jamk.fi

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Teemme aktiivista yhteistyötä työelämän kanssa ja toimimme laajassa kansainvälisessä verkostossa. Opiskelijoita meillä on yli 8 000 ja henkilöstöä noin 600. 

Ajankohtaista

Kaikki uutiset | Tapahtumat

19.1.2017

Haku ammatilliseen opettajakorkeakouluun jatkuu 26.1. asti

Jyväskylän ammattikorkeakoulun ammatillisessa opettajakorkeakoulussa aikuisopiskelijat pätevöityvät opetusalalle ja hankkivat ohjaustaitoja työelämään. Ammatillisen opettajan, erityisopettajan ja opinto-ohjaajan opintoihin voi hakea vielä 26.1. asti. Hakuinfoa on mahdollista seurata verkon välityksellä ma 23.1.

17.1.2017

Yhä useampi valitsee englanniksi opiskelun: ”Haastavaa, mutta erittäin opettavaista ja palkitsevaa.”

International Logistics-tutkinto-ohjelma valmistaa insinöörejä kansainvälisiin logistiikkatehtäviin. Kuopiolaistaustainen Sampsa Paakkinen (26) suoritti lukion ja armeijan jälkeen varastonhoitajan logistiikan perustutkinnon Jyväskylässä ja halusi muutaman vuoden työskenneltyään jatkaa opintoja. Opiskelu englanniksi tuntui alusta asti luontevalta vaihtoehdolta.

11.1.2017

Aikuiskoulutuksen suosio jatkuu:liki 200 kokoontuu Uralla eteenpäin-iltaan 17.1.

Jyväskylän ammattikorkeakoulun pääkampuksella järjestetään Uralla eteenpäin-aikuiskoulutusilta ti 17.1. klo 15–19.Iltaan on ilmoittautunut liki 200 aiheesta kiinnostunutta.

10.1.2017

Haluatko olla ratkaisemassa yhtä aikamme suurimmista haasteista? Tiimejä haetaan!

Kehitä ratkaisu, joka mahdollistaa osaamisen ja kykyjen paremman tunnistamisen ja hyödyntämisen maailmassa, jossa ihmiset ja tieto liikkuvat entistä enemmän maasta toiseen.

10.1.2017

Maatalouden parhaat käytännöt–kilpailulla tuodaan helpotusta yrittäjän arkeen

Monilla maatalousyrittäjillä on jo käytössään hyviä työtä helpottavia käytänteitä, joita ei ole tullut koskaan jaetuksi muille. Käytänteet eivät välttämättä ole uusia, mutta niiden toteutustapa voi poiketa totutusta. Usein parhaissa käytännöissä ei ole kyse siitä, mitä tehdään, vaan miten jokin asia tehdään. Löytyykö sinulta uusi omaperäinen toteutustapa, oletko ideoinut parannuksia arjen toimivuuden lisäämiseksi tai löytänyt hyviä tapoja työhyvinvointisi lisäämiseksi?

9.1.2017

Yhteishaku englanninkielisiin AMK-tutkintoihin alkaa 10.1.

Kevään yhteishaun ensimmäinen vaihe alkaa huomenna 10.1. ja kestää 25.1.2017 klo 15 asti, jolloin JAMKissa voi hakea seuraaviin englanninkielisiin AMK-tutkintoihin: sairaanhoitaja, logistiikkainsinööri ja tradenomi. Hakeminen tapahtuu osoitteessa opintopolku.fi. tai studyinfo.fi. Opiskelemaan voi hakea lukioenglannin tasolla.

Näytä lisää

JAMK somessa

Want to study nursing - apply now! The application period ends on 25 January.
International Business - some thoughts of our students, glimpse of our facilities and a beautiful summer beach.. https://youtu.be/EVWWrRJBISo
Välitän hyvää ja ilmaista koulutustarjontaa tänne eetteriin. Ei ku liikettä ääntä kohen! 16.3.2017 klo 9 --> Ilmoittaudu osoitteessa https://www.webropolsurveys.com/S/CD6E334F4D394C27.par Viimeinen ilmoittautumispäivä 8.3.2017 välitystehtävissä vesa-opo
https://t.co/UQTZgwZUvi @JAMK_fi #kattilatestauslaboratorio tutkii myös lannan energiakäyttöä. Tänään koepoltetaan kanan lantaa #Teholanta
Tsekkaa minkälaista Jamkissa on opiskella opiskelijoiden kertomana! #studyinfinland #jyväskylä #jamk #finnips #studyinfo #applynow #student
Mitä tekee opettajan opinnoilla työelämässä, jos ei lainkaan työskentele oppilaitoksessa? Esimerkin siitä kertoi meille Mika Julkunen eilisessä Uralla eteenpäin -aikuiskoulutusillassa. Katso Mikan tarina ja hae sinäkin opiskelemaan!
Jamk.fi-asiakaslehti valmistuu kovaa vauhtia. Teeleidin Anne Savela kertoo mitä yrittäjän vastuullisuus tarkoittaa. @vastuuviestijat
Näytä lisää

Jussi Halttunen, rehtori

"Tavoitteenamme on olla kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä."

Lue lisää

Cambridge English Language Assessment

JAMK Kielikeskus on virallinen Cambridge English Language Assessment -keskus, joka järjestää Cambridge English: Advanced -kielikoetta.

Laatu

Meille tärkeää on toiminnan ja tulosten erinomainen laatu. Laadunhallinnalla pidämme huolta koulutuksen, tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan sekä myytävien palveluiden korkeakoulutasoisesta laadusta. JAMK on saanut tunnustusta laadustaan sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

      Diploma Supplement Label 2013 - 2016