Keski-Suomen ruokaverkosto -yhteistyöhanke (KEVE) 1.4.2022 - 31.1.2024 Keski-Suomen ruokaverkosto -yhteistyöhanke on päättynyt. Hanke jatkoi...

Aloitus 01.04.2022
Päättyy 31.01.2024
Projekti

Wasteless Food Services in Finland

Rahoitusohjelma Ruokavirasto

Ruokapalveluiden toiminta hävikin ennakointiin, seuraamiseen, mittaamiseen ovat eri vaiheissa ja tarvitsevat vielä toimia sekä uusia ratkaisuja sekä...

Aloitus 01.12.2021
Päättyy 31.03.2024
Projekti

Järvikala markkinoille

Rahoitusohjelma Muu EU-rahoitus

Hankkeen tavoitteena on laatia esiselvitys laajamittaisemman järvikalastuksen edellytyksistä ja kehittämistarpeista, sekä tunnistaa keskeiset...

Aloitus 17.08.2017
Päättyy 30.06.2018
Projekti

Riistatalouden liiketoimintamallien aktivointi

Rahoitusohjelma Manner-Suomen Maaseudun kehittämisohjelma

Maaseudulle tarvitaan uusia liiketoiminnan avauksia. Riistataloudella on mahdollista olla Keski-Suomelle merkittävä tulonlähde. Hirven osalta...

Aloitus 01.01.2016
Päättyy 31.03.2018
Projekti

Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatio -yhteistyöhanke

Rahoitusohjelma Manner-Suomen Maaseudun kehittämisohjelma

Yhteistyöhankkeella edistetään Keski-Suomen maaseudun ja erityisesti ruokaketjun toimintaa kokonaisuutena mahdollisimman laajassa yhteistyössä...

Aloitus 01.11.2015
Päättyy 31.12.2018
Projekti

Lyhyet läheiset ketjut - lähiruoka ja sosiaalinen pääoma (2372)

Rahoitusohjelma Maa- ja metsätalousministeriö (suora rahoitus)

Hankkeessa selvitetään sosiaalisen pääoman ja kestävyyden merkitystä, ilmiötä ja mahdollisuuksia lähiruokayrittäjien ja lähiruokaa...

Aloitus 01.01.2015
Päättyy 31.12.2016
Projekti

Lähiruokaa resurssiviisaasti julkisille keittiöille

Rahoitusohjelma Sitra

Lähiruokaa resurssiviisaasti julkisiin keittiöihin -hankkeella pyritään helpottamaan lähiruoan käyttöä julkisissa ammattikeittiöissä. Tässä Jyväskylän...

Aloitus 24.03.2014
Päättyy 15.12.2014
Sivun alkuun

Ota yhteyttä

Laskutus ja hankinnat Yhteystiedot

Tietoa sivuista

Evästeilmoitus Saavutettavuusseloste Tietosuoja Jamkissa Tietosuoja- ja rekisteriselosteet Alasottoilmoitus

Muualla Jamkissa

Jamk Arena Avoimet oppimateriaalit Blogit Help Verkkolehdet
Pl 207 | 40101 Jyväskylä
puh. +358 20 743 8100
fax. +358 14 449 9694