KasvisPro Edu -hankkeessa vahvistetaan ruoka-alan ammattiopetuksen ja ammattikeittiöiden kasvisruokaosaamista kouluttamalla. Lisäksi projekti kokoaa...
Ruoantuotantoa käsitellään peruskoulun oppimateriaaleissa varsin vähän. Hankkeen tavoitteena on vahvistaa ala- ja yläkouluikäisten ruokatuotannon...
Kriittisten teollisuus- ja yhteiskunnallisten infrastruktuurien, kuten lentoasemien, satamien, energiantuotantolaitosten, rakennustyömaiden ja...
Opetustyö ja oppilaitokset ovat digitalisoituneet nopeasti. Trendi on tuonut mukanaan riskin kyberhäiriöistä, jotka ovat aina työyhteisöille kriisejä...
Muutos on elämyksen syvin taso, täysin ainutlaatuinen ja ikimuistoinen kokemus, joka muuttaa ihmistä kohti parempaa. Mielenpainuvan matkailuelämyksen...
Kasvisruoka & -proteiinit ruokapalveluissa – KasvisPro –koulutus -hankkeessa koulutettiin julkisia ruokapalveluja tuottavien ammattikeittiöiden...
Hybridiluonto-hankkeessa tutkitaan työstä palautumista lähiluonnossa ja virtuaaliluonnossa. Hankkeen tavoitteena on tuottaa ajankohtaista...
AIRe-Platform on Kuntoutusinstituutin innovatiivisen julkisen hankinnan projekti, jonka tarkoitus vastata kuntoutuksen maailmanlaajuisesti kasvavaan...
YHDESSÄ-hanke kokoaa kunnissa liikunta-alalla yksin työtä tekevistä ryhmiä, joille suunnitellaan ja mallinnetaan yhteisöllisyyttä tukeva...
Kädet koholla työskentely lisää merkittävästi niska-hartiaseudun kuormittumista ja siitä johtuvia TULES-ongelmia. Viimeaikaisen teknologiakehityksen...
Sivunumerointi
- Current page number: 1 Total number of pages: 2
- Seuraava sivu