KasvisPro Edu -hankkeessa vahvistetaan ruoka-alan ammattiopetuksen ja ammattikeittiöiden kasvisruokaosaamista kouluttamalla. Lisäksi projekti kokoaa...
Ruoantuotantoa käsitellään peruskoulun oppimateriaaleissa varsin vähän. Hankkeen tavoitteena on vahvistaa ala- ja yläkouluikäisten ruokatuotannon...
Kasvisruoka & -proteiinit ruokapalveluissa – KasvisPro –koulutus -hankkeessa koulutettiin julkisia ruokapalveluja tuottavien ammattikeittiöiden...
Ruokapalveluiden toiminta hävikin ennakointiin, seuraamiseen, mittaamiseen ovat eri vaiheissa ja tarvitsevat vielä toimia sekä uusia ratkaisuja sekä...
Oivallista ruokaa 1.12.2020-31.12.2022 Oivallista ruokaa -hankkeen päätavoitteena oli saada ravitsemuksellinen laatu ja elintarvikehävikin seuranta...
Ikääntyneen hyvinvointia on mahdollista tukea viimeaikaisen teknologisen kehityksen avulla. Virtuaalitodellisuuden (virtual reality, VR) hyödyntäminen...
Hankkeen tarkoituksena on tukea ja antaa uusia ideoita robotiikan ja ohjelmoinnin opetukseen peruskouluissa ja toisen asteen opetuksessa sekä antaa...
The vision is to set up a sustainable European Doctoral Program (EDP) specialized on career guidance and counselling (CGC, our field) which offers...
There are several achievements to the project: Development and application of a comprehensive methodology of IA of EQA procedures in HEIs which is...
Sivunumerointi
- Current page number: 1 Total number of pages: 2
- Seuraava sivu