Jyväskylän ammattikorkeakoulu - JAMK
jamk.fi

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Teemme aktiivista yhteistyötä työelämän kanssa ja toimimme laajassa kansainvälisessä verkostossa. Opiskelijoita meillä on yli 8 000 ja henkilöstöä noin 700. 

Ajankohtaista

Kaikki uutiset | Tapahtumat

8.8.2018

Keskisuomalaisissa yrityksissä puutteita data-analytiikkaosaamisessa

JAMKille 360 000 euroa yritysten data-analytiikan osaamisen ja ratkaisujen kehittämiseen

16.7.2018

EduFutura Jyväskylä mukana SuomiAreenassa ja Kalevan kisoissa

EduFutura Jyväskylä on mukana kahdessa tämän viikon suurtapahtumassa SuomiAreenassa Porissa 16.–18.7. ja Kalevan kisoissa Jyväskylässä 19.–22.7.

20.6.2018

Kun sukset ovat ristissä ja kantapäät eri suunnissa: parisuhdekäynnit tiloille helpottavat maatilallisten rakkaushuolia Keski-Suomessa

Tänä keväänä maaseudun asukkaille tehdyssä kyselytutkimuksessa ilmeni, että parisuhteita kuormittavat muun muassa yhteisen ajan puute, puhumattomuus ja kyky ratkoa käytännön ongelmia sekä kyvyttömyys vahvistaa tunneyhteyttä.

20.6.2018

JAMK ja Moventas sopivat kaksivuotisen yhteistyösopimuksen

Moventas Gears Oy ja JAMK ovat solmineet tuotekehitykseen keskittyvän kaksivuotisen yhteistyösopimuksen, jonka tarkoituksena on kehittää entistä parempia vaihteistokomponentteja tuulivoimaloihin.

19.6.2018

JAMK mukana merkittävässä aiesopimuksessa: 200 000 opettajan jatkokoulutus Mosambikiin

Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja Soprano Oyj ovat allekirjoittaneet Mosambikin Universidade Pedagogican kanssa aiesopimuksen valtakunnallisesta opettajien jatkokoulutuksesta.

14.6.2018

JAMKin liiketalouden koulutus läpäisi jälleen kansainvälisen EPAS-akkreditoinnin

Johtamiskoulutusta arvioiva ja kehittävä kansainvälinen asiantuntijaorganisaatio European Foundation for Management Development (EFMD) on myöntänyt 13.6.2018 Jyväskylän ammattikorkeakoulun International Business-koulutukselle arvostetun EPAS-akkreditoinnin kolmeksi vuodeksi.

Näytä lisää

JAMK somessa

Maksutonta koulutusta ammatillisen koulutuksen opetus- ja ohjaushenkilöstölle! Tarjolla esim "Oman työn johtaminen ja kehittäminen", JKL ja Joensuu. Ilo olla mukana! #parastaosaamista #hankehommat @Posaaja_ https://t.co/yCFA6O1mYn
Bachelors of nursing and teachers of nursing disciplines in medical colleges/ universities from different regions of Kazakhstan strive for entrance to Finnish Master programme @kazmuno #Kazakhstan #Nursing
Bachelors of nursing and teachers of nursing disciplines at medical colleges/ universities from different regions of Kazakhstan strive for entrance to Finnish Master programme. JAMK experts Johanna Heikkilä and Hanna Hopia are currently in Almaty, where the entrance examination of the Jointly Implemented Finnish Master of Health Care, Degree Programme in Advanced Nursing Practice between JAMK and Kazakh Medical University of Continuing Education has started with interviews at 8am.
Opetuksen ja ohjauksen täydennyskoulutusjamk.fiHaluatko pysyä ajan hermoilla ja saada työhön uutta intoa? Onko työyhteisössäsi tarve uudistua? Vie pedagogisia taitojasi ja koulutusosaamistasi eteenpäin täydennyskoulutuksissamme.
Huomio opiskeluhuollosta, opiskelijan hyvinvoinnista ja erityisen tuen teemoista kiinnostuneet! Syksylle on tarjolla kolme mielenkiintoista täydennyskoulutusta: 👉 Opiskeluhuoltohenkilöstön uudet työnkuvat ammatillisessa koulutuksessa 2 op (osittain verkossa) 👉 Opiskelijahyvinvointi 2 op (kokonaan verkossa) 👉 Erityinen tuki vahvaksi yhteistyöllä 3 op Kurkkaa lisätiedot ja ilmoittaudu mukaan!
JAMKissakin opiskellut Harri Penttilä on onnistunut yhdistämään kaksi unelma-ammattiaan. https://t.co/igsyszf79F
Aamulla navettaan, illalla lavalle – näyttelevä maitotilan isäntä on tänä kesänä esittänyt Jari Sillanpään isäämaaseuduntulevaisuus.fiMaitotilallisilla ja näyttelijöillä on tunnetusti raadolliset työajat. Siitä huolimatta Harri Penttilä on onnistunut yhdistämään kaksi unelma-ammattiaan.
Harri Penttilä on oiva esimerkki siitä, että kaikki on mahdollista: maitotilallisilla ja näyttelijöillä on tunnetusti raadolliset työajat. Siitä huolimatta JAMKissakin opiskellut Penttilä on onnistunut yhdistämään kaksi unelma-ammattiaan.
KOPEn ständillä Peda-forumissa tuttuja kasvoja :). Tarjolla on paitsi pedagogiikkaa, myös mahdollisuus löytää ammatillinen sielunkumppani. Miten tästä nyt voisi kieltäytyä?!? Käyhän juttusilla :)
TECIP-projektissa työ jatkuu etiopialaisten yhteistyökumppaneiden kanssa, tällä kertaa Jyväskylässä. Kuvassa Harri Keurulainen ja Dr Yishak opetussuunnitelmatyön äärellä.
Näytä lisää

Jussi Halttunen, rehtori

"Tavoitteenamme on olla kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä."

Lue lisää

Laatu

Meille tärkeää on toiminnan ja tulosten erinomainen laatu. Laadunhallinnalla pidämme huolta koulutuksen, tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan sekä myytävien palveluiden korkeakoulutasoisesta laadusta. JAMK on saanut tunnustusta laadustaan sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

      Diploma Supplement Label 2013 - 2016