jamk.fi

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Teemme aktiivista yhteistyötä työelämän kanssa ja toimimme laajassa kansainvälisessä verkostossa. Opiskelijoita meillä on yli 8 000 ja henkilöstöä noin 600. 

Ajankohtaista

Kaikki uutiset | Tapahtumat

16.1.2018

ProInca-hanke käynnistyi Kick off –seminaarilla joulun alla Astanassa

Kazakstanin terveydenhuoltojärjestelmän uudistusta tukeva ProInca-hanke sai alkusysäyksen Nazarbayevin yliopistossa Astanassa joulukuun alussa. Kolmipäiväisessä seminaarissa hanketoimijat kokoontuivat sopimaan kehittämistyön konkreettisesta etenemisestä.

11.1.2018

Jo 520 tulevaa kiinalaista sairaanhoitajaa on saanut JAMKin oppeja

JAMKin ja Kiinassa toimivan Beihuan yliopiston yhteistyö jatkuu tiiviinä. Yhteinen sairaanhoitajakoulutus läpäisi Kiinan opetusministeriön laatuarvioinnin loppuvuodesta.

10.1.2018

Mukavaa tekemistä Muskaristudion keväässä

Muskaristudion ryhmistä löydät lapsellesi ja itsellesi monipuolista musiikkitoimintaa. Ryhmiä on 0-6-vuotiaille lapsille. Alle 3-vuotiaiden ryhmissä vanhemmat ovat mukana. Musiikkileikkikoulussa lapsesi oppii musiikkia kokonaisvaltaisesti ja elämyksellisesti puheen, laulun, liikkeen, rytmiikan, tanssin ja kuuntelemisen kautta. Kevään ryhmissä on vielä tilaa, ilmoittaudu mukaan!

10.1.2018

Uralla eteenpäin -tapahtuman ohjausajat täyttyivät heti

Jyväskylän ammattikorkeakoulun pääkampuksella järjestetään jo neljättä kertaa Uralla eteenpäin -aikuiskoulutusilta, ajankohtana on tiistai 16.1. klo 15–18.30, paikkana Rajakatu 35, ravintolasali.

8.1.2018

Yhteishaun ensimmäinen vaihe alkaa huomenna 9.1.

JAMK tarjoaa ensimmäistä kertaa englanninkielisiä YAMK-opintoja päiväopintoina

21.12.2017

Ammatillisiin opettajankoulutuksiin haetaan tammikuussa

Ammatillisten opettajakorkeakoulujen hakuaika on 10.-30. tammikuuta 2018. Jyväskylän ammattikorkeakoulun (JAMK) ammatillisessa opettajakorkeakoulussa aikuiset voivat opiskella ammatilliseksi opettajaksi, erityisopettajaksi tai opinto-ohjaajaksi. Tarjolla on 440 opiskelupaikkaa AOKKin asiantuntijoiden vetämissä ryhmissä eri puolilla Suomea, verkko-opintoina sekä kansainvälisessä ryhmässä, jossa opiskelu tapahtuu kokonaan englanniksi.

Näytä lisää

JAMK somessa

Aikuiskoulutusilta tänään @jamk.fi ja ihanat ihmiset valmiina auttamaan tulevia opiskelijoita uralla eteenpäin. Toivottavasti kävit! 😍#jamk #jamkhakijapalvelut #jamkinsinoorit #jamkavoin #avoinamk #ictpalvelut #avpalvelut #tulemeille #ictala #ict #tekniikanala #luonnonvaraala #aikuiskoulutusilta #urallaeteenpäin
Vielä ehdit kuuntelemaan jälkimmäisen tietoiskun (alkaa klo 17) ja kysymään opinnoista ja opintojen rahoituksesta. #kela #jamk #aikuskoulutus #urallaeteenpäin
Tietoiskussa asiaa opintojen rahoituksesta: JAMKin opintotukineuvoja Irja Keralampi. Aikuisopiskelusta kertomassa Kielo Salojärvi, sairaanhoitajaopiskelija (AMK).
Nyt se alkaa! 4. aikuiskoulutusilta Uralla eteenpäin. Tervetuloa!
Tule tapaamaan meitä tänään pääkampukselle klo 15-18.30 välillä! Saat ohjausta ja kahvitkin ☕
Uusi sporttinen vuosi on startattu 💪
Näytä lisää

Jussi Halttunen, rehtori

"Tavoitteenamme on olla kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä."

Lue lisää

Cambridge English Language Assessment

JAMK Kielikeskus on virallinen Cambridge English Language Assessment -keskus, joka järjestää Cambridge English: Advanced -kielikoetta.

Laatu

Meille tärkeää on toiminnan ja tulosten erinomainen laatu. Laadunhallinnalla pidämme huolta koulutuksen, tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan sekä myytävien palveluiden korkeakoulutasoisesta laadusta. JAMK on saanut tunnustusta laadustaan sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

      Diploma Supplement Label 2013 - 2016