jamk.fi

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Teemme aktiivista yhteistyötä työelämän kanssa ja toimimme laajassa kansainvälisessä verkostossa. Opiskelijoita meillä on yli 8 000 ja henkilöstöä noin 600. 

Ajankohtaista

Kaikki uutiset | Tapahtumat

20.10.2017

Hoitotyön master-koulutus hyvässä vauhdissa Kazakstanissa

Hoitotyön Master-tutkintokoulutus käynnistyi syyskuussa Kazakstanin Almatyssa kazakstanilaisten opettajien johdolla. JAMKin kouluttajat Johanna Heikkilä ja Hanna Hopia toteuttivat tällä viikolla koulutuksen ensimmäisen suomalaisten opettajien vetämän lähiopetusjakson.

9.10.2017

Jyväskylän Yritystehdas Oy etsii toimitusjohtajaa

Osaatko innostaa ja motivoida? Oletko yhteistyön tekijä, organisaattori ja valmentaja, joka haluaa rakentaa ja kehittää yrittäjyyttä sekä uusia yrityksiä? Toimintansa aloittava, uuteen yritystoimintaan innostava ja kannustava Jyväskylän Yritystehdas Oy etsii toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen toimitusjohtajaa.

6.10.2017

Satavuotisen Suomen säveliä-konsertti ihastuttaa jälleen syksyisessä illassa 10.10.

Tervetuloa Jyväskylän musiikkikampuksen orkesteri Campus Sinfoniettan Satavuotisen Suomen säveliä-konserttiin. Konsertti pidetään Hannikaissalissa (Pitkäkatu 18-22) tiistaina 10.10.2017 klo 19.00.

6.10.2017

Ennakkoluuloista huolimatta: pelit voivat edistää mielenterveyttä

Pelaajabarometrin mukaan yli 60 % Suomen väestöstä pelaa aktiivisesti digitaalisia pelejä ja mobiilisovellusten suosio oman hyvinvoinnin seurannan ja tiedon välineinä kasvaa jatkuvasti. Tutkimustieto digipelien hyödyntämisestä sosiaali- ja terveysalalla lisääntyy koko ajan ja pelaamiseen on yhdistetty sekä psyykkisiä, että fyysisiä hyötyjä.

29.9.2017

JAMK Oy:n hallituksen puheenjohtajaksi Sinuhe Wallinheimo

JAMK Oy:n yhtiökokous on nimennyt 29.9.2017 pitämässään kokouksessa Jyväskylän ammattikorkeakoulun uuden hallituksen.

26.9.2017

Saksalaisten matkailijoiden määrä kasvaa myös Keski-Suomessa

Saksan markkinat ovat yksi Suomen matkailumarkkinoinnin päämarkkina-alueita ja saksalaisten matkailijoiden määrä kasvaa jatkuvasti. Tilastokeskuksen majoitustilasto-tutkimuksen (06/2017) mukaan Suomen majoitusliikkeissä yövyttiin runsaat 6,3 miljoonaa kertaa tammi–huhtikuussa 2017. Määrä oli 7,0 prosenttia enemmän kuin viime vuoden vastaavana ajanjaksona.

Näytä lisää

JAMK somessa

Jussi Halttunen, rehtori

"Tavoitteenamme on olla kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä."

Lue lisää

Cambridge English Language Assessment

JAMK Kielikeskus on virallinen Cambridge English Language Assessment -keskus, joka järjestää Cambridge English: Advanced -kielikoetta.

Laatu

Meille tärkeää on toiminnan ja tulosten erinomainen laatu. Laadunhallinnalla pidämme huolta koulutuksen, tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan sekä myytävien palveluiden korkeakoulutasoisesta laadusta. JAMK on saanut tunnustusta laadustaan sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

      Diploma Supplement Label 2013 - 2016