jamk.fi

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Teemme aktiivista yhteistyötä työelämän kanssa ja toimimme laajassa kansainvälisessä verkostossa. Opiskelijoita meillä on yli 8 000 ja henkilöstöä noin 600. 

Ajankohtaista

Kaikki uutiset | Tapahtumat

25.4.2017

Paride ed Elena-ooppera saa Suomen ensi-illan opiskelijavoimin

Jyväskylän ammattikorkeakoulun kevään 2017 musiikkiteatteriproduktio Paride ed Elena-ooppera toteutetaan paitsi ensimmäistä kertaa Suomessa, myös lähes kokonaan opiskelijoiden voimin. Oopperassa on mukana opiskelijoita Jyväskylän ammattikorkeakoulusta, Jyväskylän ammatti- ja aikuisopistosta, Jyväskylän yliopistosta ja Humanistisesta ammattikorkeakoulusta.

21.4.2017

Virkistys, hyvinvointi, superfood ja muut metsän mahdollisuudet esillä Jyväskylän Paviljongissa 22.4.

Mitä metsä tarjoaa juuri minulle? Miten voin hyödyntää metsiemme monimuotoisia mahdollisuuksia? Aiheeseen paneudutaan huomenna lauantaina Metsä antaa elämyksiä-seminaarissa Jyväskylän Paviljongissa.

20.4.2017

Kohlin opinnäytetyö sai kunniamaininnan Tulevaisuuden tutkimuksen seuralta

Tulevaisuuden tutkimuksen seura antoi kunniamaininnan International Business –opiskelija Alex Kohlin opinnäytetyölle “Business Potential of Insect Food : Studying the attitudes towards edible insects among young adults”.

20.4.2017

#Lähiruokaa à la päättäjät-kokkauskisa haastaa keskisuomalaiset kansanedustajat

Wemmi-kevätmarkkinoiden yhteydessä ensimmäistä kertaa järjestettävä #Lähiruokaa à la päättäjät-kokkauskisa järjestetään huomenna perjantaina 21.4.2017 klo 17.00–18.00 Jyväskylän Paviljongissa, paikkana C-hallin työnäytösalue. Kilpailu käydään lähiruoan ja keskisuomalaisen ruokaketjun puolesta rennossa hengessä, sisältäen kuitenkin tärkeän agendan: lähiruokaa meille kaikille.

18.4.2017

JAMKin restonomiopiskelijat esittelevät uusia palvelutuotteita ja –ratkaisuja 26.4.

JAMKin restonomiopiskelijat ovat innovoineet kevään aikana toimeksiantoina eri yrityksille uusia palvelutuotteita ja -ratkaisuja, jotka ovat nähtävillä keskiviikkona 26.4. Palveluaaltoja-messut järjestetään klo 10-14 pääkampuksen C-siivessä, Rajakatu 35. Mukana on noin 80 JAMKin opiskelijaa, jotka opiskelevat ruoka- ja ravintolapalveluja, toimitilapalveluja ja matkailua sekä 17 toimeksiantajaa Keski-Suomen alueelta.

13.4.2017

Hyvinvointivalmennuksella parempaa elämänlaatua ammattiin opiskeleville

JAMKin koordinoimassa hankkeessa toteutetusta toisen asteen ammatillisten opiskelijoiden hyvinvointivalmennuksesta on saatu hyviä tuloksia. Valmennuksen avulla tuetaan opiskelijoiden opintojen etenemistä ja loppuun saattamista sekä luodaan edellytyksiä tulevaan työkykyisyyteen.

Näytä lisää

JAMK somessa

Keski-Suomen vuoden nuori yrittäjä - onnittelut!
Paride ed Elena-oopperan ensi-ilta on perjantaina. Taatusti upeaa musiikikia on luvassa, mutta tuo mekko, se on pakko nähdä livenä!
A blog post and experiences of a Dutch exchange student currently on student exchange on our Bioeconomy Campus in Tarvaala.
Myös Break ja Kestävät messuilla tanssittamassa. Palveluaaltoja klo 14 saakka!
Löydä uusi harrastus tai verestä vanhoja taitoja JAMKin harjoitusmusiikkiopistossa! Sopii myös aikuisille, yläikärajaa ei ole.
Kevät on täällä ja on aika tehdä lumiukko ☃️ Spring is here and it's time to build a snowman 🌨⛄️ #jamk #suomenkevät #kesääkohti #lumityöt #suomenkesäonlyhytjavähäluminen #hiihtokausijatkuu #buildasnowman #skiseason #springchangedtheheading
Paride ed Elena -oopperan ensi-ilta on aivan nurkan takana! Perjantaina 28.4 kello 19 Siltasalissa kajahtavat yleisön korviin teoksen ensimmäiset sävelet. Lisää kuvia ja videoita sekä lipunvaraukset ja muut näytösajat pääset tsekkaamaan osoitteesta www.jamk.fi/ooppera. Tule ja koe, kuinka Troijan sota saa alkunsa!
Myös Break ja Kestävät messuilla tanssittamassa. Palveluaaltoja klo 14 saakka!
Riikka Raitio, AMKin opiskelijat ja tietysti jamkolaiset suunnittelevat huomista A-teemaa. https://www.facebook.com/events/125517554663289/ #yle #ylekylassa #jamk
Näytä lisää

Jussi Halttunen, rehtori

"Tavoitteenamme on olla kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä."

Lue lisää

Cambridge English Language Assessment

JAMK Kielikeskus on virallinen Cambridge English Language Assessment -keskus, joka järjestää Cambridge English: Advanced -kielikoetta.

Laatu

Meille tärkeää on toiminnan ja tulosten erinomainen laatu. Laadunhallinnalla pidämme huolta koulutuksen, tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan sekä myytävien palveluiden korkeakoulutasoisesta laadusta. JAMK on saanut tunnustusta laadustaan sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

      Diploma Supplement Label 2013 - 2016