jamk.fi

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Teemme aktiivista yhteistyötä työelämän kanssa ja toimimme laajassa kansainvälisessä verkostossa. Opiskelijoita meillä on 8 500 ja henkilöstöä noin 700. 

Ajankohtaista

Kaikki uutiset | Tapahtumat

23.1.2019

Naisten illat, perhetapahtumat ja turvallisuuspäivät tulivat kylille

Jyväskylän ammattikorkeakoulun hallinnoima Sykettä Kylässä -hanke on virkistänyt seitsemän pohjoisen Keski-Suomen kylää vuosina 2016-2019. Rantakylällä, Muholassa, Vastingilla, Kannonjärvellä, Kimingillä, Kumpulassa ja Lokakylällä on kehitetty yhteisöllisyyttä ja asukkaiden hyvinvointia lisäävää toimintaa.

16.1.2019

Jyväskylän ammattikorkeakoulun varainkeruu tuotti miltei puoli miljoonaa euroa

Jyväskylän ammattikorkeakoulu keräsi vuoden 2018 ”Raha on ratkaisu” -varainhankintakampanjallaan kaikkiaan n. 478 000 euroa. Suurin yksittäinen lahjoittaja oli Teknologiateollisuus, joka lahjoitti yhteensä 100 000 euroa tekniikan alalle. Muita merkittäviä lahjoittajia olivat LähiTapiola Keski-Suomi (60 000 €), Keski-Suomen Osuuspankki (50 000 €), Valio (50 000 €) sekä Valmet (50 000 €).

14.1.2019

Vastuullinen matkailu on tekoja – Jyväskylän ammattikorkeakoulu mukana Matka 2019 –messuilla Helsingissä

Millainen matkailuliiketoiminta on vastuullista? Entä mitä voi tehdä paikallisesti matkailun vastuullisuuden edistämiseksi? Muun muassa näistä aiheista herätellään keskustelua Helsingissä 17.-20.1. järjestettävillä Matkamessuilla. Matkamessujen teemana oleva vastuullisuus on noussut viime vuosina keskeiseksi teemaksi matkailualan kehittämisessä myös Jyväskylän ammattikorkeakoulussa.

8.1.2019

JAMKissa alkaa data-analytiikan ja tekoälyn opintokokonaisuus

Jyväskylän ammattikorkeakoulu aloittaa 30 opintopisteen data-analytiikkaan ja tekoälyyn keskittyvän koulutuskokonaisuuden syksyllä 2019. Opintokokonaisuus tulee avoimen AMK:n tarjontaan. Opintojen pariin voivat hakeutua ohjelmoinnin perustaidot omaavat henkilöt.

7.1.2019

Yhteishaun ensimmäinen hakuaika alkaa keskiviikkona 9.1.2019

Korkeakoulujen yhteishaun ensimmäinen hakuaika käynnistyy keskiviikkona 9. tammikuuta, jolloin haussa ovat korkeakoulujen vieraskieliset koulutukset.

3.1.2019

Haku ammatilliseen opettajakorkeakouluun 8.-29.1.2019 - Pätevöidy opetus- ja ohjausalan osaajaksi!

Haku ammatillisiin opettajakorkeakouluihin on avoinna 8.-29. tammikuuta 2019 (klo 15 asti). Jyväskylän ammattikorkeakoulun (JAMK) ammatillinen opettajakorkeakoulu tarjoaa 440 aikuisopiskelijalle mahdollisuuden pätevöityä ammatilliseksi opettajaksi, ammatilliseksi erityisopettajaksi tai opinto-ohjaajaksi. Opiskelu on mahdollista eri puolilla Suomea sekä verkkoryhmässä.

Näytä lisää

JAMK somessa

Hankaluuksia hakupisteissä? Kummastuttaako kelpoisuus? Hakuinfojemme materiaalit käytettävissä nettisivuillamme - ja jos ei sieltä selviä, niin ota yhteyttä! Samasta linkistä löydät yhteystiedotkin. https://t.co/KJUF2mLh4w #hakuaika #AmO #opo #erkka
Facebook post by Ammatillinen opettajakorkeakoulu, JAMKHakuinfot 2019jamk.fiVerkkohakuinfoissa kuulet lisää JAMKin ammatillisen opettajakorkeakoulun koulutuksista ja niihin hakemisesta.
Askarruttaako hakuhommat? Sekä opeopinnoista että jatkokoulutuksista on pidetty verkkohakuinfo, joiden materiaalit löydät nettisivuiltamme. Käy tutustumassa hakukelpoisuuteen, pisteytykseen ja opintoihin.
Wanted sosionomi opiskelija 28.1 klo 8.30 Schildin lukio (JKL)! Hienoa mikäli löytyy yksi tai kaksi sosionomia kertomaan opiskelusta alalla. JAMK lahjoo pipolla lähtijät. Kättä pystyy ken lähtee! - Vesa-opo ---- Hei! Täällä Schildtin lukiossa olisi yli 60 opiskelijaa yhteiskuntaopin kertauskursseilla, ja haluaisimme järjestää ma 28.1. päättöpäivänä kokeen lisäksi myös infotilaisuuden yhteiskunnallisista ja kaupallisista opinnoista. Pyydän sinulta apua, voisitko välittää viestini esim. opiskelijatutorille tai ilmiantaa minulle sopivan henkilön yhteystiedot? Etsimme ma 28.1. aamuun (8.30/9.00/9.30) JAMK:n opiskelijaa, joka voisi tulla meille kylään pitämään noin 20 min esityksen. Nuoret haluaisivat kuulla, mitä sosiaalialalla ihan konkreettisesti opiskellaan ja millaisiin tehtäviin sieltä työllistytään. t. Leena Nummila Historian ja yhteiskuntaopin opettaja Schildtin lukio
Facebook post by JAMK Hyvinvointiyksikkö
Vesa-opo tarjoaa lähipalvelua myös Musan opiskelijoille kevään aikana Pitkäkadulla ohessa näkyvän aikataulun mukaisesti. Hyödynnä siellä ja toki täällä Dynamollakin sekä verkon kautta opo-palveluani. Nähdään.
Twiitti käyttäjältä @JAMK_AOKK
Erityisen tuen osaajia tarvitaan aina! Meillä voit opiskella ammatilliseksi erityisopettajaksi monimuoto-opintoina. Opiskelu mullistaa oman ajattelun, kertoo videolla opiskelijamme Henna: https://t.co/sgWcDTyBL9 Hae 29.1. mennessä! #erkka #erityinentuki #erityisopetus
URAA! - Uraohjausosaamisen kehittäminen Ohjaamoissa -hankeväki yhteiskehittää tänään Tampereella. #ohjaamo #hankehommat https://t.co/3uJTDa6HYC
Facebook post by Ammatillinen opettajakorkeakoulu, JAMK
Videolla lehtorimme Pauliina Silvennoisen ajatuksia verkko-opiskelusta. Aikuisopiskelijan arkeen verkossa oppiminen on oikein hyvä vaihtoehto, hae mukaan 29.1.2019 mennessä!
Näytä lisää

Jussi Halttunen, rehtori

"Tavoitteenamme on olla kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä."

Lue lisää

Laatu

Meille tärkeää on toiminnan ja tulosten erinomainen laatu. Laadunhallinnalla pidämme huolta koulutuksen, tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan sekä myytävien palveluiden korkeakoulutasoisesta laadusta. JAMK on saanut tunnustusta laadustaan sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

Karvi auditoitu      Diploma Supplement Label 2013 - 2016