Jyväskylän ammattikorkeakoulu on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Teemme aktiivista yhteistyötä työelämän kanssa ja toimimme laajassa kansainvälisessä verkostossa. Opiskelijoita meillä on 8 500 ja henkilöstöä noin 700. 

Koronatiedotus Viimeisin päivitys: 18.6.2020 Siirry JAMKin koronaohjeeseen

Ajankohtaista

Kaikki uutiset | Tapahtumat

1.7.2020

JAMK järjestää lisähakuja syksyllä alkaviin opintoihin

Jyväskylän ammattikorkeakoulu järjestää kesällä lisähakuja syksyllä 2020 alkaviin tutkinto-ohjelmiin. Haussa on sekä suomenkielisiä että englanninkielisiä tutkinto-ohjelmia. Kesän lisähaku on oiva tilaisuus hakea tutkintokoulutukseen, mikäli ei tullut kevään yhteishaussa valituksi. Kevään yhteishaun tulokset julkaistaan viimeistään 15.7.

26.6.2020

EduFutura-verkostosopimus avaa ovet yli 150 opintojakson ristiinopiskeluun Jyväskylän oppilaitoksissa

Jyväskylän ammattikorkeakoulun, Jyväskylän yliopiston ja Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradian muodostamaa EduFutura Jyväskylä -yhteistyötä on vahvistettu opetusyhteistyön verkostosopimuksella. Opiskelijoille avautuu ristiinopiskelumahdollisuus kaikkien EduFutura-oppilaitosten välillä.

25.6.2020

AMK-valintakokeet päättyneet, tulokset julkaistaan 15.7. mennessä

Torstaina päättyneisiin valtakunnallisiin AMK-valintakokeisiin osallistui yli 18 000 hakijaa. Kokeisiin kutsutuista yli 21 000 hakijasta osallistui 85,5 prosenttia. Tulos on hyvä, sillä yleensä ammattikorkeakoulujen valintakokeisiin on osallistunut noin 70 prosenttia hakijoista.

22.6.2020

Ammattikorkeakoulujen valintakokeet jatkuvat tiistaina 23.6.

Ammattikorkeakoulujen valintakokeet jatkuvat 23.–25.6. Tuolloin järjestetään 22 eri ammattikorkeakoulun kampuksilla AMK-valintakokeen toinen vaihe, johon on kutsuttu yli 21 000 hakijaa.

22.6.2020

Valtakunnalliset AMK-valintakokeet JAMKin pääkampuksella 23.–24.6

Valtakunnalliset AMK-valintakokeet jatkuvat 23.–25.6. ammattikorkeakoulujen kampuksilla ympäri maata. Jyväskylän ammattikorkeakoulun pääkampukselle on kutsuttu yhteensä 833 hakijaa valintakokeeseen 23. ja 24. kesäkuuta.

15.6.2020

Osallistu tutkimukseen: kirjoita koronapandemian vaikutuksista työhösi sote-alalla

Koronapandemia on myllännyt työn arkea ja toimeentulon mahdollisuuksia monilla aloilla. Sen vaikutukset ovat tuntuneet erityisen voimakkaasti sosiaali- ja terveysalalla. Valtakunnallisessa KEMUSOTE -projektissa kerätään nyt tietoa koronan vaikutuksista sote-alan työhön.

Näytä lisää

JAMK somessa

Twiitti käyttäjältä @JYVSECTEC Toimitusjohtajan vai rikollisen lähettämä sähköposti? Toimitusjohtajahuijauksen infokortista näet huijaustyypin tyypillisimmät tunnusmerkit ja keinot, kuinka suojautua huijaukselta. Lataa #infokortti https://t.co/v8fErfNPJF #oletietoinen #toimitusjohtajahuijaus #kyberturvallisuus
Twiitti käyttäjältä @JYVSECTEC We are extending our RGCE #cyberrange to the #healthcare sector, focusing on modelling healthcare systems and processes. The target is to secure continuity in patient safety and care in the context of digital healthcare. Read more: https://t.co/3fLficwNmB #cybersecurity #HCCR
Twiitti käyttäjältä @JYVSECTEC CinCan was established with a mission to make the jobs of national #CyberSecurity operators easier by creating #opensource tools and automated tool chains focusing on #malware analysis, threat detection and threat intelligence handling. Read more: https://t.co/DrP7jCblF8
Twiitti käyttäjältä @JAMK_fi #JAMK järjestää lisähakuja syksyllä 2020 alkaviin tutkinto-ohjelmiin. Aloituspaikkoja on tarjolla #agrologi:n, #musiikkipedagogi:n ja kansainvälisen #logistiikka:n #AMK-tutkintoihin sekä #urheiluliiketoiminta:n #YAMK-tutkintoon: https://t.co/01zf4BV14s
Facebook post by Jyväskylän ammattikorkeakoulu (JAMK), tradenomit Englanninkieliseen urheiluliiketoiminnan (Sport Business Management) YAMK-tutkintoon on haku päällä! Lisähaussa 12 aloituspaikkaa tarjolla. Haku käynnissä 9.8. klo 15:een saakka ⤵️
Facebook post by Jyväskylän ammattikorkeakoulu - JAMK, musiikkipedagogit Kesän lisähaussa myös musiikkipedagogin (AMK) aloituspaikkoja. Haku käynnissä heinäkuussa! 😊
Facebook post by Insinöörit JAMK, Jyväskylän ammattikorkeakoulu Kesän lisähaussa paikkoja myös logistiikan englanninkieliseen AMK-tutkintoon 😊 Haku käynnissä heinäkuussa!
Facebook post by JAMK University of Applied Sciences #JAMK järjestää kesällä lisähakuja syksyllä 2020 alkaviin tutkinto-ohjelmiin. Aloituspaikkoja on tarjolla agrologin, musiikkipedagogin ja kansainvälisen logistiikan AMK-tutkintoihin (hakuaika 1. - 31.7. klo 15:een saakka) sekä urheiluliiketoiminnan YAMK-tutkintoon (hakuaika 29.6. - 9.8. klo 15:een saakka). Kesän lisähaku on oiva tilaisuus hakea tutkintokoulutukseen, mikäli ei tullut kevään yhteishaussa valituksi. Kevään yhteishaun tulokset julkaistaan viimeistään 15.7.
Näytä lisää
Rehtori Jussi Halttunen

Jussi Halttunen, rehtori

"Tavoitteenamme on olla kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä."

Lue lisää

Laatu

Meille tärkeää on toiminnan ja tulosten erinomainen laatu. Laadunhallinnalla pidämme huolta koulutuksen, tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan sekä myytävien palveluiden korkeakoulutasoisesta laadusta. JAMK on saanut tunnustusta laadustaan sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

Karvi auditoitu      Diploma Supplement Label 2013 - 2016