jamk.fi

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Teemme aktiivista yhteistyötä työelämän kanssa ja toimimme laajassa kansainvälisessä verkostossa. Opiskelijoita meillä on yli 8 000 ja henkilöstöä noin 600. 

Ajankohtaista

Kaikki uutiset | Tapahtumat

22.3.2017

Syventävää osaamista korjausrakentamiseen valtakunnallisella erikoistumiskoulutuksella

Korjausrakentamisen merkitys on kasvanut. Sen vuoksi korjaushankkeen asiantuntijoiden välinen saumaton ja laaja-alainen yhteistyö ja ammattitaito ovat avainasemassa parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Korjausrakentamiseen tarvitaan lisää syventävää osaamista. JAMKissa koulutus alkaa syksyllä 2018.

22.3.2017

Paikallisten lähiruokatuotteiden saatavuutta parannetaan

Kuluttajat ovat yhä kiinnostuneempia käyttämään paikallisia elintarvikkeita. Asian edistämiseksi MTK Keski-Suomi, Osuuskunta Maitosuomi ja Jyväskylän ammattikorkeakoulun hallinnoima Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatiohanke järjestävät yhteistyössä kohtaamispaikan paikallisille ruokaketjun toimijoille ja elintarvikeyrittäjille.

21.3.2017

JAMKin tutkimus: Energiapuupaalit kuivuvat tehokkaasti aurinkoenergialla

Biotalousinstituutissa on selvitetty, voiko aurinkoenergiaa hyödyntämällä tehostaa energiapuupaalien kuivumista.

17.3.2017

ABB:lta merkittävä tuotelahjoitus JAMKille

ABB on tehnyt kattavan tuotelahjoituksen JAMKin Automaatio luo huomisen työpaikat -hankkeeseen. Hankkeessa kehitetään automaation turvallisuuskoulutusta. ABB:n lahjoittamat tuotteet ovat osa JAMKin uutta oppimisympäristöä. Ympäristön avulla kehitetään ammattikorkeakoulun opettajien automaation turvallisuusosaamista ja kehitetään uusia koulutuspaketteja insinöörikoulutukseen.

16.3.2017

Arman Alizad ja Pekka Hyysalo opiskelijoiden DreamUp-yrittäjyystapahtuman innostajina

Vuosittainen opiskelijoiden DreamUp-yrittäjyystapahtuma tuo vilinää Jyväskylän keskustaan tiistaina 21.3.2017 klo 12 – 18. Yrittäjyyteen, innostumiseen ja kokeilemiseen nuoria kannustavat tv-persoona ja yrittäjä Arman Alizad sekä Fightback-brändin rakentanut yrittäjä Pekka Hyysalo.

13.3.2017

kevään yhteishaku alkaa 15.3.

Kevään korkeakoulujen yhteishaku alkaa keskiviikkona 15.3. JAMKissa on tarjolla 1400 aloituspaikkaa ja 30 tutkintoa seitsemältä eri alalla. Opiskelupaikkoja on nuorille ja aikuisille, englanninkielisistä koulutuksista voi hakea edelleen teknologiayksikön järjestämään International Logistics-ohjelmaan. Myös musiikkipedagogin tutkinnon voi suorittaa kokonaan englanniksi.

Näytä lisää

JAMK somessa

Opiskelun arkea. Verkko-opinnoissa lukukokemukset jaetaan vaikkapa videoina. Vesa luki mielenkiintoisen kirjan Food Media. Mielenkiintoista kuultavaa. 😃
International Logistics Engineering Tel14 ISLC conference Ghent, Belgium
JAMKin blogissa opekorkean johtaja pohtii oppimista murroksessa. Lukuiloa!
Musiikin koulutuksen vuoden 2017 musiikkiteatteriproduktion, Paride ed Elena -oopperan, näyttämöharjoitusperiodi alkoi vauhdikkaasti viime viikolla. Tämä ensimmäistä kertaa Suomessa esitettävä Ch.W. Gluckin teos saa ensi-iltansa 28.4. Esitysajat ja liput: www.jamk.fi/ooppera
AOKK:n johtaja Pekka Risku pohtii blogikirjoituksessaan mm. työn opinnollistamista, joka on arkea jo korkeakouluissakin. Miten tähän suhtautuu yrityksen edustaja? Entä voiko oppimisen viedä pois perinteisestä oppilaitosympäristöstä – jopa virtuaaliseksi? Mielenkiintoista pohdintaa. Kannattaa tutustua!
Lauantaina 25.3. Saarijärvellä Tarvaalassa JAMKin tiloissa Jyväskylän yliopiston Digipolku -hanke järjestää tapahtuman maatalouden digiteknologioista. Vielä ennätät ilmoittautua mukaan kuulemaan mitä mahdollisuuksia kehittyvä digitalisaatio voi tuoda maanviljelykseen. Mukana mm. LUKEn, JYU:n ja JAMKin asiantuntijoita sekä yritystoiminnan edustajia.
Näytä lisää

Jussi Halttunen, rehtori

"Tavoitteenamme on olla kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä."

Lue lisää

Cambridge English Language Assessment

JAMK Kielikeskus on virallinen Cambridge English Language Assessment -keskus, joka järjestää Cambridge English: Advanced -kielikoetta.

Laatu

Meille tärkeää on toiminnan ja tulosten erinomainen laatu. Laadunhallinnalla pidämme huolta koulutuksen, tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan sekä myytävien palveluiden korkeakoulutasoisesta laadusta. JAMK on saanut tunnustusta laadustaan sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

      Diploma Supplement Label 2013 - 2016