Jyväskylän ammattikorkeakoulu on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Teemme aktiivista yhteistyötä työelämän kanssa ja toimimme laajassa kansainvälisessä verkostossa. Opiskelijoita meillä on 8 500 ja henkilöstöä noin 700. 

Koronatiedotus Viimeisin päivitys: 21.10.2020 Siirry JAMKin koronaohjeeseen

Ajankohtaista

Kaikki uutiset | Tapahtumat

27.10.2020

JAMK ja Likes ovat allekirjoittaneet aiesopimuksen yhdistymisestä

Jyväskylän ammattikorkeakoulu Oy ja Liikunnan ja kansanterveyden edistämissäätiö LIKES sr (Likes) ovat allekirjoittaneet aiesopimuksen yhteistyön tiivistämisestä. Tavoitteena on JAMKin ja Likesin toimintojen yhdistäminen siten, että Likesin toiminta ja henkilöstö siirtyvät JAMKille 1.1.2022 mennessä. Tiiviimpi yhteistyö ja yhdistymisen suunnittelu käynnistyvät välittömästi.

23.10.2020

AMK-valintakoe JAMKin pääkampuksella 27.-28.10.2020

Ammattikorkeakoulujen yhteinen AMK-valintakoe järjestetään 26.–29.10. ammattikorkeakoulujen kampuksilla ympäri maata. Valintakokeeseen osallistuu yhteensä lähes 30 000 hakijaa. Jyväskylän ammattikorkeakoulun pääkampukselle on kutsuttu n. 850 hakijaa valintakokeeseen 27. ja 28. lokakuuta. Koejärjestelyissä on huomioitu hakijoiden ja henkilökunnan terveys ja turvallisuus.

15.10.2020

Ammattikorkeakouluista valmistuneiden uraseurantakysely käynnistyy – 26 000 valmistunutta saa vastattavakseen kyselyn

Ammattikorkeakoulujen valtakunnallisella uraseurantakyselyllä kootaan tietoa työllistymisestä, työurasta sekä tyytyväisyydestä työuraan ja tutkintoon. Kyselyn saavat kaikki viisi vuotta sitten ammattikorkeakouluopintonsa päättäneet, eli vuonna 2015 valmistuneet.

8.10.2020

JAMK tarttuu vanhustyön johtamisen haasteisiin

Ikääntyneiden kasvava palvelutarve, palvelujärjestelmän rakennemuutokset sekä talous- ja laatuongelmat ovat vanhustyön arkea ja alleviivaavat vahvasti myös johtamisen tarvetta. Johtamisen vajeet on nähty yhtenä tekijänä jopa hoivakriisin syntymiselle – ei siis ole yhdentekevää, millaista johtamisosaamista vanhustyöhön tarvitaan.

7.10.2020

Ammattikorkeakoulujen rehtorit ja opiskelijakunnat vetoavat opiskelijoihin koronaviruksen leviämisen pysäyttämiseksi

Koronavirustilanne heikentyy Suomessa nopeasti ja tartuntaketjuja on myös ammattikorkeakouluopiskelijoiden parissa. Tämä on johtanut etäopetuksen lisäämiseen ja jopa kampusten sulkemisiin eri paikkakunnilla.

29.9.2020

Kestävän matkailun edistämistä Keski-Suomessa: reitistöjen matkailu- ja virkistyskäytön selvitystyö käynnistynyt maakunnassa

Jyväskylän ammattikorkeakoulu (JAMK) ja Humanistinen ammattikorkeakoulu (HUMAK) ovat aloittaneet luonnon virkistys- ja matkailukäytön selvitystyön koskien maakunnan reitistöjä. Fokuksessa on erityisesti niihin liittyvien palveluiden eli elinkeinotoiminnan kehittämissuositusten laatiminen sekä karttatarkastelu alueen eri reitistöalueista.

Näytä lisää

JAMK somessa

Facebook post by JAMK University of Applied Sciences, International Services “More is not Better. Better is Better” ja “How’s The Heart? “ Kuulumisia EAIE-konferenssista päätyen pohdintaan miten se nyt jyskyttääpi JAMKissa.. Lue uusin blogikirjoituksemme https://blogit.jamk.fi/international/2020/10/27/more-is-not-better-better-is-better-ja-hows-the-heart/
Twiitti käyttäjältä @JYVSECTEC The infrastructure for the #cybersecurity training and exercises is required to be more and more complex, because of the accelerating #digitalisation and complex totality of the #cyber domain. New #publication 👉https://t.co/vHR2BtVX6C #cybersecurity #cyberrange #CyberSecMonth
Twiitti käyttäjältä @JAMK_fi #Kotihoito saa paljon kritiikkiä ja arjessa on harvoin ns. normaali tilanne. Kotihoitohenkilöstön #hyvinvointi'a edistetään Pa-Mu-hankkeessa oman työn palvelumuotoilulla. Toimintatapojen muuttamisessa puhetavoilla on iso rooli. Lue lisää@AilaPikkarainen blogista! #JAMK
Facebook post by JAMK ammatillinen opettajankoulutus Jatkuvaa oppimista osaamismerkein -kokonaisuus käynnistyy Kohti digitaalisia osaamismerkkejä -verkkokoulutuksella. Koulutuksessa perehdytään osaamismerkkien hyödyntämiseen eri näkökulmista 1 op kurkistuksen verran. Tule tutustumaan ja innostu osaamismerkeistä!
Facebook post by JAMK University of Applied Sciences #JAMK ja Likes-tutkimuskeskus ovat allekirjoittaneet aiesopimuksen yhteistyön tiivistämisestä. Osapuolten yhteisenä tavoitteena on muodostaa valtakunnallisesti ja kansainvälisesti vaikuttava kokonaisuus, joka pystyy osaamisellaan ja tutkimustiedolla muuttamaan työelämän ja yhteiskunnan toimintakulttuureja hyvinvointia edistäviksi ja uudistamaan terveyden edistämisen ja kuntoutuksen toimialaa.
Twiitti käyttäjältä @JAMK_fi #JAMK ja@likesfi ovat allekirjoittaneet aiesopimuksen yhdistymisestä. Tavoitteena on JAMKin ja Likesin toimintojen yhdistäminen siten, että Likesin toiminta ja henkilöstö siirtyvät JAMKille 1.1.2022 mennessä. https://t.co/11Fqp0qHJ9
Instagram-kuva käyttäjältä jamk.fi #Valintakoe #JAMK:n pääkampuksella alkaa tänään! Kaikille kokeisiin osallistuville rutkasti onnea! 🤗 Tsekkaa vielä tarkemmat ohjeet saapumiseen ja turvallisuuteen liittyen, linkki biossa 😎👍
Facebook post by JAMK Kirjasto - JAMK Library Kirjasto on nyt myös Tuudossa! Tuudossa voit uusia lainojasi, seurata varauksiasi sekä peruuttaa varauksen. Mobiilikortilla voit kulkea kirjastoon omatoimiajalla ja lainata automaatilla. Lue lisää verkkosivuiltamme: jamk.fi/kirjasto
Facebook post by JAMK University of Applied Sciences Syksyn 2020 Klassista sun päivääsi! -konserteissa kuullaan monipuolisesti klassista musiikkia JAMKin musiikkipedagogiopiskelijoiden esittämänä. Konsertit ovat opiskelijoiden järjestämiä tapahtumia, joiden tavoitteena on lisätä klassisen musiikin opiskelijoiden esiintymismahdollisuuksia Jyväskylässä. Syyslukukauden konsertit ovat Suomalaisen musiikkikampuksella Hannikaissalissa, osoitteessa Pitkäkatu 18-22. Konsertit järjestetään turvallisesti JAMKin koronaohjeistukset huomioiden.
Näytä lisää
Rehtori Jussi Halttunen

Jussi Halttunen, rehtori

"Tavoitteenamme on olla kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä."

Lue lisää

Laatu

Meille tärkeää on toiminnan ja tulosten erinomainen laatu. Laadunhallinnalla pidämme huolta koulutuksen, tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan sekä myytävien palveluiden korkeakoulutasoisesta laadusta. JAMK on saanut tunnustusta laadustaan sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

Karvi auditoitu      Diploma Supplement Label 2013 - 2016