KasvisPro Edu -hankkeessa vahvistetaan ruoka-alan ammattiopetuksen ja ammattikeittiöiden kasvisruokaosaamista kouluttamalla. Lisäksi projekti kokoaa...
Ruoantuotantoa käsitellään peruskoulun oppimateriaaleissa varsin vähän. Hankkeen tavoitteena on vahvistaa ala- ja yläkouluikäisten ruokatuotannon...
BioBoosters – Boosting Circular Transition Interreg BSR core project, priority 3.1 Circular economy 2023-2025 Jyväskylän ammattikorkeakoulun...
Kasvisruoka & -proteiinit ruokapalveluissa – KasvisPro –koulutus -hankkeessa koulutettiin julkisia ruokapalveluja tuottavien ammattikeittiöiden...
Ruokapalveluiden toiminta hävikin ennakointiin, seuraamiseen, mittaamiseen ovat eri vaiheissa ja tarvitsevat vielä toimia sekä uusia ratkaisuja sekä...
Talent Boost on poikkihallinnollinen ohjelma, joka edistää kansainvälisten kykyjen houkuttelemista, maahanmuuttoa ja Suomeen jäämistä. Ohjelman...
Oivallista ruokaa 1.12.2020-31.12.2022 Oivallista ruokaa -hankkeen päätavoitteena oli saada ravitsemuksellinen laatu ja elintarvikehävikin seuranta...
ELPA-hankkeen tavoitteena on tukea Jyväskylän ammattikorkeakoulun tutkimus-, kehitys- sekä innovaatiotoimintaa, tuottamalla tarpeisiin sopivia...
Sivunumerointi
- Current page number: 1 Total number of pages: 2
- Seuraava sivu