uutinen 3.6.2024

Eino Havas palasi toimivapaalta Likesin päälliköksi

Kaksi henkilöä kättelee.

Eino Havaksen toimivapaa on päättynyt, ja hän jatkaa Jyväskylän ammattikorkeakoulun Likes-tulosalueen päällikkönä 1.6.2024 lähtien. Likesin ma. päällikkönä toiminut TKI-päällikkö Kare Norvapalo jatkaa normaaliin tapaan hyvinvointiyksikön TKI-päällikkönä. 

Kare Norvapalo, millainen kokemus oli olla Likesin päällikkönä?

Tämä on ollut hieno mahdollisuus ja positiivinen kokemus! Olen kiitollinen, että olen päässyt työskentelemään valtavan hyvän asiantuntijaryhmän kanssa. Pääsin tutustumaan pintaa syvemmältä sisältöihin, teemoihin ja tavoitteisiin, joita Likes by Jamk edistää. Olen oppinut Likesin toiminnasta ja kulttuurista - kuinka teemme työtä vahvalla asiantuntemuksella ja miten työtä koordinoidaan asiantuntijoiden välillä. Likesin runsaaan 50 asiantuntijan organisaatio oli hyvin rakennettu ja organisoitu, se auttoi tehtävään siirtymistä. 

Miten Likes-kausi tukee jatkossa tehtävääsi TKI-päällikkönä?

Likesin TKI-projekteissa ja Liikkuvat-kokonaisuudessa ollaan Jamkin TKI-toiminnan ytimessä, erityisesti työelämään nivoutuvissa asioissa. Likesistä löytyy myös palveluliiketoiminnan elementtejä. Synenergiaa Jamkin TKI-toimintaan löytyy jatkossa entistä enemmän.

Eino Havas

Päällikkö, Likes, Head of Department Likes
Likes, Likes
Hyvinvointi, School of Health and Social Studies
+358500605527

Kare Norvapalo

Päällikkö TKI, Head of Department R&D
HYVI T&K, Research and Development
Hyvinvointi, School of Health and Social Studies
+358405196091