jamk.fi

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Teemme aktiivista yhteistyötä työelämän kanssa ja toimimme laajassa kansainvälisessä verkostossa. Opiskelijoita meillä on 8 500 ja henkilöstöä noin 700. 

Ajankohtaista

Kaikki uutiset | Tapahtumat

16.10.2018

Suomen Yrityskehitys Oy ja JAMK yhteistyöhön monialaisen kuntoutuksen kehittämisessä

Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja Suomen Yrityskehitys Oy ovat aloittaneet yhteistyön, jonka tarkoituksena on muodostaa uusi monialaiseen kuntoutukseen keskittyvä palvelukokonaisuus. Yhteistyö on myös osa Jyväskylän kaupungin, Jyväskylän yliopiston, Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja Yrityskehityksen yhdessä toteuttamaa Kasvukiihdyttämö-ohjelmaa.

11.10.2018

Uraohjauksen erikoistumiskoulutus vastaa työelämän tarpeisiin – haku alkaa 22.10.

Ammatilliset opettajakorkeakoulut (JAMK, Haaga-Helia AMK, HAMK, OAMK ja TAMK) ja Jyväskylän yliopisto käynnistävät yhteistyössä uraohjauksen erikoistumiskoulutukset (30 op) tammikuussa 2019. Haku yhdessä toteutettaviin koulutuksiin alkaa 22.10.2018.

5.10.2018

Haasta itsesi hyvinvointiin Kasvu Openissa!

Keski-Suomen Hyvinvoinnin Osaamiskeskittymä (KeHO) järjestää Kasvu Open Karnevaalin yhteydessä 24.10. KeHO Areena – haastekilpailun, johon yritykset ja yhteisöt voivat osallistua. KeHO Areenan haastekilpailun teemana on arjen hyvinvointihaasteet. KeHOn ajatus on simppeli: hyvinvointi rakentuu toimivalle ja mielekkäälle arjelle!

5.10.2018

Katso ja oivalla: JAMKin kaikille avoimet tieteelliset artikkelit

Ammattikorkeakoulut ja yliopistot Suomessa ovat sitoutuneet avoimen tieteen ja tutkimuksen toimintaperiaatteiden noudattamiseen. Myös JAMK noudattaa avoimen tieteen periaatteita ja julkaisee suurimman osan kirjallisista julkaisuistaan kaikkien saataville.

4.10.2018

Tutkimus: Yri­tys­ten on huo­mioi­ta­va stra­te­gias­saan myös per­heet 24/7-ta­lou­des­sa

Kauppojen ja palvelujen aukioloaikojen vapauttamisesta on kulunut jo pari vuotta. Miten yritysten johto on reagoinut tähän tilanteeseen? Jyväskylän ammattikorkeakoulun, Jyväskylän yliopiston ja Tampereen yliopiston tutkijat selvittivät johtamisen erityiskysymyksiä ja ratkaisumalleja 24/7-työpaikkojen esimiehiltä kahdella toimialalla: kaupan ja palvelujen alalla sekä vuorohoidossa. Tutkimusten mukaan menestyvä yritys pyrkii strategiassaan tasapainoon eri tahojen intressien huomioimisessa.

1.10.2018

LähiTapiola Keski-Suomi lahjoittaa 60 000 euroa JAMKille

LähiTapiola Keski-Suomi on päättänyt lahjoittaa Jyväskylän ammattikorkeakoulun varainhankintaan 60 000 euroa. Koko lahjoitus kohdennetaan JAMKin liiketalouden koulutusalalle. JAMKilla on merkittävä rooli Keski-Suomen kilpailukyvyn rakentamisessa Keski-Suomessa. Valmistuvat opiskelijat vahvistavat osaamisellaan alueen yritysten menestystä.

Näytä lisää

JAMK somessa

Today at the @ecso_eu @EFFRA_live #Cybersecurity for Manufacturing Environments #workshop #EFFRA #ECSO #Industry40 #CyberSecurityMonth #Brussels #JSTreissaa
Tutustu tallenteen kautta kaikenkokoisille organisaatioille suunnattuun kyberturvallisuussertifikaattiin #kyber #sertifikaatti #sertifiointi #FINCSC #JAMK #turvallisuus #yrittäjyys https://t.co/PH2OA6uFXx
JAMK ja @SYrityskehitys ovat aloitteet yhteistyön monialaisen kuntoutuksen kehittämiseksi: https://t.co/dmy78f6E28 #kuntoutus #hyvinvointiteknologia #hyvinvointi
Suomen Yrityskehitys Oy ja JAMK yhteistyöhön monialaisen kuntoutuksen kehittämisessäjamk.fiJyväskylän ammattikorkeakoulu ja Suomen Yrityskehitys Oy ovat aloittaneet yhteistyön, jonka tarkoituksena on muodostaa uusi monialaiseen kuntoutukseen keskittyvä palvelukokonaisuus. Yhteistyö on myös osa Jyväskylän kaupungin, Jyväskylän yliopiston, Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja Yrity...
JAMK ja Suomen Yrityskehitys Oy ovat aloitteet yhteistyön monialaisen kuntoutuksen kehittämiseksi. Yhteistyön tavoitteena on luoda uusia helposti lähestyttäviä ja käyttöönotettavia kuntoutusalan tuote- ja palvelukokonaisuuksia esim. työperäisten tuki- ja liikuntaelinvaivojen havaitsemiseen, ennaltaehkäisemiseen sekä niistä kuntoutumiseen, eri ikäisten kotona tai kodinomaisessa ympäristössä asumiseen tai vaikkapa liikkujan vammoista kuntoutumiseen.
Opiskelijoiden kertomukset vaativat puheliaaltakin asiantuntijalta tarkkaavaisuutta. Parisen viikkoa sitten ELY:n ja TE-toimiston kanssa yhteistyössä järjestettävä Työelämän moniosaajakoulutus kokosi Rajakadulle joukon kokeneita opiskelijoita. Kuvassa osa JAMKin kouluttajsista aloitustilaisuudessa. Koulutuksessa on jo siirrytty etäoppimiseen eli osa opiskelee verkon välityksellä. Lyhyen teoriajakson jälkeen opiskelijat siirtyvät harjoittelupaikoille jo tämän kuun loppupuolella. Aihe liittyy nopeasti kehittyvään jatkuvan oppimisen eli elinikäinen oppimisen teemaan. Valtion motto: "miljoona suomalaista tulisi uudelleenkouluttaa!"
Vielä on lomaa jäljellä! Opiskelijat ja opettajat ovat rentoutumassa ja säät ovat suosineet. Kuvassa sunnuntaikuva Alvajärjen rannalta Palokan suunnalta, jolloin lämpö kävi +20 asteessa.
Huomio! Haku Uraohjauksen erikoistumiskoulutukseen (30 op) käynnistyy ensi maanantaina 22.10. Pistähän kalenteriin ylös! https://t.co/wRmLxdFxiQ #uraohjaus #osaaminen #työelämä #täydennyskoulutus
Uraohjauksen erikoistumiskoulutus 30 opjamk.fiErikoistumiskoulutus on tarkoitettu uraohjauksen tehtävissä toimiville, korkeakoulututkinnon suorittaneille tai henkilöille, joilla on muu soveltuva tutkinto sekä ohjausalan työelämäkokemusta. Koulutuksen suoritettuaan osallistujalla on valmiudet jäsentää uraohjausta osana laajempaa yhteis...
Haku Uraohjauksen erikoistumiskoulutukseen (30 op) käynnistyy ensi maanantaina 22.10. Pistähän kalenteriin ylös! 🗓️🖊️ Kerran hankittu tietyn alan koulutus ei enää välttämättä takaa töitä läpi työuran yhteiskunnan muuttuessa jatkuvasti. Siksi laadukas uraohjaus on yhä olennaisempi yhteiskunnan voimavara ja uraohjauksen osaajia kaivataan. Ammatillisten opettajakorkeakoulujen ja Jyväskylän yliopiston yhteistyössä toteuttama Uraohjauksen erikoistumiskoulutus on ohjauksen koulutuskentällä uudentyyppinen avaus, joka vastaa työelämän esiin nostamaan tarpeeseen. Koulutus alkaa tammikuussa 2019.
Nämä ja monta muuta syksyn uutuusjulkaisua! Katso netistä lisätiedot: www.jamk.fi/julkaisut
Näytä lisää

Jussi Halttunen, rehtori

"Tavoitteenamme on olla kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä."

Lue lisää

Laatu

Meille tärkeää on toiminnan ja tulosten erinomainen laatu. Laadunhallinnalla pidämme huolta koulutuksen, tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan sekä myytävien palveluiden korkeakoulutasoisesta laadusta. JAMK on saanut tunnustusta laadustaan sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

Karvi auditoitu      Diploma Supplement Label 2013 - 2016