KasvisPro Edu -hankkeessa vahvistetaan ruoka-alan ammattiopetuksen ja ammattikeittiöiden kasvisruokaosaamista kouluttamalla. Lisäksi projekti kokoaa...
Ruoantuotantoa käsitellään peruskoulun oppimateriaaleissa varsin vähän. Hankkeen tavoitteena on vahvistaa ala- ja yläkouluikäisten ruokatuotannon...
Kasvisruoka & -proteiinit ruokapalveluissa – KasvisPro –koulutus -hankkeessa koulutettiin julkisia ruokapalveluja tuottavien ammattikeittiöiden...
MYRSKY-projektin tavoitteena on luoda ammattikorkeakoulujen yhteistyönä nopeasti ja helposti haltuun otettavia palveluita yrityksille vihreän...
Sosiaali- ja terveysala kärsii niin valtakunnallisesti kuin Keski-Suomen alueella työvoimapulasta lähes kaikissa ammateissa. Alan veto- ja pitovoima...
Move Your Mind -hankkeen viitekehyksenä toimii ludodidaktiikka (Ludodidactics), joka perustuu ihmisten oppimiskäyttäytymisen ja oppimiskokemuksen...
Hankkeen päätavoite on edistää musiikin hyödyntämistä hoitoalalla ja musiikin ja hoitoalojen yhteistyötä. Hankkeessa pyritään tuomaan musiikin...
Sedun koordinoiman Smooth Hybrid and Online Working for VET - hankkeen tavoitteena on lisätä opettajien digiosaamista etä- ja hybridiopetukseen...
Likes on mukana eurooppalaisessa JoyMVPA-hankkeessa, jossa kerätään liikunta- ja välitunneille soveltuvia pelejä ja leikkejä 11–14-vuotiaille. Näiden...
Ruokapalveluiden toiminta hävikin ennakointiin, seuraamiseen, mittaamiseen ovat eri vaiheissa ja tarvitsevat vielä toimia sekä uusia ratkaisuja sekä...
Sivunumerointi
- Current page number: 1 Total number of pages: 18
- Seuraava sivu