KasvisPro Edu -hankkeessa vahvistetaan ruoka-alan ammattiopetuksen ja ammattikeittiöiden kasvisruokaosaamista kouluttamalla. Lisäksi projekti kokoaa...
Ruoantuotantoa käsitellään peruskoulun oppimateriaaleissa varsin vähän. Hankkeen tavoitteena on vahvistaa ala- ja yläkouluikäisten ruokatuotannon...
Laukaassa sijaitsevan Alanen-järven ekologinen tila on huono. EU:n alueella on tavoitteena pintavesien vähintään hyvä tila vuoteen 2027 mennessä...
Kasvisruoka & -proteiinit ruokapalveluissa – KasvisPro –koulutus -hankkeessa koulutettiin julkisia ruokapalveluja tuottavien ammattikeittiöiden...
Lähes kaikki yhteiskunnan keskeiset toiminnot ovat riippuvaisia erilaisista digitaalisista sovelluksista. Kehittämällä kyberuhkiin varautumista...
Viitasaaren Suovanlahdella sijaitsevissa Mylly- ja Mäntyjoessa on nousuesteitä, jotka estävät vaelluskalojen liikkumisen. Aikanaan joissa on...
Valkeisen-järven ekologinen luokitus on hyvä. EU:n alueella on tavoitteena saavuttaa tai säilyttää pintavesien vähintään hyvä ekologinen tila vuoteen...
A systematic integration of agrology student assets (degree programs) and agricultural end-users (training & technology adoption) in the process of...
Ruokapalveluiden toiminta hävikin ennakointiin, seuraamiseen, mittaamiseen ovat eri vaiheissa ja tarvitsevat vielä toimia sekä uusia ratkaisuja sekä...
Sivunumerointi
- Current page number: 1 Total number of pages: 4
- Seuraava sivu