opiskelijatarina

Väyläopinnot tarjosivat Santulle mahdollisuuden miettiä tulevaisuuden suunnitelmiaan

Santtu Kokkonen haki Jamkin Tourism Management -väyläopintoihin, koska ei ollut kevään valintakokeiden aikaan vielä varma, haluaako lähteä opiskelemaan vai mennä töihin. Englanninkielisiä väyläopintoja suorittava Santtu suosittelee väyläopintoja kaikille, jotka eivät välttämättä ole vielä aivan varmoja siitä, mitä haluaisivat opiskella.

Ystävällisen näköinen nuori mies hymyilee kameraan.

Väyläopinnot tarjosivat Santulle joustavan mahdollisuuden kokeilla, millaista opiskelijaelämä on

Kevään yhteishaun aikaan Santtu ei ollut vielä varma, haluaako hän aloittaa syksyllä korkeakouluopinnot vai mennä kenties töihin. Elokuun alussa, väyläopintojen hakuajan alkaessa, Santtu päätti hakea Jamkin englanninkielisiin Tourism Management -väyläopintoihin, eikä ole katunut päätöstään.

Santtu on viihtynyt Tourism Management -opinnoissaan hyvin. Hän on opiskellut samoja opintoja kuin Tourism Management -tutkinto-opiskelijatkin opiskelevat ensimmäisenä opiskeluvuotenaan. Englannin kielellä opiskelu on ollut Santun mielestä mukavaa ja tuonut vaihtelua opintoihin.

Mä suosittelisin väyläopintoja kaikille, jotka eivät ole vielä täysin varmoja siitä, mitä haluaisivat tehdä tulevaisuudessa. Väyläopinnot mahdollistavat sen, että sä voit miettiä sen yhden lukuvuoden ajan, haluatko sä vielä sitoutua siihen opiskeluun vai kenties tehdä jotain muuta.

Katso Santun koko video alta!

Tähtää AMK-tutkintoon avoimessa

Opiskele koko ensimmäisen vuoden opinnot AMK-väyläopinnoissa, voit päästä tutkintokoulutukseen jopa ilman pääsykoetta!

AMK-tutkinto

Bachelor of Hospitality Management (BHM), Tourism Management

Hakuaika: 3.1.2024 - 17.1.2024

Koulutustyyppi:

Full-time studies

Koulutus alkaa: 19.8.2024

Matkailu- ja ravitsemisala

Matkailu- ja ravitsemisalalla voit opiskella restonomiksi tai suorittaa restonomin YAMK-tutkinnon. Koulutuksissamme voit suunnata opintosi matkailun, palveluliiketoiminnan tai kestävän gastronomian opintoihin.