MYRSKY

Yritysten muutoskyvykkyys, vihreä siirtymä ja digitalisaatio Länsi-Suomessa

Piirroshahmoja töissä, kirjoja,kännykkä, näyttö, kello, viherkasvi

Muutosten ravistellessa toimintaympäristöä tarjoamme sinulle maksuttoman ja joustavan palvelukokonaisuuden yrittäjyytesi tueksi. Yritysten muutoskyvykkyys, vihreä siirtymä ja digitalisaatio - hankkeen eli tuttavallisemmin Myrsky-projektin palvelupaletissa on tarjolla laaja valikoima valmennuksia, koulutuksia ja verkkosisältöjä monipuolisista aiheista.

Myrsky kuuluu valtakunnalliseen hankekokonaisuuteen, jossa 22 ammattikorkeakoulua yhdistävät asiantuntemuksensa tarjotakseen yrityksille työkaluja muutoksissa menestymiseen. Hankkeen yhteistyökumppanina toimii Suomen Yrittäjät.

Me Jamkissa tarjoamme parhaan osaamisemme käyttöösi ja toimimme mielellämme yhtenä yrityksesi muutoskumppanina. Tutustu, osallistu ja poimi parhaat käytännöt!

Mikro-opinnot teemoittain

Opi uutta ja  inspiroidu podcasteista, videoista ja muista mikro-opinnoista

Kartuta taitojasi joustavasti erilaisilla mikro-opinnoilla. Voit suorittaa opintoja silloin, kun sinulle parhaiten sopii, ilman veloitusta. Verkkokursseihin ja muihin materiaaleihin pääset helposti teemojen linkkien kautta. Ammattikorkeakoulujen tuottamat napakat sisällöt soveltuvat erityisesti työn lomassa tapahtuvaan opiskeluun ja ammatilliseen kehittymiseen.

Muutoskyvykkyys

  • Muutoskyvykkyyden vahvistamiseen:

Vihreä siirtymä

  • Kestävyysasioiden haltuunottoon:

Digitalisaatio

  • Digitalisaation hyödyntämiseen:

Lisätietoja Myrskystä

MYRSKY - Yritysten muutoskyvykkyys, vihreä siirtymä ja digitalisaatio Länsi-Suomessa -hankkeen tavoitteena on tukea Länsi-Suomen alueen yrityksiä Covid-19-pandemian aiheuttamasta kriisistä toipumisessa tarjoamalla ammattikorkeakoulujen verkostoyhteistyönä mikro-opintokokonaisuuksia ja sparrausta. Palveluilla parannetaan yritysten ja niiden henkilöstön valmiuksia muutosten hyödyntämiseen ja edistetään osaamista muutoskyvykkyyden, kestävyyden ja digitalisaation teemoissa.

Hanke toteutetaan samanaikaisesti Etelä-Suomen, Itä-Suomen ja Lapin vastaavien hankkeiden kanssa ja se sisältää yhteisiä valtakunnallisia osioita, joita koordinoi Karelia AMK. Hankkeen toteuttajat Länsi-Suomen suuralueella ovat TAMK (koordinaattori), Centria, Jamk, Novia, SeAMK, SAMK, TurkuAMK ja VAMK. Hankkeen rahoituslähteenä on Euroopan sosiaalirahasto (ESR) 2014-2020. Hanke rahoitetaan REACT-EU-välineen määrärahoista osana unionin covid-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.

Ota yhteyttä

Petri Liukkonen

Asiantuntija, Specialist
Liiketalous, Business Administration
Liiketoiminta, School of Business
+358503429084