jamk.fi

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Teemme aktiivista yhteistyötä työelämän kanssa ja toimimme laajassa kansainvälisessä verkostossa. Opiskelijoita meillä on 8 500 ja henkilöstöä noin 700. 

Ajankohtaista

Kaikki uutiset | Tapahtumat

18.12.2018

Talonrakennusteollisuuden Sisä-Suomen piiri ry lahjoittaa Jyväskylän ammattikorkeakoululle 10 000 euroa

JAMK on saanut 10 000 euron lahjoituksen Talonrakennusteollisuuden Sisä-Suomen piiri ry:ltä. Piiriyhdistys korostaa paikallisuutta ja pitää tärkeänä, että Keski-Suomessa jatketaan ja kehitetään rakennusalan ammattikorkeakoulutusta myös tulevaisuudessa. Maakunnassa on ollut jo pitkään pulaa erityisesti rakennusinsinööreistä ja rakennusalan työnjohtajista.

14.12.2018

Osuuskauppa Keskimaa lahjoittaa JAMKille 30 000 euroa

Osuuskauppa Keskimaa lahjoittaa Jyväskylän ammattikorkeakoulun varainhankintaan 30 000 euroa, josta ohjataan 15 000 euroa liiketalouden alalle ja 15 000 euroa matkailualalle.

14.12.2018

Hyvinvointivalmennuksesta hyötyä ammatillisten opiskelijoiden arkeen - Digivalmentaja paransi nuorten jaksamista

Jyväskylän ammattikorkeakoulussa on kehitetty hyvinvointivalmennuksen malli toisen asteen ammatillisten opiskelijoiden elämäntapojen, elämänhallinnan ja sosiaalisen osallistumisen tueksi. eBoss-hyvinvointivalmennuksen avulla on vahvistettu opiskelijoiden opintojen etenemistä ja loppuun saattamista sekä luotu edellytyksiä työkykyisyyteen.

13.12.2018

Virtuaalivierailuista ratkaisu maatalousyrittäjien asiantuntijuuden ja osaamisen ylläpitämiseen?

Maatalousyrittäjien tiedontarve kasvaa toiminnan kehittyessä ja olosuhteiden muuttuessa. Maatalouden nopean rakennemuutoksen myötä maatalousyritykset ovat usein aiempaa suurempia ja osaamisen tarve yhä monipuolisempaa. Jyväskylän ammattikorkeakoulun luotsaamassa MataDigi-hankkeessa pureudutaan uusia teknologioita hyödyntäviin tiedonjakamisen malleihin.

5.12.2018

JAMKin IT-opiskelijat toivat voiton kotiin Junctionista reilun datatalouden ratkaisulla

Jyväskylän ammattikorkeakoulun opiskelijoista ja alumneista koostuva tiimi on voittanut henkilökohtaisen datan hyödyntämiseen liittyvän haasteen tämän vuoden Junction-hackathonissa.

29.11.2018

Opinnäytetyö: Sähkölaitteissa oli turvallisuuspuutteita vuonna 2017

Maahantuotujen sähkölaitteiden turvallisuudessa on parantamisen varaa. Tämä käy ilmi Jyväskylän ammattikorkeakoulun opinnäytetyöstä. Sami Inkilän opinnäytetyöhönsä tekemän selvityksen mukaan vuonna 2017 markkinavalvontaviranomaisen valvonnassa löytyi yli 330 erillistä tuotetta, jotka eivät täyttäneet niille asetettuja tuoteturvallisuusvaatimuksia.

Näytä lisää

JAMK somessa

Facebook post by Ammatillinen opettajakorkeakoulu, JAMK
Koko syksyn olemme saaneet nauttia harjoittelijamme Mataleenan seurasta ja työpanoksesta. Tänään oli aika juoda läksiäiskahvit, niinpä kiitämme Mataleenaa ja toivotamme oikein hyvää jatkoa! #kiitos #harjoittelu #läksiäiset
Facebook post by Jyväskylän ammattikorkeakoulu (JAMK), tradenomit
Stipendejä opintomenestyksestä! OPRY Henkilöstöyhdistys Pro ry.:n luottamusmies Annamari Österberg luovutti stipendit kahdelle menestyneelle finanssikärjen opiskelijalle. Miitta Sjöblom sekä Aleksi Aho ovat opintojensa loppuvaiheessa ja hankkineet käytännön kokemusta finanssialalta. Kuvassa vasemmalta Miitta, Aleksi, Annamari sekä finanssialan kärjen ohjaaja Anne Eskola. Annamari muisteli valmistuneensa reilut 10 vuotta sitten JAMKista. Kiitokset stipendin lahjoittajalle ja onnea stipendin saajille!
Opiskelijamme tutkivat opettajien ja oppijoiden kokemuksia digitalisoituneesta oppimisympäristöstä, juttu Elo-verkkolehdessä! @EloVerkkolehti https://t.co/YIuuTXv1n5
TESSU-projekti onkin loppusuoralla, projekti jatkuu vielä 31.3.2019 saakka. https://t.co/qjtKCaj8Qm
Tänään opekorkealla perehdytetään työntekijöitä Twitterin käyttöön!
Talonrakennusteollisuuden Sisä-Suomen piiri ry lahjoittaa JAMKille 10 000 euroa: https://t.co/xWiTEDXQ7q
Näytä lisää

Jussi Halttunen, rehtori

"Tavoitteenamme on olla kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä."

Lue lisää

Laatu

Meille tärkeää on toiminnan ja tulosten erinomainen laatu. Laadunhallinnalla pidämme huolta koulutuksen, tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan sekä myytävien palveluiden korkeakoulutasoisesta laadusta. JAMK on saanut tunnustusta laadustaan sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

Karvi auditoitu      Diploma Supplement Label 2013 - 2016