jamk.fi

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Teemme aktiivista yhteistyötä työelämän kanssa ja toimimme laajassa kansainvälisessä verkostossa. Opiskelijoita meillä on yli 8 000 ja henkilöstöä noin 700. 

Ajankohtaista

Kaikki uutiset | Tapahtumat

12.4.2018

Vastaa kyselyyn Jämsän korkeakoulutustarpeista

JAMK, Jämsek Oy, Jämsän kaupunki, Gradia Jämsä, Jämsän kristillinen kansanopisto ja Jyväskylän avoin yliopisto selvittävät yhteistyössä korkeakoulutustarpeita Jämsässä ja sen lähiympäristössä. Toimijoiden yhteisenä tavoitteena on vahvistaa korkeakouluyhteistyötä seudulla ja järjestää korkea-asteen koulutusta, mikäli opintoihin sitoutuu riittävä määrä opiskelijoita.

6.4.2018

Mitä sinä syöt eläkkeellä ollessasi?Tulevaisuuden ruokapalvelut puhututtavat JAMKilla 10.4.

Mitä sinä syöt eläkkeellä ollessasi? Syötkö kotona, teetkö itse ruokasi, ostatko valmista kaupasta tai naapurilta, käytkö ulkona syömässä vai tuodaanko ruoka kotiin?

5.4.2018

Musiikki hoitaa kipua, masennusta ja muistia

Useat tutkimukset osoittavat, että musiikki rauhoittaa: mielimusiikin soittaminen rentouttaa leikkauspotilaita ja synnyttäjiä, ja musiikilla voi tyynnyttää levottomia lapsia. Musiikki voi auttaa myös masennukseen ja tukea muistisairaita palauttaen mieleen kappaleeseen liittyviä muistoja. Musiikissa on myös sosiaalinen ulottuvuus: musisointi ja laulaminen lisäävät vuorovaikutusta ihmisten välillä, joka lisää hyvinvointia.

29.3.2018

Kevään yhteishaku: JAMK jälleen neljänneksi suosituin ammattikorkeakoulu

Korkeakoulujen kevään yhteishaku päättyi eilen. Ensisijaiseksi hakuvaihtoehdokseen Jyväskylän ammattikorkeakoulun oli laittanut 4708 hakijaa.

21.3.2018

JAMK vastaa rakennusalan osaajien kysyntään uudella koulutuksella

Rakennustekniikan osaajien tarve kasvaa Keski-Suomessa. Isot työmaat, kuten uusi sairaala ja Hippoksen alue työllistävät tulevaisuudessa useita ammattilaisia. Myös eläköityminen näkyy Keski-Suomen rakennusteollisuudessa.

20.3.2018

JAMKin tradenomiopiskelijat kisaavat kovimman myyntitykin tittelistä 22.3.

Myynnillä Suomi nousuun! Näihin talkoisiin on lähdetty mukaan myös Jyväskylän ammattikorkeakoulussa, kun nuorista myyjälupauksista on kevään aikana valmennettu tulevia myynnin moniottelijoita. Tämän viikon torstaina JAMKin pääkampuksella etsitään jälleen parasta myyjää.

Näytä lisää

JAMK somessa

Matkailun vahvuusala työryhmä vieraili tänään Saarijärvellä Tarvaalassa Biotalousinstituutissa sekä Purola Farmilla ja Summassaaressa. Hieno päivä lähialueen tutustumiskohteisiin! Kylpylähotelli Summassaari, Purola Farm, JAMK, Biotalousinstituutti
Raportti: 20 suurta muutosta ja yli 200 tulevaisuuden työtä – Mikä on sinun uusi ammattisi?yle.fiRobottipoliisi, kaupunkilennonjohtaja, omavaraiskonsultti, virtuaaliravintoloitsija, tekoälylobbari, sijaismatkustaja ja onnellisuusoperaattori tekevät pian töitä joukossamme.
Tässä aikaa kattavaa näkymää ja settiä mitä tulevaisuus (osa jo täyttä totta nyt pienessä mittakaavassa) tuo tullessaan. Uutta työtä syntyy, uudenlaista työtapaa ja toimintakulttuuria ja osaamista tarvitaan eri aloilla. Ihmettelee kanssasi Vesa-opo
Jotain jännää tapahtuu studiollamme Jani Pyykkösen työpisteellä... JAMKin avoimen AMKin ja JYU avoin yliopisto / JYU Open University yhteistyön hedelmiä on tulossa julki kevään kuluessa. Stay tuned! 🔈😉
Mielenkiintoisia puheenvuoroja #trafiilma2018 mm. @JarnoLim ja Andrei Lauren @ANSFinland ottivat kantaa mihin #ilmailu’n ja #kyber’in #kehitys on menossa. #kyberturvallisuus #digitalisaatio #yhteistyö
Huipputunnelmien tekijät Brand It -seminaarista!
”NY-yrittäjien rohkeat ideat ja oivallukset ovat tänään esillä Helsingissä Uskalla Yrittää -finaalin messutapahtumassa! Mukana 81 Suomen parasta NY-yritystä kaikilta kouluasteilta!” 🔥Ensi vuonna JAMKin opiskelijatiimeillä mukaan?🔥 Opintojakso kokeiluyrittäjyyteen starttaa syksyllä 2018 osana CoCampus tarjontaa! Nuori Yrittäjyys / Ung Företagsamhet #UskallaYrittää
Ministeri @AnneBerner avaa parhaillaan seminaaria #trafiilma2018 Tilaisuudessa mukana myös mm. paneelikeskusteluja #kyber #ilmailu’un liityen. #kyberturvallisuus
Näytä lisää

Jussi Halttunen, rehtori

"Tavoitteenamme on olla kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä."

Lue lisää

Laatu

Meille tärkeää on toiminnan ja tulosten erinomainen laatu. Laadunhallinnalla pidämme huolta koulutuksen, tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan sekä myytävien palveluiden korkeakoulutasoisesta laadusta. JAMK on saanut tunnustusta laadustaan sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

      Diploma Supplement Label 2013 - 2016