KasvisPro Edu -hankkeessa vahvistetaan ruoka-alan ammattiopetuksen ja ammattikeittiöiden kasvisruokaosaamista kouluttamalla. Lisäksi projekti kokoaa...
Ruoantuotantoa käsitellään peruskoulun oppimateriaaleissa varsin vähän. Hankkeen tavoitteena on vahvistaa ala- ja yläkouluikäisten ruokatuotannon...
Kasvisruoka & -proteiinit ruokapalveluissa – KasvisPro –koulutus -hankkeessa koulutettiin julkisia ruokapalveluja tuottavien ammattikeittiöiden...
Ruokapalveluiden toiminta hävikin ennakointiin, seuraamiseen, mittaamiseen ovat eri vaiheissa ja tarvitsevat vielä toimia sekä uusia ratkaisuja sekä...
Hankkeen tavoitteet ja toimenpiteet POLKU 2.0 -hankkeen tavoitteena oli parantaa bio-kiertotalous pohjaisen jatkuvan oppimisen tarjonnan osuvuutta...
Keski-Suomen maakuntastrategian yksi ajankohtaisimmista, alueellisista kehittämiskohteista on biotalous. Uusien biomateriaalien hyödyntäminen on vielä...
BIOMAINT - Bioenergiantuotannon kunnossapidon nykytila ja kehittämistarpeet -projektissa hankitaan bioenergiantuotannon kunnossapitoon liittyvää...
01 Tiivistelmä Keskisuomalaisessa 'Bioenergiasta elinvoimaa' -klusteriohjelmassa 2007-2013 on tunnistettu, että keskisuomalaisen bioenergia-alan...