jamk.fi

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Teemme aktiivista yhteistyötä työelämän kanssa ja toimimme laajassa kansainvälisessä verkostossa. Opiskelijoita meillä on yli 8 000 ja henkilöstöä noin 600. 

Ajankohtaista

Kaikki uutiset | Tapahtumat

24.5.2017

Kesä-innovaatioviikko haastaa opiskelijat kehittämään messukokemusta

Maanantaina 29.5. starttaa kesäopintojen JAMK innovaatioviikko, jossa JAMKin opiskelijat ratkaisevat Jyväskylän Messut Oy:n asettamaa haastetta.

24.5.2017

JAMKin rakennuslaboratorio testaa Olympiastadionin peruskorjauksessa käytettävän betonin

Ensimmäiset koekappaleet Olympiastadionin peruskorjauksessa käytettävästä betonista saapuvat rakennuslaboratorioon tällä viikolla. Testaukset työllistävät henkilökuntaa erityisesti tänä ja ensi vuonna, mutta töitä tehdään aina vuoden 2019 loppuun. Testattavia betonikappaleita lähetetään laboratorioon kaikkiaan jopa 2 500 kpl. Sopimuksen arvo on yli 100 000 euroa.

18.5.2017

JAMKin logistiikan opiskelijoita palkittiin Kuljetus 2017-messuilla

JAMKin logistiikan koulutusohjelmasta insinööriksi (AMK) valmistuneen Juho Syrjälän opinnäytetyö ”Development of Transport Operations Management : Case Kuljetus Eklöf Oy" palkittiin Autotuojat ry:n stipendillä Kuljetus 2017-messujen avajaisissa Jyväskylässä.

17.5.2017

Sairaanhoitajat ovat määränneet lääkkeitä jo viiden vuoden ajan

Lääkkeitä määräävät sairaanhoitajat, terveydenhoitajat ja kätilöt kokoontuvat päivittämään osaamistaan perjantaina 19.5. klo 9.30–16.00 Jyväskylän ammattikorkeakoulun Valjakka-auditorioon, Rajakatu 35. Koulutuspäivään osallistuu lähes 100 sairaanhoitajaa, joka on kolmannes kaikista oikeuden omaavista.

17.5.2017

Biotalouskampuksella otetaan käyttöön uutta opetusteknologiaa: ratkaisu etäohjaukseen löytyi turvakameroista

Biotalouskampuksella on kehitetty uusia menetelmiä biotalousalan koulutuksen edistämiseksi. Toteutukset tukevat vahvasti ammatillisen koulutuksen tavoitteita. Kehitystyötä on tehty yhteistyössä Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopiston kanssa Biotalouskampuksen osaamisalusta (BIOTAR)-hankkeessa.

17.5.2017

Ammattikorkeakoulut rakentavat yhteistä digitaalista ja ympärivuotista opintotarjontaa

Ammattikorkeakoulujen asiantuntijat, opiskelijat ja työelämän sidosryhmät yhdistävät voimansa ja uudistavat toimintatapoja sekä oppimista. Yhteistyö avaa kaikkien ammattikorkeakoulujen yhteisen digitaalisen opintotarjonnan asteittain vuoteen 2020 mennessä.

Näytä lisää

JAMK somessa

"No vähän jännitti. Ois ehkä voinu lukea enemmän, mut pidetään sormia ristissä..." Liiketaloudenpääsykokeet on käynnissä pääkampuksella ja hakijoita on jälleen satoja. Tsemppiä kaikille koitokseen! Kuvassa erään kokelaan pääsykoevarustus. "Yeah I was a bit nervous and maybe I should've read a bit more. I'm keeping my fingers crossed." Business administration entrance examinations are going on strong. Here's how one candidate equipped himself. #jamk #pääsykokeet #tradenomi #goodluck
Biotalousinstituutissa testataan: miten onnistuu bataatin- ja levän kasvatus?! Ja todellakin, tökkää bataatit mullan pinnalle, muistaa antaa valoa ja kosteutta niin saat kauniin koristekasvin lisäksi bataatin taimenia!
Tänään Siltasalissa tutkintokonsertit jatkuvat, tervetuloa!
Ilmoittautuminen ja opintomaksutjamk.fiIlmoittaudu ja maksa verkossa. Maksat vain 10-15 euroa yhdestä opintopisteestä!
Nyt kalenterit auki! Olemme julkaisseet ensi lukuvuoden ilmoittautumisajat. Merkitse ylös!
Kesän tullen valmistuu jälleen JAMKin restonomeja. Tässäpä mainio työmahdollisuus kestävän kehityksen ja tapahtumatuotannon parissa. JAPA ry. Jyväskylä. Ihan restonomien juttuja. Onnea valmistuville! http://www.mol.fi/tyopaikat/tyopaikkatiedotus/haku/9254727_fi.htm
Agorassa on tänään käynnissä OKM-kärkihankkeen "OHO-Opiskelukyvyn ja hyvinvoinnin kehittäminen" kick-off. Ammattikorkeakoulut ovat mukana kehittämässä kolmoskärkeä eli "Opiskelijoiden moninaisuus ja henkilöstön osaamisen vahvistaminen". JAMKia edustaa hankkeessa opekorkea.
Mustankorkean biokaasulaitoksella | Tarvaalan tarinoitablogit.jamk.fi
Tutustumisretki Mustankorkean biokaasulaitokseen: Laitoksen toiminta käytiin läpi kronologisesti biojätteen kulkusuunnassa. http://blogit.jamk.fi/tarvaalantarinoita/2017/05/17/mustankorkean-biokaasulaitoksella/
Exam results have been sent forward to admission services, soon you´ll know if you were selected!!!
Näytä lisää

Jussi Halttunen, rehtori

"Tavoitteenamme on olla kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä."

Lue lisää

Cambridge English Language Assessment

JAMK Kielikeskus on virallinen Cambridge English Language Assessment -keskus, joka järjestää Cambridge English: Advanced -kielikoetta.

Laatu

Meille tärkeää on toiminnan ja tulosten erinomainen laatu. Laadunhallinnalla pidämme huolta koulutuksen, tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan sekä myytävien palveluiden korkeakoulutasoisesta laadusta. JAMK on saanut tunnustusta laadustaan sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

      Diploma Supplement Label 2013 - 2016