TechCoach-hanke vastaa tarpeeseen lisätä älykkäiden maatalousteknologioiden (Smart Farming Technologies, SFT) käyttöönottoa Euroopan maatiloilla...
KasvisPro Edu -hankkeessa vahvistetaan ruoka-alan ammattiopetuksen ja ammattikeittiöiden kasvisruokaosaamista kouluttamalla. Lisäksi projekti kokoaa...
Ruoantuotantoa käsitellään peruskoulun oppimateriaaleissa varsin vähän. Hankkeen tavoitteena on vahvistaa ala- ja yläkouluikäisten ruokatuotannon...
Resilmesh-projektin tavoitteena on auttaa organisaatioita kasvattamaan kyberturvallisuutta ja resilienssiä. Jamk toteuttaa hankkeessa älykkääseen...
SmartCHANGE AI-based long-term health risk evaluation for driving behaviour change strategies in children and youth (SmartCHANGE) SmartCHANGE on...
Kasvisruoka & -proteiinit ruokapalveluissa – KasvisPro –koulutus -hankkeessa koulutettiin julkisia ruokapalveluja tuottavien ammattikeittiöiden...
Vuonna 2020 käynnistyi TYÖ2030-kehittämisohjelma, jonka tavoitteena on tuottaa uudenlaisia toimintatapoja yhdessä työpaikkojen, toimialojen ja...
Ruokapalveluiden toiminta hävikin ennakointiin, seuraamiseen, mittaamiseen ovat eri vaiheissa ja tarvitsevat vielä toimia sekä uusia ratkaisuja sekä...
Opettajakoulutuksen tutkimusperustainen kehittäminen 1.9.2021-31.12.2022. Projekti käsittää kaksi erillistä osaprojektia, joiden tavoitteena on 1...
Sivunumerointi
- Current page number: 1 Total number of pages: 3
- Seuraava sivu