KasvisPro Edu -hankkeessa vahvistetaan ruoka-alan ammattiopetuksen ja ammattikeittiöiden kasvisruokaosaamista kouluttamalla. Lisäksi projekti kokoaa...
Ruoantuotantoa käsitellään peruskoulun oppimateriaaleissa varsin vähän. Hankkeen tavoitteena on vahvistaa ala- ja yläkouluikäisten ruokatuotannon...
SitraLab 7 - Luonto osaksi arkea -ohjelman tavoitteena on, että kohdekunnissa rakentuu aktiivinen toimijoiden verkosto, jotka mahdollistavat...
Kasvisruoka & -proteiinit ruokapalveluissa – KasvisPro –koulutus -hankkeessa koulutettiin julkisia ruokapalveluja tuottavien ammattikeittiöiden...
Ruokapalveluiden toiminta hävikin ennakointiin, seuraamiseen, mittaamiseen ovat eri vaiheissa ja tarvitsevat vielä toimia sekä uusia ratkaisuja sekä...
Oivallista ruokaa 1.12.2020-31.12.2022 Oivallista ruokaa -hankkeen päätavoitteena oli saada ravitsemuksellinen laatu ja elintarvikehävikin seuranta...
Twinning is a European Union instrument for institutional cooperation between Public Administrations of EU Member States and of beneficiary or partner...
Poliisiammattikorkeakoulun koordinoimassa hankkeessa suomalaiset ja virolaiset asiantuntijat kymmenestä eri julkishallinnon instituutiosta kehittävät...
Lähiruokaa resurssiviisaasti julkisiin keittiöihin -hankkeella pyritään helpottamaan lähiruoan käyttöä julkisissa ammattikeittiöissä. Tässä Jyväskylän...
Lokakuussa JAMK ja KESTO (jota hallinnoi BENET oy) valmistelevat kokeilua kokoamalla tietoa mm. olemassa olevista veden säästömenetelmistä, veden...
Sivunumerointi
- Current page number: 1 Total number of pages: 2
- Seuraava sivu