jamk.fi

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Teemme aktiivista yhteistyötä työelämän kanssa ja toimimme laajassa kansainvälisessä verkostossa. Opiskelijoita meillä on yli 8 000 ja henkilöstöä noin 600. 

Ajankohtaista

Kaikki uutiset | Tapahtumat

21.3.2018

JAMK vastaa rakennusalan osaajien kysyntään uudella koulutuksella

Rakennustekniikan osaajien tarve kasvaa Keski-Suomessa. Isot työmaat, kuten uusi sairaala ja Hippoksen alue työllistävät tulevaisuudessa useita ammattilaisia. Myös eläköityminen näkyy Keski-Suomen rakennusteollisuudessa.

20.3.2018

JAMKin tradenomiopiskelijat kisaavat kovimman myyntitykin tittelistä 22.3.

Myynnillä Suomi nousuun! Näihin talkoisiin on lähdetty mukaan myös Jyväskylän ammattikorkeakoulussa, kun nuorista myyjälupauksista on kevään aikana valmennettu tulevia myynnin moniottelijoita. Tämän viikon torstaina JAMKin pääkampuksella etsitään jälleen parasta myyjää.

19.3.2018

Pääkampus täyttyy tulevana viikonloppuna pelifaneista

Jyväskylän eSports-seura JeSSe ry järjestää yhteistyössä Jyväskylän ammattikorkeakoulun kanssa Stage142-verkkopelitapahtuman 23-25.3. JAMKin pääkampuksella, Rajakatu 35.

16.3.2018

JAMKin avoimessa AMK:ssa opiskeltiin ennätysmäärä

Jyväskylän ammattikorkeakoulun avoimessa AMK:ssa suoritettiin viime vuonna 13 520 opintopistettä, joka on lähes 2000 opintopistettä enemmän kuin aiempi, edellisvuonna tehty ennätystulos. Opintojaksoina vuoden 2017 tulos tarkoittaa yli 5300 suoritettua kurssia. Valtakunnallisesti JAMK oli avointen AMKien joukossa neljänneksi suurin.

14.3.2018

Jyväskylä valtakunnan edelläkävijänä: Pelillistäjä-työvoimakoulutuksen pioneeriryhmä innoissaan

Keski-Suomen ELY-keskus ja TE-toimisto sekä Jyväskylän ammattikorkeakoulu (JAMK) ovat järjestäneet Suomessa ensimmäisen Pelillistäjä-työvoimakoulutuksen.

13.3.2018

Korkeakoulujen yhteishaun toinen vaihe alkaa 14.3.

JAMKissa tarjolla entistä enemmän aikuisille suunnattuja tutkintoja

Näytä lisää

JAMK somessa

Metsään menin! Mervi opiskelee biotalousalan logistiikkainsinööriksi työn ja perheen ohella. https://t.co/SAwZlyhpJZ #biotalous #metsätalous #opiskelu #monimuoto #logistiikka #insinööri
Meka-hankkeen tohina-viikko taas takana pienryhmineen ja maissi-päivineen. Tanskassa neljän maitotilan eläinten terveydenhoitoon, ennaltaehkäisevään työhön ja karjamanagementtiin perehtyneet naudan ensiapu-pienryhmäläiset kolmesta eri pienryhmästämme ovat kotimaahan päässeet takaisin. Paljon kokemuksia ja ajatuksia, uusia tuttuja ja eläinlääkäri Katri Moisalan asiantuntemusta tankattuna kevään korvalla tällä porukalla.
Ensi viikolla unelmoidaan ;<3
Pääsiäinen lähestyy! Kirjaston aukioloajat päivitetty verkkosivuillemme: https://www.jamk.fi/fi/Uutiset/Ajankohtaista-kirjastossa/kirjaston-aukioloajat-paasiaisena/ Library opening hours at Easter: https://www.jamk.fi/en/news/Library-news/library-opening-hours-at-easter/ Happy Easter! - Susanna
Matkalla ICTR-konferenssin illallisille Juurikkasaareen vierailtiin Säynätsalon kunnantalolla ja kokeiltiin potkukelkkailua.
Kristiina Karvonen 3. vuoden matkailurestonomi-opiskelija huolehtii ICTR-konferenssijärjestelyistä erinomaisella asiantuntemuksella
Viikonloppuna luvassa näyttöjä, näppiksiä, johtoja..ehkä vähän pizzaa ja limuakin :)
International Conference on Tourism Research - ICTR 2018 (21.3.-23.3.2018) kokoaa matkailututkijoita ympäri maailman nostamaan esiin ajankohtaisia matkailuteemoja
Kovatasoinen Value Selling myyntikilpailu käytiin tänään JAMKilla. Kisaan osallistui seitsemän myyntikärjen tradenomiopiskelijaa. Kilpailun voittajaksi kruunattiin Mirva Jokilehto, toiseksi sijoittui Miika Hirvonen ja kolmanneksi tuli Pauliina Siimelä. Mirva ja Miika lähtevät edustamaan JAMKia huhtikuussa Helsingissä järjestettävään ammattikorkeakoulujen väliseen Best Seller myyntikilpailuun. Suuren suuret onnittelut kärkikolmikolle! #bestsellercomp
Näytä lisää

Jussi Halttunen, rehtori

"Tavoitteenamme on olla kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä."

Lue lisää

Laatu

Meille tärkeää on toiminnan ja tulosten erinomainen laatu. Laadunhallinnalla pidämme huolta koulutuksen, tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan sekä myytävien palveluiden korkeakoulutasoisesta laadusta. JAMK on saanut tunnustusta laadustaan sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

      Diploma Supplement Label 2013 - 2016