KasvisPro Edu -hankkeessa vahvistetaan ruoka-alan ammattiopetuksen ja ammattikeittiöiden kasvisruokaosaamista kouluttamalla. Lisäksi projekti kokoaa...
Ruoantuotantoa käsitellään peruskoulun oppimateriaaleissa varsin vähän. Hankkeen tavoitteena on vahvistaa ala- ja yläkouluikäisten ruokatuotannon...
Kasvisruoka & -proteiinit ruokapalveluissa – KasvisPro –koulutus -hankkeessa koulutettiin julkisia ruokapalveluja tuottavien ammattikeittiöiden...
A systematic integration of agrology student assets (degree programs) and agricultural end-users (training & technology adoption) in the process of...
Ruokapalveluiden toiminta hävikin ennakointiin, seuraamiseen, mittaamiseen ovat eri vaiheissa ja tarvitsevat vielä toimia sekä uusia ratkaisuja sekä...
Oivallista ruokaa 1.12.2020-31.12.2022 Oivallista ruokaa -hankkeen päätavoitteena oli saada ravitsemuksellinen laatu ja elintarvikehävikin seuranta...
Cyber Security Network of Competence Centres for Europe (CyberSec4Europe) on yhteis-eurooppalainen hanke, johon osallistuu toimijoita 22 euroopan...
Boosting European bioeconomy research and innovation awareness in civil society BLOOM project boosts European citizens knowledge and awareness of...
Based on the background of the growing percentage of senior citizens in European societies the main idea of the IP is to pay more attention for senior...
Sivunumerointi
- Current page number: 1 Total number of pages: 2
- Seuraava sivu