KasvisPro Edu -hankkeessa vahvistetaan ruoka-alan ammattiopetuksen ja ammattikeittiöiden kasvisruokaosaamista kouluttamalla. Lisäksi projekti kokoaa...
LYYPE: Lapsen ympärillä - Yhteisvanhemmuussuhteet lastensuojelun perhehoidossa -h ankkeen tavoitteena on tuottaa ja levittää tietoa lastensuojelun...
Ruoantuotantoa käsitellään peruskoulun oppimateriaaleissa varsin vähän. Hankkeen tavoitteena on vahvistaa ala- ja yläkouluikäisten ruokatuotannon...
PETU-tutkimushankkeessa tarkastellaan perhetyötä lapsi- ja perhesosiaalityössä valtakunnallisesti ja Keski-Suomen hyvinvointialueella. Tutkimushanke...
BioBoosters – Boosting Circular Transition Interreg BSR core project, priority 3.1 Circular economy 2023-2025 Jyväskylän ammattikorkeakoulun...
Kasvisruoka & -proteiinit ruokapalveluissa – KasvisPro –koulutus -hankkeessa koulutettiin julkisia ruokapalveluja tuottavien ammattikeittiöiden...
NuoriSO-hankkeessa tuotamme tietoa nuorten aikuisten sosiaalityöstä osallisuuden edistämisen näkökulmasta. Kuvaamme nuorten aikuisten sosiaalityön...
Meijän perhe liikkeellä (2020 - 2022) Projektia toteutetaan osana maakunnallista perhekeskuskehittämistä, tavoitteena vahvistaa keskisuomalaisten...
Ruokapalveluiden toiminta hävikin ennakointiin, seuraamiseen, mittaamiseen ovat eri vaiheissa ja tarvitsevat vielä toimia sekä uusia ratkaisuja sekä...
LATU-hankkeessa tarkastellaan kahta tyypillistä lapsi- ja perhesosiaalityön tukimuotoa eli tukihenkilö- ja tukiperhetoimintaa. Hankkeessa tuotetaan...
Sivunumerointi
- Current page number: 1 Total number of pages: 2
- Seuraava sivu