jamk.fi

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Teemme aktiivista yhteistyötä työelämän kanssa ja toimimme laajassa kansainvälisessä verkostossa. Opiskelijoita meillä on yli 8 000 ja henkilöstöä noin 600. 

Ajankohtaista

Kaikki uutiset | Tapahtumat

15.12.2017

Tuudo-mobiilisovellus opiskelijan arjen apuna

Tuudo on mobiilisovellus, joka sisältää opiskelijoiden käytetyimmät palvelut opintoihin ja opiskelijan arkeen liittyen. Sovellus parantaa mm. opintojen seurantaa, opetustilojen saavutettavuutta, opintosuoritusten reaaliaikaista tiedottamista ja helpottaa ajankäytön suunnittelua.

5.12.2017

JAMKissa on nautittu opiskelijoiden suunnittelemia annoksia Suomi100–henkeen

Tällä viikolla Jyväskylän ammattikorkeakoulun kampuksilla on tarjolla perinteistä suomalaista ruokaa. JAMKin restonomiopiskelijat ovat suunnitelleet erikoisannoksia Suomi 100-henkeen Sodexon keittiömestari Lassi Heinosen opastuksella.

5.12.2017

Kuntoutuksen ohjaajat koordinoivat palveluja yhden luukun periaatteella

Kuntoutuksen ohjauksen (AMK) koulutus täyttää Suomessa ja JAMKissa 20 vuotta. Juhlia vietetään 8.12.

5.12.2017

JAMKin IT-opiskelijat nappasivat voiton Junction 2017 Hackathonissa

Junction Hackathon on tapahtuma, joka yhdistää hakkereita, suunnittelijoita ja laitteistoja. Kilpailu kokoaa kerran vuodessa alan osaajia yhteen työstämään ratkaisuja aitoihin haasteisiin.

30.11.2017

24/7-yhteiskunta vaatii sosiaalisesti vastuullista johtamista

Kauppojen aukioloaikojen vapauttamisesta on kulunut kohta vuosi, ja monilla muillakin aloilla työskennellään enenevästi perinteisen virastoajan ulkopuolella. Jyväskylän yliopiston ja ammattikorkeakoulun tutkijat selvittivät, mitä vaaditaan johtamiselta, kun työpaikalla työskennellään iltaisin, viikonloppuisin ja öisin tai ympärivuotokautisesti?

27.11.2017

JAMK syksyn yhteishaussa kolmanneksi vetovoimaisin

​Korkeakoulujen syksyn 2017 yhteishaussa opiskelupaikkaa tavoitteli noin 27 900 hakijaa, joista opiskelupaikan sai noin 6600 henkilöä. Valtaosa syksyn yhteishaussa mukana olleista 217 koulutuksesta oli tarjolla ammattikorkeakouluissa. JAMKissa oli haettavana 125 paikkaa kuudessa eri koulutusohjelmassa.

Näytä lisää

JAMK somessa

🎶 Joulu on jo ovella... 🎶 Oottehan muistanu käydä avaamassa kaikki kalenterin luukut? 😉 Tänään päättyy kaksi arvontaa, herkkukorin ja Suomalaisen Kirjakaupan lahjakortin. Vielä kerkeet osallistua, jos oot nopee 😋 Muistuttaisin myös joulun jälkeen arvottavasta illallislahjakortista ravintola Pöllöwaariin, osallistumisohjeet voit kerrata aikaisemmista postauksista! · Makoisaa joulunodotusta! 😊 Linkki kalenteriinhan löytyy siis meidän profiilista! #edufutura #studentjkl #jyväsKYLLÄ #joulukalenteri
Musakampuksen opiskelijoita jouluisissa tunnelmissa. Kaisa Hoo & Jouluhygge to 21.12. Popparissa: https://www.facebook.com/events/849848188509736/
Ammatillinen opettajankouluttaja 2025: kuka hän on, missä menee ja millaista osaamista tarvitsee kouluttajana, tutkijana, hanketyössä, täydennyskouluttajana, koulutusviennissä ja osaamisen kehittäjänä? #työpaja #opehommat @opeke
Ammatillinen opettajankouluttaja 2025 - kuka hän on, missä menee ja millaista osaamista hän tarvitsee kouluttajana, tutkijana, hanketyössä, täydennyskouluttajana, koulutusviennissä ja osaamisen kehittäjänä? Mietteliäitä ilmeitä OPEKE-työpajassamme tänään iltapäivällä :)
Marraskuun puolivälissä Jämsän Himoksella järjestettiin korkeakouluopiskelijoille suunnattu innovaatiokilpailu Innovate or Die 2017. Mukana oli edustajia useista korkeakouluista, tässä Are:n kokoonpanossa Erik Parkhomenko (XAMK), Maria Helin (SeAMK), Katariina Koivuniemi (SeAMK), Kirill Vdov (JAMK) sekä LAMKin Mariia Smirnova. http://www.lamk.fi/Ajankohtaista/Sivut/LAMK-voitokkaana-Innovate-or-die--leirilla.aspx
Tämän vuoden osalta alkavat tapahtumat olemaan pitkälti ohitse ja hieman ehditään vetää henkeä joulun ja vuodenvaihteen tienoilla. Tai kuka ehtii, kuka ei, tapahtumien osalta rauhalliset hetket tarkoittavat yleensä projektipäällikölle hivenen paperinmakuisia hetkiä hankkeen raportointien ja maksatusten parissa. Mutta niitä tarvitaan, jotta seuraaviakin tapahtumia voidaan toteuttaa. Vuosi 2018 näyttää alkavan rivakasti. Laitahan jo näitä päivämääriä kalenteriisi: 18.1. Talvipäivä Varjolassa Laukaassa 14.2. Keskisuomalaisen maatalouden tulevaisuustyöpaja yhdessä Toivo -hankkeen kanssa 1.-2.2. Sarka 2018 -opintomatka 13.-14.2. Teurashiehokasvattajien opintomatka 20.2. Apepäivä Viitasaari 22.2. Tilojen yhteistyöverkosto -opintomatka yhdessä Toivo -hankkeen ja Keuruun YTAn kanssa 11.-12.4. Maitorotuisten sonnikasvattajien opintomatka 17.-19.4. Eläinaineksen tekijät maidontuotannossa -opintomatka Heinäkuussa on tulossa maatalousyrittäjien hyvinvointimatka Ahvenanmaalla pyöräillen. -Susanna
KARTALLA, JAO:n opiskelijoiden Tanssin joulunäytös Siltasalissa 17.12.2017 klo 15:00 ja klo 17:00. Tervetuloa! :)
Näytä lisää

Jussi Halttunen, rehtori

"Tavoitteenamme on olla kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä."

Lue lisää

Cambridge English Language Assessment

JAMK Kielikeskus on virallinen Cambridge English Language Assessment -keskus, joka järjestää Cambridge English: Advanced -kielikoetta.

Laatu

Meille tärkeää on toiminnan ja tulosten erinomainen laatu. Laadunhallinnalla pidämme huolta koulutuksen, tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan sekä myytävien palveluiden korkeakoulutasoisesta laadusta. JAMK on saanut tunnustusta laadustaan sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

      Diploma Supplement Label 2013 - 2016