jamk.fi

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Teemme aktiivista yhteistyötä työelämän kanssa ja toimimme laajassa kansainvälisessä verkostossa. Opiskelijoita meillä on yli 8 000 ja henkilöstöä noin 700. 

Ajankohtaista

Kaikki uutiset | Tapahtumat

20.6.2018

Kun sukset ovat ristissä ja kantapäät eri suunnissa: parisuhdekäynnit tiloille helpottavat maatilallisten rakkaushuolia Keski-Suomessa

Tänä keväänä maaseudun asukkaille tehdyssä kyselytutkimuksessa ilmeni, että parisuhteita kuormittavat muun muassa yhteisen ajan puute, puhumattomuus ja kyky ratkoa käytännön ongelmia sekä kyvyttömyys vahvistaa tunneyhteyttä.

20.6.2018

JAMK ja Moventas sopivat kaksivuotisen yhteistyösopimuksen

Moventas Gears Oy ja JAMK ovat solmineet tuotekehitykseen keskittyvän kaksivuotisen yhteistyösopimuksen, jonka tarkoituksena on kehittää entistä parempia vaihteistokomponentteja tuulivoimaloihin.

19.6.2018

JAMK mukana merkittävässä aiesopimuksessa: 200 000 opettajan jatkokoulutus Mosambikiin

Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja Soprano Oyj ovat allekirjoittaneet Mosambikin Universidade Pedagogican kanssa aiesopimuksen valtakunnallisesta opettajien jatkokoulutuksesta.

14.6.2018

JAMKin liiketalouden koulutus läpäisi jälleen kansainvälisen EPAS-akkreditoinnin

Johtamiskoulutusta arvioiva ja kehittävä kansainvälinen asiantuntijaorganisaatio European Foundation for Management Development (EFMD) on myöntänyt 13.6.2018 Jyväskylän ammattikorkeakoulun International Business-koulutukselle arvostetun EPAS-akkreditoinnin kolmeksi vuodeksi.

7.6.2018

Kesän pelikurssin suosio jatkuu - mukana jälleen yli 50 koululaista

Jyväskylän ammattikorkeakoulun tietojenkäsittelyn koulutus järjestää kolmipäiväisen pelikurssin 3.-9.-luokkalaisille 11.-13.6.2018. Koulutukseen osallistuu 52 nuorta, lähtötasonsa mukaan joko Level 1 tai Level 2-kurssille.

1.6.2018

Jyväskylään valmistui 11 uutta matkailuopasta: alueen matkailun kasvuun vastattiin uudella koulutuksella

Jyväskylän ammattikorkeakoulun, Gradian ja Jyväskylän Matkailuoppaat ry:n yhteistyössä järjestämästä koulutuksesta valmistui tällä viikolla 11 matkailuopasta. Kurssin opaskokelaat suorittivat bussiopastuksen näytön lauantaina 26.5. ja heitä arvioivat Suomen Opasliitto ry:n arvioitsijat ja paikallistuntemuksen tarkistajat Jyväskylän Matkailuoppaat ry:stä.

Näytä lisää

JAMK somessa

Opekorkean väki rauhoittuu nyt kesän viettoon ja palailee somekanaville aktiivisemmin taas elokuun koittaessa. Hyvää juhannusta ja ihanaa kesää kaikille!
Avoin AMKjamk.fiPäivitä osaamistasi tai tähtää tutkinto-opintoihin kaikille avoimissa AMK-opinnoissa. Opiskele paikan päällä JAMKissa tai joustavasti verkkokursseilla.
Muun muassa tällaisia helmiä on syksyn opintotarjonnassamme: ➡️ Digiosaaja, 30 op ➡️ Hankintaosaaja, 30 op (Jyväskylä ja Oulu) ➡️ Kunnossapito-osaaja, 30 op ➡️ Kyberturvallisuus, 30 op ➡️ Läheisväkivallan ennaltaehkäisy, 5 op ➡️ Nuoren viljelijän aloitustuki, 30 op ➡️ Rahapeliongelmat haasteena, 5 op ➡️ Tiedolla johtaminen sote-alalla, korkeakouludiplomi, 62 op ➡️ Työelämän viestintä, 3 op Osaan voit ilmoittautua jo nyt, osaan ilmoittautuminen alkaa 1.8. Varaa paikkasi! https://www.jamk.fi/fi/Koulutus/Avoin-AMK/
Verkkoyhteytemme on poikki 😱 Vikaa korjataan ja toivomme, että palaamme takaisin linjoille pian! We are offline 😱 Let’s hope the cable will be fixed soon!
Oletkos huomannut, että luonnonvara-alalla on tulossa syksyksi mahtava kattaus nonstop-opintoja? Kasvituotantoa, maatilatalouden taloushallintoa, työsuojelua, peltoviljelyä sekä tuotantoeläinten hoitoa ja hyvinvointia. Käyhän tutustumassa! https://www.jamk.fi/fi/Koulutus/Avoin-AMK/Koko-opintotarjonta/Luonnonvara-ala/
Hei vaan hei! Kesä on hyvässä vauhdissa ja hankkeen lähes päätoimiset tekijät siivoavat työpöytänsä lomien ajaksi. Susanna suuntaa lomille lompsis juhannukselta ja Anne-Mari puolestaan heinäkuun puolen välin jälkeen. Hiljaiseloa hanke elää kokonaista yhden viikon heinäkuun lopulla. Kesän aikana kerätään virtaa MEKA -hankkeen viimeiselle talvelle ja tankataan aurinkoa. Hankkeen osallistujista he, jotka ovat antaneet luvan markkinointipostin lähettämiseen, tulevat saamaan ihan perinteistä paperipostia ensi viikolla. Siitä löytyvät kesän jälkeisen elämän tapahtumat, joita hanketiimi on suunnitellut kuunnellen teidän osallistujien toiveita. Samat tiedot tulevat myös aikanaan sekä tänne että aitomaaseutu.fi -sivulle. Heinäkuussa on luvassa täällä hankkeen sivulla kuvaraporttia Ahvenanmaan fillari-reissulta, jossa Anne-Mari ja Minna ovat vetämässä n. 20 hengen porukkaa hyvinvointireissulla. Ja kesälukemistakin on tulossa viime syksyn Kanadan opintomatkaan liittyen täällä meidän feedissä. Toivottavasti kukin ehtii kesällä hetken rentoutua, nauttia laineiden liplatuksesta, kesäillasta rantasaunalla, moottoripyöräilystä, rallin seuraamisesta, marjametsistä, mansikkakakusta tai mistä ikinä itsekullekin se kesäfiilis tulee. Aurinkoista, lämmintä ja sopivan sateista kesää toivotellen, Susanna PS. Suomen kesä on täynnä mahtavia tapahtumia. Osallistu ja ota naapurikin mukaan, esim. liikunnan parissa juhannusaattona on tarjolla Kiimasen Savulenkki Lannevedellä, 14.7. Muurasjärven maalaismaraton ja pyöräilijöille Tähtisadeajot 19.8. Palokassa.
Sovelletun kyberturvallisuuden tutkijan paikka avoimena. Haku päättyy 20.6. https://t.co/HhRk1h0Sb8 #kyberturvallisuus #Jyväskylä #rekrytointi #rekry #työpaikka #tutkija #jamk #ai #data @JAMK_fi
Kun sukset ovat ristissä ja kantapäät eri suunnissa: parisuhdekäynnit tiloille helpottavat maatilallisten rakkaushuolia Keski-Suomessa. https://t.co/NjsMtKAGEV
Suomalaisen musiikkikampuksen tuottajaksi on valittu filosofian maisteri Johanna Muhonen Jyväskylästä. Hän on toiminut useita vuosia Keski-Suomen Tanssin Keskuksen toiminnanjohtajana ja tuottajana sekä TaidePiilo-projektin tuottajana. Hän aloittaa työnsä 6.8. Onnea ja tervetuloa musiikkikampukselle Johanna!
Näytä lisää

Jussi Halttunen, rehtori

"Tavoitteenamme on olla kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä."

Lue lisää

Laatu

Meille tärkeää on toiminnan ja tulosten erinomainen laatu. Laadunhallinnalla pidämme huolta koulutuksen, tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan sekä myytävien palveluiden korkeakoulutasoisesta laadusta. JAMK on saanut tunnustusta laadustaan sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

      Diploma Supplement Label 2013 - 2016