Jyväskylän ammattikorkeakoulu on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Teemme aktiivista yhteistyötä työelämän kanssa ja toimimme laajassa kansainvälisessä verkostossa. Opiskelijoita meillä on 8 500 ja henkilöstöä noin 700. 

Koronatiedotus Viimeisin päivitys: 13.5.2020 Siirry JAMKin koronaohjeeseen

Ajankohtaista

Kaikki uutiset | Tapahtumat

28.5.2020

Suomen Akatemian rahoitus JAMKille: uuden teknologian avulla tutkitaan ensimmäistä kertaa ympäristön vaikutusta iäkkäiden liikkumiseen yksilötasolla

Jyväskylän ammattikorkeakoulun (JAMK) hyvinvointiyksikön johtava tutkija Merja Rantakokko on saanut 414 197 euron hankerahoituksen Suomen Akatemialta iäkkäiden ihmisten liikkumista tarkastelevaan tutkimukseen.

26.5.2020

JAMKin 3D-tulostimilla suojavisiirien pidikkeitä Keski-Suomen sairaanhoitopiirille

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on valmistanut Keski-Suomen sairaanhoitopiirin pyynnöstä suojavisiirien osia 3D-tulosteina. Muoviosien tulostaminen on jo arkipäivää, mutta tulevaisuudessa erityisesti metalliosien 3D-tulostaminen tulee olemaan kiinnostava tutkimus- ja kehityskohde.

20.5.2020

Anna JAMKille ilme – liity casting-rekisteriimme

Jyväskylän ammattikorkeakoulu (JAMK) on uusimassa ilmettään. Uuden ilmeen toteuttamiseen tarvitaan JAMKin opiskelijoiden, työntekijöiden ja muiden sidosryhmien apua – konkreettisesti kasvojen muodossa. Liity mukaan ja anna JAMKille ilme!

13.5.2020

Kevään yhteishakujen aikatauluihin muutoksia

Opetus- ja kulttuuriministeriö on vahvistanut vuoden 2020 yhteishakujen aikataulut 25.4.2019. Korkeakoulut ovat koronapandemiasta johtuen muuttaneet valintaperusteitaan.

13.5.2020

JAMK jatkaa etäopetusta syyslukukauden alkuun saakka – avajaiset järjestetään etänä

JAMK jatkaa etäopetusta syyslukukauden alkuun saakka. Valtioneuvoston ja aluehallintoviraston suositusten puitteissa JAMKin kampuksia avataan kuitenkin rajoitetusti, myös opetus- ja tenttitarkoituksiin. Samalla ylläpidetään valmiutta käynnistää syyslukukausi tarvittaessa etäopetuksella.

13.5.2020

Luonnonvarakeskus, Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto tiivistävät yhteistyötä

Luonnonvarakeskus (Luke), Jyväskylän ammattikorkeakoulu (JAMK) ja Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto (POKE) ovat tehneet sopimuksen strategisesta yhteistyöstä. Yhteistyöllä tavoitellaan osaamisen vahvistamista erityisesti liiketoiminnan, innovaatiotoiminnan ja yrittäjyyden alueella osana kierto- ja biotalouden kokonaisuutta.

Näytä lisää

JAMK somessa

Facebook post by Jyväskylän ammattikorkeakoulu (JAMK), avoin AMK Avoin ammattikorkeakoulu onnittelee kaikkia kevään ylioppilaita ja ammattiin valmistuneita!
Facebook post by JAMK Hyvinvointiyksikkö WANTED! Etsimme muutamaa sosionomi-opiskelijaa tutoriksi ensi syksyyn. Ilmianna itsesi tai kaverisi ”Etsimme muutamia opiskelijoita mukaan tutoriksi ensi syksynä aloittavalle sosionomien monimuotoryhmälle. Tutorien tärkein tehtävä on olla vertaistukena uusille opiskelijoilla sekä auttaa heitä erityisesti heidän opintojen alkuvaiheessa. Tutorointi on opintojakso, jolla voit monipuolistaa vapaavalintaisia opintojasi. Lisätietoja tutoroinnista löydät täältä: https://www.jamko.fi/tutorointi/vertaistutorointi/ Tutorit tullaan perehdyttämään toimintaan ja perehdytys tapahtuu kesäkuun aikana. Jos kiinnostuit niin laita pieni vapaamuotoinen esittely itsestäsi osoitteeseen monimuoto@jamko.fi” Ystävällisin terveisin Eeva -------- Välitti Vesa-opo
Twiitti käyttäjältä @JAMK_fi Kehitämme data-analytiikan avulla Sammakkokankaan kanssa järjestelmää, joka tunnistaa ja ennakoi sekajätteen itsesyttymistä. Lue järjestelmän pilotoinnista blogistamme: https://t.co/Pmig7scigs #sammakkokangas #JAMK #sekajäte #dataanalytiikka #IoT #eÄlytelli #EAKR #TKI
Facebook post by Jyväskylän ammattikorkeakoulu (JAMK), tradenomit Eemeli Laitiselle, JAMKin myyntikärjen tradenomiopiskelijalle, myönnettiin tänään MMAn stipendi. Isot onnittelut! Eemeli voitti JAMKin Value Selling myyntikilpailun keväällä 2020. Hän on myös osoittanut erinomaista asennetta, motivaatiota ja innostuneisuutta etenkin myynnin opintoja kohtaan. Tavoitimme Eemelin, mistäs muualta kuin myyntitehtävien parista ja kysyimme tunnelmia. Eemeli kiteytti fiiliksiään seuraavasti: "Mukavalta tuntuu, kun annetaan tunnustusta onnistumisista. Ilmeisesti oma innostus ja palo myynnin opintoja sekä myyntityötä kohtaan on huomattu. Iso kiitos tästä innostuksen luomisesta tietysti kuuluu myynnin opettajalleni Päivi Könöselle sekä työnantajalleni, joka on antanut mahdollisuuden päästä näkemään työelämääkin! " #jamk #jamktradenomit #myynti #mma
Facebook post by JAMK Hyvinvointiyksikkö Joko bongasit jutun, jossa JAMKin kuntoutuksen lehtori Anja Tanttu kertoo, mikä ihme on eksoskeleton.
Twiitti käyttäjältä @JAMK_AOKK Opettaja on avainroolissa inkluusion edistämisessä. #TECIP koulutti opettajia ja opettajankouluttajia ja kehitti paikallisen ministeriön kanssa kanssa suuntaviivoja kaikki opiskelijat huomioivaan ammatilliseen koulutukseen Etiopiassa https://t.co/fENSlQ7fvJ #inkluusio #aokktki
Facebook post by Ammatillinen opettajakorkeakoulu, JAMK Opetuskäyttöön kehitettyjä dialogimenetelmiä voi käyttää myös muussa vuorovaikutustyössä. JAMKin opekorkeassa kokeiltiin dialogimenetelmien soveltuvuutta esimiehen dialogitaitojen kehittämiseen ja tulokset olivat lupaavia. Tästä aiheesta kirjoittaa Riikka Michelsson Elo-verkkolehden artikkelissaan.
Facebook post by Jyväskylän ammattikorkeakoulu (JAMK), avoin AMK Hei! Kiinnostaisiko sua: 🔸 Biotalouden varasto- ja terminaalitekniikka 🔸 Fysiikka 🔸 Hankinnan perusteet 🔸 Kuljetusmuodot 🔸 Logistiikan perusteet 🔸 Luomutuotanto 🔸 Matematiikka 🔸 Materiaalin ohjaus 🔸 Organisaation johtaminen 🔸 Purchasing 🔸 Sustainability and responsibility Kyllä? Siinä tapauksessa toimi ripeästi, sillä ilmoittautuminen päättyy sunnuntaina 31.5. Opinnot toteutetaan kesäaikana verkossa, eikä hintakaan päätä huimaa - 15 €/op. Ja muistathan, että työttömät, lomautetut ja turvapaikanhakijat saavat opinnot täysin ilmaiseksi! Nyt muuten kannattaa hyödyntää mahdollisuus! 👍 https://www.jamk.fi/fi/Koulutus/Avoin-AMK/Kesaopinnot/
Facebook post by JAMK University of Applied Sciences Mihin kaikkeen puu pystyy? Mikä merkitys metsällä on kestävän tulevaisuuden kannalta?
Näytä lisää
Rehtori Jussi Halttunen

Jussi Halttunen, rehtori

"Tavoitteenamme on olla kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä."

Lue lisää

Laatu

Meille tärkeää on toiminnan ja tulosten erinomainen laatu. Laadunhallinnalla pidämme huolta koulutuksen, tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan sekä myytävien palveluiden korkeakoulutasoisesta laadusta. JAMK on saanut tunnustusta laadustaan sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

Karvi auditoitu      Diploma Supplement Label 2013 - 2016