Jyväskylän ammattikorkeakoulu on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Teemme aktiivista yhteistyötä työelämän kanssa ja toimimme laajassa kansainvälisessä verkostossa. Opiskelijoita meillä on 8 500 ja henkilöstöä noin 700. 

Koronatiedotus Viimeisin päivitys: 14.1.2021 Siirry JAMKin koronaohjeeseen

Ajankohtaista

Kaikki uutiset | Tapahtumat

22.1.2021

JAMKin ammatillinen opettajakorkeakoulu suosituin hakukohde

Haku ammatilliseen opettajakorkeakouluun päättyi 21.1.2021. Jyväskylän ammattikorkeakoulu oli hakijoiden yhteismäärällä mitattuna suosituin ammatillinen opettajakorkeakoulu. Verkko-opintojen suosio on edelleen kasvanut.

21.1.2021

Englanninkieliset tutkinnot JAMKissa kiinnostivat reilusti viime vuotta enemmän – hakijamäärien kasvu jopa 60%

Poikkeusvuodesta huolimatta kiinnostus Jyväskylän ammattikorkeakoulun englanninkielisiin tutkinto-ohjelmiin kasvoi huomattavasti verrattuna viime vuoteen. Yhteishaun vieraskielisten tutkintojen hakijamäärät kasvoivat kaikkiaan jopa n. 60% vuoden 2020 tammikuun hakuun verrattuna.

20.1.2021

JAMKissa ennätysmäärä suoritettuja tutkintoja vuonna 2020

Jyväskylän ammattikorkeakoulusta valmistui vuonna 2020 ennätysmäärä tutkintoja. Suoritettuja tutkintoja vuonna 2020 oli alustavien lukujen perusteella 1465. Esimerkiksi AMK-tutkintoja suoritettiin liki 100 enemmän kuin vuonna 2019. Opetus- ja kulttuuriministeriön JAMKille asettamat tutkintotavoitteet ylittyivät kirkkaasti.

19.1.2021

Ideoita lannasta ruokohelpiin ja pajusta päistäreeseen – turvehackathonissa kymmenen tiimiä hakee kestäviä vaihtoehtoja turpeelle

Jyväskylän ammattikorkeakoulun yrityskiihdyttämö BioPaavo ja yritysten sparrausohjelma Kasvu Open järjestävät Berner Oy:n ja Tikalan Oy:n toimeksiannosta turvehackathonin, jonka tavoitteena on löytää vaihtoehtoja turpeelle ja samalla kehittää kestävää ja ympäristöystävällistä liiketoimintaa. Turpeelle kestäviä vaihtoehtoja etsii yhteensä kymmenen tiimiä.

18.1.2021

Digitukea tarvitsee yhä useampi - voidaanko digitaitojen avulla ehkäistä syrjäytymistä? Avoin webinaari 22.1.2021

Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Keski-Suomen Sydänpiiri ja Jyväskylän kesäyliopisto järjestävät perjantaina 22.1.2021 kaikille avoimen webinaarin, jossa käsitellään digitaitojen monenlaisia merkityksiä arjen sujuvuudelle.

15.1.2021

Keski-Suomen keskussairaalassa testataan puupohjaisia materiaaleja – parempaa hygieniaa ja vähemmän fossiilipohjaisia muoveja

Puupohjaisten turvallisten ja ympäristöystävällisten antimikrobisten ja muovia korvaavien ratkaisujen soveltuvuutta sairaalaympäristöön testataan Keski-Suomen keskussairaalassa Jyväskylässä. VTT:n, Jyväskylän ammattikorkeakoulun, Keski-Suomen sairaanhoitopiirin ja alan yritysten yhteishankkeessa on tunnistettu mikrobien vähentämiseen tehoavia puupohjaisia yhdisteitä, joita testataan parhaillaan sairaalaympäristössä.

Näytä lisää

JAMK somessa

Facebook post by JAMK University of Applied Sciences Morjens! Tällä viikolla tällänen insinöörikolmikko ottaa tän tilin haltuun! Kuva järjestyksessä mukana on Eino, Elina ja Antti, ja me ollaan toisen vuoden Sähkö- ja automaatiotekniikan opiskelijoita. Pidä Instagram kanavan storyja seurannassa, kun kerromme oman alan opiskelusta ja opiskelijaelämästämme Jamkissa!
Instagram-kuva käyttäjältä jamk.fi Morjens! Tällä viikolla tällänen insinöörikolmikko ottaa tän tilin haltuun! Kuva järjestyksessä mukana on Eino, Elina ja Antti, ja me ollaan toisen vuoden Sähkö- ja automaatiotekniikan opiskelijoita. Pidä Instagram kanavan storyja seurannassa, kun kerromme oman alan opiskelusta ja opiskelijaelämästämme Jamkissa!
Facebook post by JAMK ammatillinen opettajankoulutus Haku ammatilliseen opettajakorkeakouluun päättyi 21.1.2021. Jyväskylän ammattikorkeakoulu oli hakijoiden yhteismäärällä mitattuna suosituin ammatillinen opettajakorkeakoulu. Verkko-opintojen suosio on edelleen kasvanut.
Facebook post by JAMK University of Applied Sciences Haku ammatilliseen opettajakorkeakouluun päättyi 21.1.2021. Jyväskylän ammattikorkeakoulu oli hakijoiden yhteismäärällä mitattuna suosituin ammatillinen opettajakorkeakoulu. Verkko-opintojen suosio on edelleen kasvanut.
Facebook post by JAMK hyvinvointi Maanantaina 25.1. klo 9 käynnistyy ilmoittautuminen seuraaviin sote-alan opintoihin avoimen puolella: ⭐️ Green Care menetelmät ja toimintamuodot, 5 op Verkkototeutuksina: ⭐️ Läheisväkivallan ennaltaehkäisy, 5 op ⭐️ Mediakasvatus lasten ja nuorten kehityksen tukena, 5 op ⭐️ Multicultural Work in Social and Healthcare Services, 5 cr ⭐️ Ravitsemus ja liikunta terveyden edistäjänä, 5 op ⭐️ Terveysteknologian hyödyntämisen mahdollisuudet, 5 op ⭐️ Työhön kuntoutuminen, 5 op Tsekkaappa myös meidä ajankohtaiset täydennyskoulutukset: https://www.jamk.fi/fi/Koulutus/Sosiaali-ja-terveysala/
Facebook post by JAMK teknologia - ”Mitä sä pelaat?”, vanhempi kysyy. - ”Tällasta peliä vaan”, lapsi vastaa. Pelaamisen ja siihen liittyvien ilmiöiden suosio kasvaa jatkuvasti. Tämän myötä pelaajien ja pelien määrät jatkavat kasvuaan myös. Moni vanhempi on aidosti kiinnostunut, mitä pelejä oma lapsi pelaa ja kenen kanssa. Vanhemman saattaa olla vaikea esittää oikeat kysymykset lapselle, jotta hän vastaisi ja kertoisi pelaamisestaan sekä pelikavereistaan. Vinkkilistaan on koottu asiat, jotka ainakin olisi hyvä tarkistaa, vaikkapa yhdessä lapsen kanssa: https://blogit.jamk.fi/cyberdi/2021/01/20/ohjeistusta-vanhemmille-pelien-hankintaan-ja-nuoren-pelaamiseen/ Tutustu vinkkilistaan ja jaa vinkkejä eteenpäin. Tämän lisäksi julkaisemme lähiaikoina napakan peliturvallisuusoppaan vanhemmille. #Peliturvallisuus #Pelaaminen #OleTietoinen #Tietoturvallisuus #Kyberturvallisuus #jamk
Facebook post by JAMK avoin Maanantaina 25.1. klo 9 käynnistyy ilmoittautuminen seuraaviin sote-alan opintoihin: ⭐️ Green Care menetelmät ja toimintamuodot, 5 op Verkkototeutuksina: ⭐️ Läheisväkivallan ennaltaehkäisy, 5 op ⭐️ Mediakasvatus lasten ja nuorten kehityksen tukena, 5 op ⭐️ Multicultural Work in Social and Healthcare Services, 5 cr ⭐️ Ravitsemus ja liikunta terveyden edistäjänä, 5 op ⭐️ Terveysteknologian hyödyntämisen mahdollisuudet, 5 op ⭐️ Työhön kuntoutuminen, 5 op Tervetuloa mukaan! https://www.jamk.fi/fi/Koulutus/Avoin-AMK/Koko-opintotarjonta/Sosiaali--ja-terveysala/
Twiitti käyttäjältä @JAMK_fi Haku ammatilliseen opettajakorkeakouluun päättyi 21.1.@JAMK_AOKK oli hakijoiden yhteismäärällä mitattuna suosituin ammatillinen opettajakorkeakoulu! 👏 Verkko-opintojen suosio on edelleen kasvanut: https://t.co/neJEcvC3TO #JAMK #YlpeästiAMK #opehommat #erityinentuki #opo #aokk
Instagram-kuva käyttäjältä jamk_biotalous Projektiasiantuntija, agrologi Sami Virtanen kertoo laukaa.lukio opiskelijoille biotalousalan opiskelusta jamk.fi Voi olla, että hyönteisistä puhutaan myös! #jamk #biotalous #agrologi #kestäväkehitys
Näytä lisää
Rehtori Jussi Halttunen

Jussi Halttunen, rehtori

"Tavoitteenamme on olla kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä."

Lue lisää

Laatu

Meille tärkeää on toiminnan ja tulosten erinomainen laatu. Laadunhallinnalla pidämme huolta koulutuksen, tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan sekä myytävien palveluiden korkeakoulutasoisesta laadusta. JAMK on saanut tunnustusta laadustaan sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

Karvi auditoitu      Diploma Supplement Label 2013 - 2016