jamk.fi

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Teemme aktiivista yhteistyötä työelämän kanssa ja toimimme laajassa kansainvälisessä verkostossa. Opiskelijoita meillä on yli 8 000 ja henkilöstöä noin 700. 

Ajankohtaista

Kaikki uutiset | Tapahtumat

21.9.2018

OKM myönsi JAMKille merkittävän avustuksen kyberturvallisuuden kehittämiseen

Opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen on myöntänyt ammattikorkeakouluille viiden miljoonan euron valtionavustukset tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoimintaan (TKI). Avustusta myönnettiin nyt ensimmäistä kertaa. Jyväskylän ammattikorkeakoulu JAMK sai 823 000 euron avustuksen soveltavan kyberturvallisuuden vahvuusalan kehittämiseen tähtäävään CybeRDI-hankkeeseen.

21.9.2018

Kuka tahansa voi olla hengenpelastaja: yhä useampi keskisuomalainen osaa elvyttää ja käyttää sydäniskuria

Jo noin 10 000 eri ikäistä maaseudun asukasta tavoittanut KanDee-hanke on lisännyt ihmisten elvytysosaamista ja valmiuksia auttaa hätätilanteessa. Hanke on järjestänyt yhteensä 78 elvytys- ja sydäniskurikoulutusta Keski-Suomessa, missä elvytystä on harjoitellut ohjatusti noin 1000 henkilöä erilaisissa tapahtumissa.

20.9.2018

Syksyn yhteishaku päättyi 19.9.- kiinnostus logistiikkainsinöörin tutkintoon kasvoi

Syksyn 2018 yhteishaku päättyi keskiviikkona 19.9. klo 15.00. Jyväskylän ammattikorkeakoulussa oli tarjolla 140 luonnonvara-, tekniikan- sekä sosiaali- ja terveysalan opiskelupaikkaa. JAMKiin haki yhteensä 1 591 nuorta ja aikuista, joista 705 laittoi ykköstoiveeksi JAMKin.

20.9.2018

Virialta 15 000 lahjoitus Jyväskylän ammattikorkeakoululle

Yritysturvallisuuden ja digipalveluiden asiantuntijayritys Viria on lahjoittanut 15 000 euroa Jyväskylän ammattikorkeakoululle.

17.9.2018

Campus Sinfonietan konsertti juhlistaa merkittävää juhlavuotta – Jyväskylän musiikinopetuksen alkamisesta tulee kuluneeksi 70 vuotta

Suomalainen musiikkikampus juhlistaa Jyväskylän musiikinopetuksen juhlavuotta Campus Sinfonietan konsertilla Solisti e Maestro 7.10. Konsertin solisteina loistavat musiikkikampuksen omat oppilaat pasunisti Emma Vasala (Gradia) sekä pianistit Ilona Kurvinen (JAMK) ja Hanna Katainen (JAMK).

13.9.2018

Biotalouden tulevaisuus tehdään innovaatioilla -seminaari haastaa tekijät tarttumaan toimeen 17.9.

Uusiutuviin kestävästi tuotettuihin bioraaka-aineisiin perustuva tuotanto avaa huikeat mahdollisuudet luoda menestyvää uutta liiketoimintaa. Mahdollisuuksien hyödyntämiseen tarvitaan kuitenkin aktiivisuutta, rohkeutta sekä tiivistä yhteistyötä.

Näytä lisää

JAMK somessa

Riittääkö puu, vaarantuuko monimuotoisuus? Maa- ja metsätalousvaliokunnan ajankohtaisseminaari @jamk_fi Biotalousinstituutilla @biotalouskampus 26.9. klo 12.30 alkaen. Seuraa tilaisuutta livenä! #puu #metsienmonimuotoisuus #metsä https://t.co/LpfYGQbmPp
Osallistu kyselytutkimukseen! Agrologiopiskelija Niina Ikonen tekee meille opinnäytetyötä, jossa selvitetään syitä maatalouksien heikkoon taloudelliseen tilanteeseen ja mitä toimenpiteitä selviytyminen on yrittäjiltä vaatinut. Linkki: https://www.webropolsurveys.com/S/B304FF2AA5292D42.par Vastausaikaa vielä tämä viikko 😀. Aikaa menee noin 10 min. Vastaukset käsitellään nimettöminä ja luottamuksellisina.
Minkälainen on JAMKin logo? Teknologiayksikön version näet täältä: https://t.co/gB4sbLY1Mc Kiitos @MotiOneOy toteutuksesta! #jamk #jamkteknologia #teknologiayksikkö #jamkinsinöörit #jamkagrologit #ihmislogo #logo #henkilöstö https://t.co/gB4sbLY1Mc käyttäjältä @YouTube
Minkälainen on JAMKin logo? Katso teknologiayksikön henkilöstön versio https://t.co/gB4sbLY1Mc Kiitos @MotiOneOy! #jamk #teknologiayksikkö #starttipäivä #logo #ihmislogo #jamkinsinoorit #jamkagrologit #motione
Minkälainen on JAMKin logo? Täältä näet teknologiayksikön henkilöstön version: https://youtu.be/67SC3iJxXdM Kuvaus ja editointi: Motione Oy
Ideoista innovaatioiksi! Peruskoulun, lukion tai ammatillisen koulutuksen esimies, rehtori, vararehtori, koulutuspäällikkö tai tiiminvetäjä, ilmoittaudu valmennukseen: https://t.co/8y4cXJal4s #opehommat #valmennus #kehittäjä
Peruskoulun, lukion tai ammatillisen koulutuksen esimies, rehtori, vararehtori, koulutuspäällikkö tai tiiminvetäjä! Haluatko kehittää omaa sekä henkilöstösi osaamista? Ideoista innovaatioiksi -valmennuksessa otat haltuusi erilaisia osaamisen kehittämisen työkaluja, edistät ja vahvistat oppilaitosorganisaatiosi kokeilu- ja kehittämiskulttuuria sekä sisäisen kehittämisen prosesseja. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan! www.jamk.fi/opelle
We warmly welcome our 16 guests from Hunan Railway Professional Technology College, China. We have a great three-week period ahead, a learning journey for all of us!
Tekoäly ja data-analytiikka ovat olleet jo vuosia kuumia aiheita. JAMK:n projekti-insinöörit valaisevat sinulle projektejaan Relaamossa (Dynamo, D334) huomenna tiistaina 14.00-15.00. Tervetuloa innostumaan ja keskustelemaan! Tule kysymään insinööreiltä vaikkapa miten he ovat päässeet nykyisiin tehtäviinsä ja millaista osaamista JAMK:n projekteissa tarvitaan lähitulevaisuudessa.
Näytä lisää

Jussi Halttunen, rehtori

"Tavoitteenamme on olla kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä."

Lue lisää

Laatu

Meille tärkeää on toiminnan ja tulosten erinomainen laatu. Laadunhallinnalla pidämme huolta koulutuksen, tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan sekä myytävien palveluiden korkeakoulutasoisesta laadusta. JAMK on saanut tunnustusta laadustaan sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

      Diploma Supplement Label 2013 - 2016