jamk.fi

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Teemme aktiivista yhteistyötä työelämän kanssa ja toimimme laajassa kansainvälisessä verkostossa. Opiskelijoita meillä on 8 500 ja henkilöstöä noin 700. 

Ajankohtaista

Kaikki uutiset | Tapahtumat

20.2.2019

Tässä tulee Pullervo-norpalle, kalasääskelle ja kassahihnalle uusi haastaja: Toukkalive on Slow-TV:tä parhaimmillaan!

VTT ja Jyväskylän ammattikorkeakoulu (JAMK) kasvattavat Saarijärven Tarvaalassa mustasotilaskärpäsiä ja niiden toukkia kiertotalouden tarpeisiin. Nyt toukkien elämää voi seurata 24/7 toukkalivessä. Hitaasti möngertävät toukat eivät liiemmin jännitystä tarjoa, mikä tekee Toukkalivestä oivaa Slow-TV:tä.

18.2.2019

Opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen vieraili JAMKin Rajakadun kampuksella - laatu puhutti

Opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen vieraili maanantaina 18.2.2019 JAMKin rajakadun kampuksella JAMK Oyn hallituksen puheenjohtaja Sinuhe Wallinheimon kanssa. Ohjelmassa oli keskustelutilaisuus opiskelijoiden kanssa, jonka oli järjestänyt opiskelijakunta JAMKO. Myös rehtori Jussi Halttunen osallistui keskusteluun.

13.2.2019

JAMK mukana maailmanlaajuisessa Invent for the Planet -innovaatioviikonlopussa

Invent for the Planet on Texasin A&M yliopiston 15.-17.2.2019 järjestämä kilpailullinen innovaatioviikonloppu, joka kutsuu korkeakouluopiskelijoita ympäri maailman osallistumaan yhteisten ongelmien ratkaisuun samanaikaisesti. Jyväskylän ammattikorkeakoulu (JAMK) on mukana tapahtumassa ensimmäisenä suomalaisena korkeakouluna.

12.2.2019

Huono muisti ja vaikeus keskittyä vaivaa nykypäivänä monia – näillä yksinkertaisilla konsteilla ja apuvälineillä voi merkittävästi helpottaa omaa arkeaan

Vaikka elämme nykyisin monien suoriutumisvaatimusten ristipaineissa, voimme onneksi tukeutua erilaisiin arjen apukeinoihin. Käytämme niitä muistamisen, hahmottamisen, keskittymisen, lukemisen ja laskemisen tukena. Arjen apukeinoille on erityisen suuri tarve henkilöillä, joilla on oppimisvaikeuksia tai oppimisen haasteita. Jyväskylän ammattikorkeakoulussa (JAMK) kuntouttavan työtoiminnan KOMPPAA-ryhmä vastaa näihin haasteisiin.

11.2.2019

Sähköautojen yleistyminen haastaa isännöitsijät, taloyhtiöt ja yritykset latausjärjestelmien hankintaan - asiantuntijaseminaari to 14.2.

Sähköautojen latausjärjestelmien suunnittelun ja asennuksen parhaat käytännöt -seminaari järjestetään Jyväskylän ammattikorkeakoulun (JAMK) pääkampuksella torstaina 14.2.2019 klo 11.30 alkaen. Median edustajat ovat tervetulleita tilaisuuteen.

11.2.2019

NaApurit, maaseudun sankarit – vapaaehtoisten pelastusryhmät edistämään Keski-Suomen maaseudun turvallisuutta

Keski-Suomen Sydänpiirin ja Jyväskylän ammattikorkeakoulun (JAMK) hankkeessa nostetaan esiin tietoisuutta mm. sydäniskureista ja niiden toiminnasta. Samalla valmennetaan maallikoita elvytys- ja alkusammutusosaajiksi.

Näytä lisää

JAMK somessa

Ammattikorkeakoulututkinnosta on hyötyä palkkakehityksessä ja työllistymisessä! Näin paljon korkeampaa palkkaa ammattikorkeakoulusta valmistuneet saavat eri aloilla (Iltalehti) https://t.co/mXZJJloDcW
Facebook post by Menestyvä keskisuomalainen nautakarjatila - Meka -hanke
Tehokasta nurmituotantoa (säilörehu ja laidun) käytiin eilen läpi päiän opintomatkalla. Plussa-aiheena oli vielä lannan separointi lietelannasta. Tilakäynnillä kuultiin ajatuksia miksi, miten ja millaisia tuloksia nurmituotannon tehostaminen on tuonut tiloille hyötyä ja mitä pitää suunnitella jotta kaikki menee sujuvasti. Yksi pääasia on oikea aikaisuus niin lannoituksessa kuin laitumelle lähtemisessä. Eli jos myöhästyt vähänkin, niin peli menetetty koko kesäksi. Kuvassa Matti Kivelä kertoo heidän tilan lannan separoinnista. Toinen kuva Elina Juutisen laidunkierron suunnittelusta koko kesälle.
Tietoisuuden lisäämiseksi kyberturvallisuudesta on pk-yrityksillä vielä paljon työtä. @JAMK_fi #yritystoiminta #kybertietous https://t.co/MDoYMRwGtb
Facebook post by Insinöörit JAMK, Jyväskylän ammattikorkeakoulu
Terveisiä Mahdollisuuksien markkinoilta Saarijärveltä! JAMK University of Applied Sciences ständillä on käynyt tänään mahtava määrä porukkaa juttelemassa tulevaisuuden opiskelupaikoista. Kiitos kävijöille ja järjestäjille DuuniStep ja SSYP Kehitys Oy! Mukana JAMK Hyvinvointiyksikkö Jyväskylän ammattikorkeakoulu (JAMK), restonomit Jyväskylän ammattikorkeakoulu (JAMK), avoin AMK Jyväskylän ammattikorkeakoulu - JAMK, musiikkipedagogit Jyväskylän ammattikorkeakoulu (JAMK), agrologit
Facebook post by Ammatillinen opettajakorkeakoulu, JAMK
Joko huomasit Toukka-liven?
Facebook post by JAMK University of Applied SciencesTästäkö Pullervolle kilpailija? – Nyt tulee Saarijärven toukkaliveksml.fiSaarijärven Tarvaalassa kasvatetaan mustasotilaskärpästen toukkia konttiin rakennetussa hyönteiskasvattamossa Biotalousinstituutin pihassa. Nyt toukkien...
Kuinka suuren suosion #toukkalive voikaan saavuttaa? KSML.fi - Keskisuomalainen kirjoitti "uudesta Pullervosta". Pullervo ei olisi huono nimi toukillekaan, sillä parissa viikossa ne syövät kaksi-kolme kertaa oman painonsa verran biomassaa 😮 Kahden viikon liveä katsomalla voit käytännössä seurata, kuinka toukat lihottavat itseään uusiin mittoihin 😎 Toukkalive löytyy Youtubesta: https://www.youtube.com/watch?v=RmrRNQu-oXY
Näytä lisää

Jussi Halttunen, rehtori

"Tavoitteenamme on olla kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä."

Lue lisää

Laatu

Meille tärkeää on toiminnan ja tulosten erinomainen laatu. Laadunhallinnalla pidämme huolta koulutuksen, tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan sekä myytävien palveluiden korkeakoulutasoisesta laadusta. JAMK on saanut tunnustusta laadustaan sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

Karvi auditoitu      Diploma Supplement Label 2013 - 2016