jamk.fi

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Teemme aktiivista yhteistyötä työelämän kanssa ja toimimme laajassa kansainvälisessä verkostossa. Opiskelijoita meillä on yli 8 000 ja henkilöstöä noin 600. 

Ajankohtaista

Kaikki uutiset | Tapahtumat

17.1.2018

Vasta hankittu sydäniskuri pelasti ihmishengen Karstulassa

Keski-Suomen Sydänpiiri ry:n ja Jyväskylän ammattikorkeakoulun toteuttaman KanDee-hankkeen kautta hankittua sydäniskuria käytettiin onnistuneesti äkillisessä sairauskohtauksessa Karstulassa.

17.1.2018

Pitkän yhteistyön tuloksena kahden miljoonan koulutusvientikauppa Kazakstaniin

Suomalaisten ammattikorkeakoulujen terveysalan asiantuntemus näkyy tulevaisuudessa yhä vahvemmin Kazakstanissa.  Jyväskylän, Hämeen ja Lahden ammattikorkeakoulut ovat sopineet Kazakstanin terveysministeriön kanssa laajasta Maailmanpankin lainoittamasta kehittämishankkeesta, joka on arvoltaan noin kaksi miljoonaa euroa. Kyseessä on JAMKin suurin koskaan tekemä koulutusvientikauppa.

16.1.2018

ProInca-hanke käynnistyi Kick off –seminaarilla joulun alla Astanassa

Kazakstanin terveydenhuoltojärjestelmän uudistusta tukeva ProInca-hanke sai alkusysäyksen Nazarbayevin yliopistossa Astanassa joulukuun alussa. Kolmipäiväisessä seminaarissa hanketoimijat kokoontuivat sopimaan kehittämistyön konkreettisesta etenemisestä.

11.1.2018

Jo 520 tulevaa kiinalaista sairaanhoitajaa on saanut JAMKin oppeja

JAMKin ja Kiinassa toimivan Beihuan yliopiston yhteistyö jatkuu tiiviinä. Yhteinen sairaanhoitajakoulutus läpäisi Kiinan opetusministeriön laatuarvioinnin loppuvuodesta.

10.1.2018

Mukavaa tekemistä Muskaristudion keväässä

Muskaristudion ryhmistä löydät lapsellesi ja itsellesi monipuolista musiikkitoimintaa. Ryhmiä on 0-6-vuotiaille lapsille. Alle 3-vuotiaiden ryhmissä vanhemmat ovat mukana. Musiikkileikkikoulussa lapsesi oppii musiikkia kokonaisvaltaisesti ja elämyksellisesti puheen, laulun, liikkeen, rytmiikan, tanssin ja kuuntelemisen kautta. Kevään ryhmissä on vielä tilaa, ilmoittaudu mukaan!

10.1.2018

Uralla eteenpäin -tapahtuman ohjausajat täyttyivät heti

Jyväskylän ammattikorkeakoulun pääkampuksella järjestetään jo neljättä kertaa Uralla eteenpäin -aikuiskoulutusilta, ajankohtana on tiistai 16.1. klo 15–18.30, paikkana Rajakatu 35, ravintolasali.

Näytä lisää

JAMK somessa

Älä kuhnaile, nyt on tilaisuutesi - hyönteisruokaa Jyväskylässä!stoori.fi
Ensi viikolla pääset halutessasi maistamaan kuhnureita! Lue Vertin blogikirjoitus KSML:n stoori.fi Retkikeitin-blogissa. https://www.stoori.fi/retkikeitin/ala-kuhnaile-nyt-on-tilaisuutesi-hyonteisruokaa-jyvaskylassa/
Matkalla tutustutaan pyöräillen Ahvenanmaan nähtävyyksiin, pyöräilyreitteihin ja luontoon sekä alueen maatalouteen, mm. maitotilaan ja maatalouden liitännäisyrityksiin. Paikkoja rajoitettu määrä ja täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumiset viim. 31.1.2018 mennessä: Anne-Mari Malvisto, p.040 643 2946.
Niin se vaan viikko vierähti ja hakuajan puoliväli lähestyy. Ensi viikolla ohjelmassa on verkkohakuinfo opinto-ohjaajan ja ammatillisen erityisopettajan opinnoista, tule kuulolle ja kysymään ma 22.1. klo 17 alkaen. Perjantaina ja lauantaina 26.-27.1. nähdään Educassa, tervetuloa ammatillisten opettajakorkeakoulujen osastolle 6f31! Hyvää viikonloppua kaikille!
Matkalla käydään tutustumassa erilaisiin karjoihin ja tiloihin, missä eläinten jalostukseen on kiinnitetty erityistä huomioita.
Tänäkin keväänä järjestetään Navettarastit ja sinne opintomatka. Suuntana on Pohjois-Karjala ja yöpyminen Nurmeksen Bombassa. Ensimmäisenä päivänä on tilakäyntejä ja toisena päivänä ideoita investointiin. Ohjelma julkaistaa myöhemmin.
Opintomatkalla käydään tutustumassa erilaisiin maito- ja risteytysrotuisten sonnikasvattamojen toimintaan ja rakennusratkaisuihin. Matkaohjelma julkaistaan myöhemmin.
Millaista on maatalous ja millainen on maatila Keski-Suomessa vuonna 2030? Miten peltoa silloin käytetään ja mihin tarkoitukseen? Kuka/mikä peltojamme käyttää? Onko maaseudun tuotantorakennuksissa eläimiä vai jotakin muuta? Tule kuulemaan ja keskustelemaan näistä! https://www.aitomaaseutu.fi/media/Tulevaisuuspäivä-14022018-ohjelma-VALMIS.pdf
Kasvulla ja eläinkierrolla tehokkuutta teurashiehokasvatukseen –opintomatkalla tutustutaan sekä liharotuisten että maito-ja risteytysrotuisten hiehojen kasvattamiseen.
Jaksaa jaksaa! Perjantai-ilta mielessä, mutta vielä sinnitellään 3D-mallinnuksen parissa. 🤓💻 Friday night is moments away, but there's still someone working on 3D-modelling on campus. * #insinööriopiskelija #engineerstudent #engineering #3dmodeling #student #opiskelu #opiskelijaelämää #jamkinsinoorit #jamk #osuuskunta #resosk #rajakatu #studying #3dmallinnus
Näytä lisää

Jussi Halttunen, rehtori

"Tavoitteenamme on olla kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä."

Lue lisää

Laatu

Meille tärkeää on toiminnan ja tulosten erinomainen laatu. Laadunhallinnalla pidämme huolta koulutuksen, tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan sekä myytävien palveluiden korkeakoulutasoisesta laadusta. JAMK on saanut tunnustusta laadustaan sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

      Diploma Supplement Label 2013 - 2016