asiakastarina

Aallon on löytänyt Future Factorysta aina motivoituneita tekijöitä projekteilleen

Aallon Jyväskylä ja Jamk ovat tehneet kumppanuusyhteistyötä jo 10 vuotta. Vuonna 2019 yhteistyö laajeni kattamaan myös Jamkin opiskelijoiden toteuttamat henkilöstökyselyt. Aallonin koulutussuunnittelija Kati Arkilahti kertoo artikkelissa tarkemmin yhteistyöstä, kuten sen sujuvuudesta ja tuloksista. 

-

Yhteistyötä jo 10 vuotta

Aallon Jyväskylän ja Jamkin välinen kumppanuusyhteistyö on kestänyt noin 10 vuotta. Olemme vuosien aikana tarjonneet useille kymmenille opiskelijoille työharjoittelupaikkoja, toimineet opinnäytetöiden toimeksiantajana sekä tarjonneet erilaisia projektitöitä. Aallon Jyväskylän henkilöstökyselyn datan analysointi ja tulosten koostaminen on toteutettu useana vuonna Jamkin opiskelijoiden projektityönä. Vuodesta 2019 alkaen henkilöstökyselyprojekti on käsittänyt koko konsernimme Aallon Group Oyj:n kaikkien alueyhtiöiden tulosten työstämisen.

Opiskelijat ovat asennoituneet erinomaisesti projektiin ja sen tiukkaan aikatauluun

Henkilöstökyselyprojektin olemme päätyneet toteuttamaan vuosi toisensa jälkeen yhteystyössä Jamkin opiskelijoiden kanssa, sillä olemme erittäin tyytyväisiä opiskelijoiden työn tulokseen. Lisäksi he ovat asennoituneet erinomaisesti meiltä päin tulevaan tiukkaan projektiaikatauluun. Yrityksen edustajana tulee helposti katsottua henkilöstökyselyn tuloksia sisäisestä ja totutusta näkökulmasta, joten olen erityisesti tykännyt siitä, että opiskelijat ovat tuoneet tulosanalyyseihin rohkeasti uusia virkeitä näkökulmia ulkopuolisin silmin.

Arvostan myös, että opiskelijat ovat tuottaneet meille erinomaisia vinkkejä ja työkaluja kyselystä nousseisiin eniten kehitystä vaativiin asioihin sekä vinkanneet miten voisimme kehittää kyselyn rakennetta vielä paremmaksi. Oppiminen projekteissa on aina ehdottomasti molemmin puolista. Ja ei vähäisimpänä se, että onhan opiskelijoiden ylimääräisistä käsistä aina suunnaton hyöty hektisessä työarjessa.

Future Factory tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia alueella toimiville yrittäjille

Suosittelen ehdottomasti muillekin yrityksille toimeksiantajana toimimista. Projektin aihe voi olla melkeinpä mikä tahansa. Kunhan osaa kuvailla projektitarpeensa sanoin, niin se saadaan kyllä Jamkin opettajien avustuksella muotoiltua projektitoimeksiannoksi. Me olemme aina löytäneet tekijät mielenkiintoisille, omista tarpeistamme lähteville projekteille.

 

Jamk Future Factory® toimeksiantajille

Onko organisaatiollasi kehittämishaaste johon toivoisit uusia näkökulmia ja ideoita? Tule toimeksiantajaksi Jamk Future Factory -opintojaksoille ja saat Jamkin monimuotoisen ja kansainvälisen opiskelijayhteisön kehittämishaasteesi ratkaisijaksi!

Avainasiakkuudet

Avainasiakkuus lisää yritysten näkyvyyttä kampuksilla ja tukee työnantajamielikuvaa. Tavoitteena on syventää kokonaisvaltaista yhteistyötä, luoda ratkaisuja yrityksen tarpeisiin sekä rakentaa uusia yhteistyön muotoja.

Asiakastarina

Aallon: toimivaa kumppanuutta

Aallon Jyväskylän ja Jamkin välinen kumppanuusyhteistyö alkoi 2012.