Tapahtuma

22.11.

Ennakoiden eteenpäin - muutoskyvykkyys, digitalisaatio ja vihreä siirtymä yritysmaailmassa

Epävarmoinakin aikoina on paljon mahdollisuuksia vaikuttaa itse liiketoiminnan hallittuun suuntaamiseen. Tule poimimaan parhaat näkemykset ja vinkit yrityksesi vastuulliseen, digiviisaaseen ja menestyksekkääseen tulevaisuuteen! Maksuttomaan seminaariin voit osallistua paikan päälla tai etänä.

Logobanneri, jossa puhujien kuvat ja seminaarin nimitiedot
Ajankohta
22.11.2023 16:30 - 19:30
Ilmoittautuminen alkaa ja päättyy
25.10.2023 15:00 - 21.11.2023 23:59
Tapahtuman tyyppi
Seminaari
Osoite

Rajakatu 35
Jyväskylä
40200 Jyväskylä
Suomi

Tervetuloa Ennakoiden eteenpäin -seminaariin

Seminaarin puhujia ovat ennakoinnin huippuasiantuntija, futuristi Elina Hiltunen ja Varustelekan perustaja, yrittäjä Valtteri Lindholm. Puheenvuorojen lisäksi heitä kuullaan paneelikeskustelussa, johon paikallista näkökulmaa tuo Tana Oy:n Quality Manager Jarkko Hirvonen. Jamkia paneelissa edustaa liiketoimintayksikön TKI-päällikkö Mirva Leppälä. Seminaarin juontaa teknologiavaikuttaja Maria Ritola.

Tilaisuus on yritysten muutoskyvykkyyttä, digitalisaatiota ja vihreää siirtymää edistävän Myrsky-hankkeen päätösseminaari ja sen myötä tarjolla on napakat koosteet hankkeen maksuttomista palveluista sekä Jamkin TKI-yritysyhteistyön tulevista muodoista. 

Tilaisuus on maksuton ja paikan päälle saapuville tarjotaan kakkukahvit.

Kysy lisätietoja:

Petri Liukkonen

Asiantuntija, Specialist
Liiketalous, Business Administration
Liiketoiminta, School of Business
+358503429084

MYRSKY - Yritysten muutoskyvykkyys, vihreä siirtymä ja digitalisaatio Länsi-Suomessa -hankkeen tavoitteena on tukea Länsi-Suomen alueen yrityksiä Covid-19-pandemian aiheuttamasta kriisistä toipumisessa tarjoamalla ammattikorkeakoulujen verkostoyhteistyönä mikro-opintokokonaisuuksia ja sparrausta. Hanke rahoitetaan REACT-EU-välineen määrärahoista osana unionin covid-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.