jamk.fi

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Teemme aktiivista yhteistyötä työelämän kanssa ja toimimme laajassa kansainvälisessä verkostossa. Opiskelijoita meillä on 8 500 ja henkilöstöä noin 700. 

Ajankohtaista

Kaikki uutiset | Tapahtumat

25.6.2019

Artesaaniruoan SM-kisat järjestetään ensimmäistä kertaa Jyväskylässä syksyllä 2019 – ilmoittaudu mukaan!

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on saanut järjestettäväkseen artesaaniruoan SM-kilpailut 13.-15. syyskuuta 2019 Jyväskylässä. Tarkoituksena on kehittää ja tehdä artesaaniruokaa tunnetuksi. Kilpailu on avoin suomalaisille, pohjoismaisille ja Baltian maiden osallistujille. Kilpailukategorioita on 11 ja luokkia peräti 60 - juomista, marjoista ja kastikkeista aina liha- ja kalatuotteisiin.

19.6.2019

Training Room Hippos -hankkeelle jatkorahoitus vuoteen 2021

JAMKin, Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskus KIHUn ja Jyväskylän yliopiston synnyttämän urheiluvalmennuksen, kuormituksen ja palautumisen "Training Room" -konseptin kehittämistä jatketaan uuden EAKR-rahoituksen voimin.

13.6.2019

Ohjelmistoalalla on vetoa – JAMK tarjoaa nopean väylän XR- ja Web-kehittäjäksi

Jyväskylän ammattikorkeakoulu (JAMK) järjestää syksyllä 2019 XR-kehittäjän ja Web-kehittäjän koulutukset, joihin haki yli 100 henkilöä. Hakijoita koulutuksiin on Suomen lisäksi mm. Afrikasta ja eri puolilta Eurooppaa. Ohjelmistoalan osaajista, ja erityisesti web-kehittäjistä, on tällä hetkellä valtakunnallisesti kova kysyntä. Molemmat koulutukset käynnistyvät syyskuussa ja ovat opiskelijalle maksuttomia kokonaisuuksia.

5.6.2019

Talousvesiverkoston desinfiointia harjoitellaan käytännössä – vesiosuuskunnankin kyettävä toimenpiteisiin nopeasti

Vesiosuuskunnissa on oltava valmiudet ja toimintakyky mikrobiologisen saastumisen varalle, mutta tosipaikan tullen käytännön tietämys voi olla hataralla pohjalla. Siksi tilanteita varten on hyvä harjoitella.

3.6.2019

JAMKin tekoälykoulutus täyttyi kolmessa minuutissa – lisätoteutus luvassa jo marraskuussa

Jyväskylän ammattikorkeakoulussa (JAMK) alkaa syyskuussa 2019 tekoälyyn ja data-analytiikkaan keskittyvä opintokokonaisuus, joka osoittautui hurjasti odotettua suositummaksi. Opintokokonaisuudelle on luvassa lisätoteutuksia tälle ja ensi vuodelle.

29.5.2019

Suomalaisen musiikkikampuksen laajennus alkaa kesäkuun alussa

Suomalaisen musiikkikampuksen laajennus alkaa kesäkuun alussa. Jyväskylässä Pitkäkadulla sijaitseva musiikkikampus saa laajennuksessa kaksi lisäosaa. Laajennus mahdollistaa modernit opetustilat, uusitun audio- ja valotekniikan sekä uuden 250 henkilön konserttisalin. Uudet tilat tukevat Suomalaisen musiikkikampuksen asemaa johtavana musiikin ja soveltavan taiteen kehittämisyhteisönä.

Näytä lisää

JAMK somessa

Facebook post by Jyväskylän ammattikorkeakoulu (JAMK), restonomit
Kestävän gastronomian opiskelijat Johanna ja Joonas tänään papusalkotalkoissa Mankolan kasvimaalla🌱👍🏻Jo neljättä kesää teemme sujuvaa yhteistyötä Mankolan koulun kanssa😍 Mukava ja mielenkiintoinen tapa suorittaa osa Kestävän ruokatuotannon opintojaksosta. @jamk #restonomi #kestävägastronomia #kaupunkiviljely
Facebook post by Jyväskylän ammattikorkeakoulu (JAMK), avoin AMKICT-alan avoimet AMK-opinnotjamk.fi
Aloita tieto-j a viestintätekniikan insinööriopinnot ensi syksyllä päivä-, monimuoto- tai verkko-opiskelijana! https://www.jamk.fi/fi/Koulutus/Avoin-AMK/Koko-opintotarjonta/ICT/
Facebook post by Jyväskylän ammattikorkeakoulu (JAMK), avoin AMKICT-alan avoimet AMK-opinnotjamk.fi
Aloita tieto- ja viestintätekniikan insinööriopinnot ensi syksyllä päivä-, monimuoto- tai verkko-opiskelijana! https://www.jamk.fi/fi/Koulutus/Avoin-AMK/Koko-opintotarjonta/ICT/ #jamk #avoinamk #ylpeästiamk #avoinonmahdollisuus
Facebook post by JAMK University of Applied Sciences
Mikä Yritystehdas? Miksi? Tsekkaa video, niin tiedät 😉
Twiitti käyttäjältä @JAMK_fi
.@HauvalaHanna #jamk was inspired in @NordicGame #malmö Sweden on how to create a functioning #ecosystem around #games . There is a lot to learn from others when developing a Sustainable Digi & Game Ecosystem to #jyväskylä #keskisuomi. Read blog: https://t.co/1w8sUEWwX0
Facebook post by JAMK University of Applied SciencesHow to create an ecosystem around games | Turbinaattoriblogit.jamk.fiHanna visited Skåne, Sweden and there is a lot to learn and peer support available on how to create a functioning ecosystem around games in Central Finland.
Inspired by Malmö, Sweden – how to create a functioning ecosystem around games: Hanna Hauvala participated in Nordic Game Conference in May 2019 in Malmö, Sweden. She was inspired how to create a functioning ecosystem around the games. There is a lot to learn when developing a Sustainable Digi & Game Ecosystem to Jyväskylä. Read the blog: https://blogit.jamk.fi/turbinaattori/2019/06/26/inspired-by-malmo-sweden-how-to-create-a-functioning-ecosystem-around-games/ #jamk #jyväskylä
Facebook post by Jyväskylän ammattikorkeakoulu (JAMK), avoin AMKSosiaali- ja terveysalan avoimet AMK-opinnotjamk.fiTervetuloa tutustumaan JAMKin laatuun. Näillä sivuilla kerromme, kuinka JAMK vastaa toimintansa laadusta eurooppalaisen korkeakoulutusalueen periaatteiden mukaisesti.
Suositut sosiaali- ja terveysalan polkuopinnot alkavat taas syksyllä! Tarjonnassamme on Sairaanhoitajan, Sosionomin, Toimintaterapeutin, Fysioterapeutin ja Kuntoutuksen ohjaajan polkuopinnot. Myös Kliinisen asiantuntijan, Monialaisen kuntoutuksen, Sosiaali- ja terveysalan johtamisen ja Terveyden edistämisen ylemmän amk:n polkuopinnot starttaavat syksyllä, unohtamatta myöskään Verkostojohtamisen ylemmän AMK:n polkuopintoja (sote-ala). Katso tarkemmat tiedot monipuolisesta tarjonnastamme nettisivuiltamme ja ilmoittaudu mukaan 1.8. klo 10 alkaen!
#JAMK järjestää artesaaniruoan SM-kisat ensimmäistä kertaa Jyväskylässä syksyllä 2019! Elintarvikeyrittäjä, tsekkaa teetkö sinäkin artesaaniruokaa ja ilmoittaudu mukaan! https://t.co/mJ9xRNoGk5 #artesaaniruoka2019 #lähiruoka #aitojamakuja #luomu
Näytä lisää

Jussi Halttunen, rehtori

"Tavoitteenamme on olla kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä."

Lue lisää

Laatu

Meille tärkeää on toiminnan ja tulosten erinomainen laatu. Laadunhallinnalla pidämme huolta koulutuksen, tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan sekä myytävien palveluiden korkeakoulutasoisesta laadusta. JAMK on saanut tunnustusta laadustaan sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

Karvi auditoitu      Diploma Supplement Label 2013 - 2016