Jyväskylän ammattikorkeakoulu - JAMK
jamk.fi

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Teemme aktiivista yhteistyötä työelämän kanssa ja toimimme laajassa kansainvälisessä verkostossa. Opiskelijoita meillä on yli 8 000 ja henkilöstöä noin 700. 

Ajankohtaista

Kaikki uutiset | Tapahtumat

8.8.2018

Keskisuomalaisissa yrityksissä puutteita data-analytiikkaosaamisessa

JAMKille 360 000 euroa yritysten data-analytiikan osaamisen ja ratkaisujen kehittämiseen

16.7.2018

EduFutura Jyväskylä mukana SuomiAreenassa ja Kalevan kisoissa

EduFutura Jyväskylä on mukana kahdessa tämän viikon suurtapahtumassa SuomiAreenassa Porissa 16.–18.7. ja Kalevan kisoissa Jyväskylässä 19.–22.7.

20.6.2018

Kun sukset ovat ristissä ja kantapäät eri suunnissa: parisuhdekäynnit tiloille helpottavat maatilallisten rakkaushuolia Keski-Suomessa

Tänä keväänä maaseudun asukkaille tehdyssä kyselytutkimuksessa ilmeni, että parisuhteita kuormittavat muun muassa yhteisen ajan puute, puhumattomuus ja kyky ratkoa käytännön ongelmia sekä kyvyttömyys vahvistaa tunneyhteyttä.

20.6.2018

JAMK ja Moventas sopivat kaksivuotisen yhteistyösopimuksen

Moventas Gears Oy ja JAMK ovat solmineet tuotekehitykseen keskittyvän kaksivuotisen yhteistyösopimuksen, jonka tarkoituksena on kehittää entistä parempia vaihteistokomponentteja tuulivoimaloihin.

19.6.2018

JAMK mukana merkittävässä aiesopimuksessa: 200 000 opettajan jatkokoulutus Mosambikiin

Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja Soprano Oyj ovat allekirjoittaneet Mosambikin Universidade Pedagogican kanssa aiesopimuksen valtakunnallisesta opettajien jatkokoulutuksesta.

14.6.2018

JAMKin liiketalouden koulutus läpäisi jälleen kansainvälisen EPAS-akkreditoinnin

Johtamiskoulutusta arvioiva ja kehittävä kansainvälinen asiantuntijaorganisaatio European Foundation for Management Development (EFMD) on myöntänyt 13.6.2018 Jyväskylän ammattikorkeakoulun International Business-koulutukselle arvostetun EPAS-akkreditoinnin kolmeksi vuodeksi.

Näytä lisää

JAMK somessa

TECIP-projektissa työ jatkuu etiopialaisten yhteistyökumppaneiden kanssa, tällä kertaa Jyväskylässä. Kuvassa Harri Keurulainen ja Dr Yishak opetussuunnitelmatyön äärellä.
Sosiaali- ja terveysalan täydennyskoulutuksetjamk.fiSosiaali- ja terveysalan täydennyskoulutuksiimme osallistuu vuosittain tuhansia hyvinvointialan ammattilaista. Toteutamme lisäksi lukuisia räätälöityjä henkilöstövalmennuksia ja tilauskoulutuksia alueen yrityksille ja työyhteisöille. Kehitämme alan osaamista myös valtakunnallisesti esim...
Juuri nyt avoimia paikkoja mm. reumahoitajan ja muistikoordinaattorin täydennyskoulutuksissa. Muistikoordinaattorit huolehtivat muistiasiakkaiden ja heidän läheistensä tukemisesta sekä ohjauksesta muistisairauden eri vaiheissa. Reumahoitajan koulutuksessa painotetaan vahvaa kliinisen hoitotyön osaamisen kehittämistä. Koulutus toteutetaan yhteistyössä Keski-Suomen sairaanhoitopiirin asiantuntijoiden kanssa.
Teknologiayksikkö on tänään avaamassa henkilöstön kera uutta lukuvuotta Starttipäivässä. Jos et heti tavoita, älä hätäänny, palaamme viimeistään huomenna ja toivottavasti entistä herkempinä aistimaan tulevaisuutta!
Ensi viikolla tiistaina 21.8. klo 11-15 pohditaan Viitasaarella pellonlaidalla miten nurmikasvustoilla valmistaudutaan talveen kuivan kesän jälkeen. Paikalla ovat Juhani Peltola ProAgria Keski-Suomesta sekä Päivi Koivusalo Berneriltä. Ilmoittautumiset maksuttomaan tilaisuuteen tällä viikolla perjantaina Sanna Minkkiselle p. 043 824 9646 tai sanna.minkkinen@proagria.fi
Kyber’#turvallisuus edellyttää #yhteistyö’tä ja yhteistyöhön vaaditaan luottamusta. Luottamuksen rakentumista tuetaan mm harjoittelulla kirjoittaa Mari Aro @CERTFI’stä https://t.co/qnT1KohmjO
Hyvää loppukesää ja lukuvuoden orastavaa alkua. Opo on saapunut sorvin ääreen ja valmis taas palvelemaan teitä ja olemaan tukena ja tsempparina opintojen ja elon arjessa. Huomioithan, että työhuoneeni on muuttunut Dynamolla entisestä paikasta kesän aikana. Minut tavoittaa nyt Dynamon kirjaston takana olevasta tilasta D137. Kirjaston läpi vain ja perällä ovi ja kynnys matala. Sähköiset välineet ja viestiketjua myös käytettävissä. Postit voi edelleen jättää Dynamon infoon nimelläni. Hyödyntäkää ohjauspalveluita. Yksin ei tarvi olla. Asio on vielä syyskuun alkuviikolle asti auki. Jos syksyn suunnitelmasi on muuttuneet tai tarkentuneet niin päivitäthän Asiossa tilanteesi ja opintojaksovalinnat. Opetutorisi ja minä niissä tukenasi. -Vesa-opo-
Tutkittu juttu: Yhteisön voima edistää oppimista. Teemaa tutkinut lehtorimme Tuovi esillä Opettaja-lehdessä. #opehommat #aikuisopiskelu https://t.co/N1a0kMhi3M
Näytä lisää

Jussi Halttunen, rehtori

"Tavoitteenamme on olla kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä."

Lue lisää

Laatu

Meille tärkeää on toiminnan ja tulosten erinomainen laatu. Laadunhallinnalla pidämme huolta koulutuksen, tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan sekä myytävien palveluiden korkeakoulutasoisesta laadusta. JAMK on saanut tunnustusta laadustaan sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

      Diploma Supplement Label 2013 - 2016