jamk.fi

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Teemme aktiivista yhteistyötä työelämän kanssa ja toimimme laajassa kansainvälisessä verkostossa. Opiskelijoita meillä on yli 8 000 ja henkilöstöä noin 700. 

Ajankohtaista

Kaikki uutiset | Tapahtumat

16.7.2018

EduFutura Jyväskylä mukana SuomiAreenassa ja Kalevan kisoissa

EduFutura Jyväskylä on mukana kahdessa tämän viikon suurtapahtumassa SuomiAreenassa Porissa 16.–18.7. ja Kalevan kisoissa Jyväskylässä 19.–22.7.

20.6.2018

Kun sukset ovat ristissä ja kantapäät eri suunnissa: parisuhdekäynnit tiloille helpottavat maatilallisten rakkaushuolia Keski-Suomessa

Tänä keväänä maaseudun asukkaille tehdyssä kyselytutkimuksessa ilmeni, että parisuhteita kuormittavat muun muassa yhteisen ajan puute, puhumattomuus ja kyky ratkoa käytännön ongelmia sekä kyvyttömyys vahvistaa tunneyhteyttä.

20.6.2018

JAMK ja Moventas sopivat kaksivuotisen yhteistyösopimuksen

Moventas Gears Oy ja JAMK ovat solmineet tuotekehitykseen keskittyvän kaksivuotisen yhteistyösopimuksen, jonka tarkoituksena on kehittää entistä parempia vaihteistokomponentteja tuulivoimaloihin.

19.6.2018

JAMK mukana merkittävässä aiesopimuksessa: 200 000 opettajan jatkokoulutus Mosambikiin

Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja Soprano Oyj ovat allekirjoittaneet Mosambikin Universidade Pedagogican kanssa aiesopimuksen valtakunnallisesta opettajien jatkokoulutuksesta.

14.6.2018

JAMKin liiketalouden koulutus läpäisi jälleen kansainvälisen EPAS-akkreditoinnin

Johtamiskoulutusta arvioiva ja kehittävä kansainvälinen asiantuntijaorganisaatio European Foundation for Management Development (EFMD) on myöntänyt 13.6.2018 Jyväskylän ammattikorkeakoulun International Business-koulutukselle arvostetun EPAS-akkreditoinnin kolmeksi vuodeksi.

7.6.2018

Kesän pelikurssin suosio jatkuu - mukana jälleen yli 50 koululaista

Jyväskylän ammattikorkeakoulun tietojenkäsittelyn koulutus järjestää kolmipäiväisen pelikurssin 3.-9.-luokkalaisille 11.-13.6.2018. Koulutukseen osallistuu 52 nuorta, lähtötasonsa mukaan joko Level 1 tai Level 2-kurssille.

Näytä lisää

JAMK somessa

Ahvenanmaan reissulta kotiuduttu ja pyörien matkamittareihin kertyi kilometrejä 100!. Kiitos kaikille matkalaisille. 😁 Upea ja antoisa reissu!! 🌞🌞
Toisena Ahvenanmaan opintomatkan pyöräilypäivänä iltapäivän lenkkia suuntautui Lemlandiin ja Lemströmin kanavalle. Hienolla kanavan alueella ihastelimme purjeveneitä ja teimme pyöräilystä kehoa palauttavia harjoituksia. Matka viimeinen aamu (tänään) alkoi aamujumpalla ja -uinnilla. Iltapäivästä alkoi kotimatka. Säät ovat kyllä suosineet meitä koko matkan ajan. Ahvenanmaalla on hieno pyöräillä! 😁
Ahvenanmaan opintomatka puolivälissä. Eilinen reitti suuntautui Maarianhaminasta Sundin suuntaan ja takaisin Godbyn kautta. Mielenkiintoisia vierailukohteita päivän aikana mm. 320 lypsylehmän maitotila ja Kastelholmin linna. Pyöräilymatka 58 km. Tänään aloitimme aamulenkin eteläiseen Järsöön 24 km. Eilen oli maaseutumaisemia ja tänään upeita merinäköaloja. Iltapäivän lenkki alkaa kohta. 🚴‍♂️🚴‍♀️
MINNA PARIKKAREKRYÄMME: VISUAL MARKETING ASSISTANT Etsimme luovaa osaajaa markkinointitiimiimme. Olet oikea henkilö, jos sinulla on silmää estetiikalle ja ymmärrystä digiajan markkinointiviestinnästä. Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa graafisen alan osaamista, digitaalisten kanavien tuntemusta ja hands-on -asennetta. Toimit tiiviissä yhteistyössä markkinointipäällikön kanssa ja toteutat graafisen suunnittelun tehtäviä rytmikkäästi. Sinulla on mahdollisuus myös päästä laajentamaan työnkuvaasi kykyjesi ja kiinnostuksesi mukaan. TARVITTAVAT TAIDOT - Aikaisempaa kokemusta graafisesta suunnittelusta sekä sosiaalisen median parissa työskentelystä - Ennakkoluuloton ja joustava asenne - Käyttäjälähtöinen ongelmanratkaisukyky - Erinomainen tiimityöskentelytaito - Kyky priorisoida tehtäviä, kommunikoida ja pysyä deadlineissa - Kiinnostus pysyä ajan tasalla digitaalisen markkinoinnin trendeistä - Sujuva kielitaito: vähintään suomi ja englanti TYÖTEHTÄVÄT - Digi- ja painomateriaalien tuottaminen - Käytännön toteutukset (uutiskirjeet, sosiaalinen media) - Tiivis yhteistyö markkinointitiimin ja kumppanitoimistojen kanssa - Minna Parikka -brändin presenssin kehittäminen verkossa TYÖKALUT - MailChimp - Adobe-ohjelmistojen ammattimainen käyttö (Photoshop, Indesign) - Google Analytics, Google AdWords - Office-ohjelmistojen käyttö ME TARJOAMME - Hauska, innostava ja kansainvälinen työympäristö - Mahdollisuus kehittää ja kehittyä omassa työssään osana persoonallista brändiä - Matala hierarkia - Luovuutta, inspiraatiota Lähetä CV:si ja hakemuskirjeesi palkkatoiveineen Minna Parikalle: minna@minnaparikka.com. Kirjallisen hakemuksen lisäksi suosittelemme lähettämään myös hakemusvideon (max 3min) WhatsApp:lla numeroon +358 44 731 1873. Haku päättyy 31.7.2018. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Muotikärjen opiskelijat - mielenkiintoinen paikka avoinna.
Tiedolla johtaminen sote-alallajamk.fiSosiaali- ja terveysalan uudistaminen edellyttää uudenlaista johtamisen merkityksen ja mahdollisuuksien ymmärtämistä. Korkeakouludiplomikoulutusessa opit hyödyntämään tulevaisuuden teknologioiden tarjoamia mahdollisuuksia esimiestyössä. Koulutus tarjoaa myös prosessilähtöisen näkökul...
Uudessa korkeakouludiplomikoulutusessa opit hyödyntämään tulevaisuuden teknologioiden tarjoamia mahdollisuuksia esimiestyössä. Tulet saamaan laaja-alaisen näkökulman johtamisen merkitykseen ja mahdollisuuksiin meneillään olevassa sosiaali- ja terveydenhuollon uudistamisessa. Koulutus on suunnattu sosiaali-, terveys- ja hyvinvointialalla esimies- ja asiantuntijatehtävissä työskenteleville henkilöille. Haku alkaa 1.8!
Kampuksemme ovat hiljentyneet loman viettoon. Nautitaan auringosta ja kerätään voimia syksyn opintoihin ;<3
Pääkampus kylpee auringossa ja on selkeästi jo lomafiiliksissä, hiljaista on.Mutta jotain uutta on ilmestynyt seinälle, huomaatteko? #jamk #pääkampus #maincampus #logo #sunnyday
Näytä lisää

Jussi Halttunen, rehtori

"Tavoitteenamme on olla kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä."

Lue lisää

Laatu

Meille tärkeää on toiminnan ja tulosten erinomainen laatu. Laadunhallinnalla pidämme huolta koulutuksen, tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan sekä myytävien palveluiden korkeakoulutasoisesta laadusta. JAMK on saanut tunnustusta laadustaan sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

      Diploma Supplement Label 2013 - 2016