KasvisPro Edu -hankkeessa vahvistetaan ruoka-alan ammattiopetuksen ja ammattikeittiöiden kasvisruokaosaamista kouluttamalla. Lisäksi projekti kokoaa...
Ruoantuotantoa käsitellään peruskoulun oppimateriaaleissa varsin vähän. Hankkeen tavoitteena on vahvistaa ala- ja yläkouluikäisten ruokatuotannon...
Hankkeen tehtävänä on luoda TKI-toimijoiden yhteistyöllä maataloussektorin datataloutta edistävä kansallinen osaamiskeskittymä, joka uudistaa...
Kasvisruoka & -proteiinit ruokapalveluissa – KasvisPro –koulutus -hankkeessa koulutettiin julkisia ruokapalveluja tuottavien ammattikeittiöiden...
Ruokapalveluiden toiminta hävikin ennakointiin, seuraamiseen, mittaamiseen ovat eri vaiheissa ja tarvitsevat vielä toimia sekä uusia ratkaisuja sekä...
Hevostalous on tärkeä osa elävää maaseutua. Se työllistää vuosittain lähes 15000 ihmistä erilaisiin hevosalan palveluihin. Hevosala luokitellaan...
Biotalouden patenttimaisemat -hanke aktivoi yrityksiä innovaatiotoimintaan ja yhteistyöhön biotalouden toimialalla sekä hankkii kokemusta...
Maaseudun muuttuva energiantuotanto -hanke on Suomen metsäkeskuksen läntisen palvelualueen ja Jyväskylän ammattikorkeakoulun yhteinen kehittämishanke...
Hevostalous on tällä hetkellä nopeasti kasvava toimiala, joka nojautuu maaseudun resursseihin ja alueiden omiin vahvuuksiin. Keski-Suomen erityinen...
Sivunumerointi
- Current page number: 1 Total number of pages: 2
- Seuraava sivu