KasvisPro Edu -hankkeessa vahvistetaan ruoka-alan ammattiopetuksen ja ammattikeittiöiden kasvisruokaosaamista kouluttamalla. Lisäksi projekti kokoaa...
Ruoantuotantoa käsitellään peruskoulun oppimateriaaleissa varsin vähän. Hankkeen tavoitteena on vahvistaa ala- ja yläkouluikäisten ruokatuotannon...
Kasvisruoka & -proteiinit ruokapalveluissa – KasvisPro –koulutus -hankkeessa koulutettiin julkisia ruokapalveluja tuottavien ammattikeittiöiden...
EDIH-organisaatiot, eli European Digital Innovation Hubit toimivat yrityksille matalan kynnyksen kontaktipisteinä, joiden kautta yritys löytää...
Ruokapalveluiden toiminta hävikin ennakointiin, seuraamiseen, mittaamiseen ovat eri vaiheissa ja tarvitsevat vielä toimia sekä uusia ratkaisuja sekä...
Oivallista ruokaa 1.12.2020-31.12.2022 Oivallista ruokaa -hankkeen päätavoitteena oli saada ravitsemuksellinen laatu ja elintarvikehävikin seuranta...
Uutta liiketoimintaa parannetun räjähdekomponentin avulla Ajoneuvoteollisuuden turvalaitteiden suuri valmistaja japanilainen Takata on kohdannut...
Arktiset Rakenteet -projekti on osa Tekesin Arktiset Meret -ohjelmaa. Projektissa sekä Lappeenrannan Teknillisen Yliopiston (LUT)...
Suomen kansallinen tavoite on asetettu: tulla johtavaksi maaksi tietoturvan alalla. Cyber Trust - ohjelman tavoitteena on luoda pohja tutkimukselle ja...
Sivunumerointi
- Current page number: 1 Total number of pages: 3
- Seuraava sivu