jamk.fi

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Teemme aktiivista yhteistyötä työelämän kanssa ja toimimme laajassa kansainvälisessä verkostossa. Opiskelijoita meillä on yli 8 000 ja henkilöstöä noin 600. 

Ajankohtaista

Kaikki uutiset | Tapahtumat

21.6.2017

Keski-Suomeen miljoona euroa biotalouden kansainvälisen innovaatioekosysteemin luomiseksi

Itämeren alueen ohjelma (Interreg Baltic Sea Region) on yhdentoista maan välinen yhteistyön ohjelma. Alueilta löytyy runsaasti luonnonvaroja, mutta myös haasteita hyödyntää koko biotalouspotentiaalia. Lisäksi alueellinen tiedonvaihto on ollut vähäistä.

20.6.2017

Avointa korkeakouluopetusta Äänekoskelle

JAMKin avoin ammattikorkeakoulu sekä Jyväskylän avoin yliopisto järjestävät syksystä alkaen yhdessä liiketalouden opintoja Äänekoskella.

19.6.2017

Korkeakoululiikunnan liikuntamaksut arvonlisäverollisiksi

Jyväskylän yliopiston yliopistoliikunnan ja Jyväskylän korkeakoululiikunnan liikuntamaksut ovat olleet tähän asti arvonlisäverottomia.

19.6.2017

Tieto- ja viestintätekniikan tutkinto-ohjelma sai  eurooppalaisen insinöörikoulutuksen EUR-ACE-laatuleiman

JAMKin tieto- ja viestintätekniikan tutkinto-ohjelma sai 14.6.2017 eurooppalaisen insinöörikoulutuksen EUR-ACE-laatuleiman Kansallisen koulutuksen arviointikeskuksen toteuttamassa tekniikan tutkinto-ohjelman akkreditoinnissa. Kyseessä on JAMKin kolmas EUR-ACE-leiman saanut ohjelma.

14.6.2017

Korkeakouluverkosto kehitti uuden erikoistumiskoulutuksen biotalouden tarpeisiin

Luonnonvara-alalla toimivat kymmenen ammattikorkeakoulua ja kaksi yliopistoa ovat sopineet biotalouden erikoistumiskoulutuksesta, joka on kehitetty työ- ja elinkeinoelämän kanssa kehittyvän biotalouden tarpeisiin. Biotalouden erikoistumiskoulutusta tarjotaan vuodesta 2018 alkaen eri puolilla Suomea.

14.6.2017

Opiskelukaupunki Jyväskylä viedään kesän kuumimpiin tapahtumiin

EduFutura Jyväskylän eri oppilaitoksista koottu nelihenkinen opiskelijatiimi aloittaa kaksi kuukautta kestävän kesäkiertueen huomenna torstaina 15.6. Suomen merkittävimpiin kesätapahtumiin suuntaava kiertue jakaa tietoa Jyväskylästä ja Jyvässeudun koulutusvaihtoehdoista eri puolilla maata, sekä kerää haastatteluja oppimisen ja koulutuksen teemoilla.

Näytä lisää

JAMK somessa

Oletko aina haaveillut kokeilevasi flyboardia, tai jo jäänyt lajiin koukkuun? 💦 Nyt sulla on mahis päästä lentämään nimittäin arvomme juhannuksen kunniaksi yhdelle onnekkaalle 100 €:n lahjakortin @flyboardavataara :lle! 😎 Kisan säännöt: seuraa instagramissa @edufuturajkl sekä @flyboardavataara ja tägää kommentteihin 2 vesipetoa! 🐋🐬 Lahjakortin arvomme juhannuksen päätteeksi maanantai aamuna klo 9:00. 🤘🏼 Onnea matkaan! #himosjuhannus2017 #jyväsKYLLÄ #edufutura #flyboardavataara #studentjkl
Festareita kiertäessä me kesätiimiläiset jutustellaan kansalaisten kanssa suomalaisen koulutuksen tulevaisuudesta. Nämä haastattelut kerätään myöhemmin kirjaksi. 📖 Jos haluat ideasi koulutuksen uudistamisesta kuuluviin, nykäise meitä hihasta, tai ota vaikka täällä instagramissa yhteyttä niin voimme haastatella sinuakin. ✌🏼 Hyvää juhannusta kaikille! 😊 #studentjkl #jyväsKYLLÄ #himosjuhannus2017 #himosjuhannus
Vaikka hieman hiljaiselta on saattanut MEKA-hanke vaikuttaa, niin touhua on riittänyt alkukesään ja jatkuu erilaisina opintomatkoina pitkin kesää. Eilen on Jämsän suunnalla eräs pienryhmä pohtinut peltojen äärellä satoennusteita ja tehtäviä viljelytoimenpiteitä. Tänään puolestaan on otettu tuntumaa säilörehun korjuuseen toisaalla. Ensi viikon patikka Hankasalmella on peruttu rehunkorjuuun vuoksi, mutta kuun vaihteessa karjankäsittelykoulutus toteutetaan Saarijärvellä. Kanadan maitomatkan hintaa on saatu tarkistettua järjestelyiden edetessä ja hinta on enintään 1700€/hlö. Vielä on muutama paikka jäljellä matkalle! Kesän opintomatkoista kotimaassa löydät tietoa www.aitomaaseutu.fi -sivulta. Hyvää juhannusta ja onnistunutta rehunkorjuuta toivottaa MEKA-hankkeen väki.
Edufuturan Joonas tässä moi!
Raivaussaha selkään ja raivaamaan! | Tarvaalan tarinoitablogit.jamk.fi
"Taimikot kannattaa ihan oikeasti hoitaa kuntoon, mikäli mielii metsistänsä saada tulevaisuudessa laadukasta myyntipuuta", toteaa Pekka tuoreimmassa blogikirjoituksessa. Kirjoituksen myötä rentouttavaa ja turvallista juhannusta kaikille! http://blogit.jamk.fi/tarvaalantarinoita/2017/06/20/raivaussaha-selkaan-ja-raivaamaan/
Juhannustoivotukset opekorkeasta!
Vieraita Intiasta! @JAMK_fi
Moi! 👋🏼 Mun nimi on Joonas ja mä opiskelen Jyväskylän yliopistossa kasvatustieteitä Master’s Degree Programme in Educational Sciences -nimisessä kansainvälisessä ohjelmassa. Oon 27-vuotias ja muuttanut Jyväskylään 5 vuotta sitten Helsingistä. Parasta Jyväskylässä stadilaiselle on se, miten täällä tapaa jengiä ympäri koko Suomea. 😊 Ootan et tästä tulee semi upee kesä! Venaan kiertueelta eniten Suomen kaunista kesää ja ihmisten kohtaamista koulutuksesta juttelemisen merkeissä. Mun suunnitelma on myös pelata änäriä 🎮 ja soittaa ukuleleä meiän pakun loungessa, kun tytöt ajaa mua tapahtumasta toiseen. 🎶🚌😊 En oo vielä ottanu asiaa esille, eli en oo ihan satavarma miten ne tähän suhtautuu. Varmaan tosi hyvin, eiks niin tytöt? Tulkaa moikkaamaan missä vaan! - Joonas
Näytä lisää

Jussi Halttunen, rehtori

"Tavoitteenamme on olla kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä."

Lue lisää

Cambridge English Language Assessment

JAMK Kielikeskus on virallinen Cambridge English Language Assessment -keskus, joka järjestää Cambridge English: Advanced -kielikoetta.

Laatu

Meille tärkeää on toiminnan ja tulosten erinomainen laatu. Laadunhallinnalla pidämme huolta koulutuksen, tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan sekä myytävien palveluiden korkeakoulutasoisesta laadusta. JAMK on saanut tunnustusta laadustaan sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

      Diploma Supplement Label 2013 - 2016