Jyväskylän ammattikorkeakoulu on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Teemme aktiivista yhteistyötä työelämän kanssa ja toimimme laajassa kansainvälisessä verkostossa. Opiskelijoita meillä on 8 500 ja henkilöstöä noin 700. 

Koronatiedotus Viimeisin päivitys: 18.6.2020 Siirry JAMKin koronaohjeeseen

Ajankohtaista

Kaikki uutiset | Tapahtumat

1.7.2020

JAMK järjestää lisähakuja syksyllä alkaviin opintoihin

Jyväskylän ammattikorkeakoulu järjestää kesällä lisähakuja syksyllä 2020 alkaviin tutkinto-ohjelmiin. Haussa on sekä suomenkielisiä että englanninkielisiä tutkinto-ohjelmia. Kesän lisähaku on oiva tilaisuus hakea tutkintokoulutukseen, mikäli ei tullut kevään yhteishaussa valituksi. Kevään yhteishaun tulokset julkaistaan viimeistään 15.7.

26.6.2020

EduFutura-verkostosopimus avaa ovet yli 150 opintojakson ristiinopiskeluun Jyväskylän oppilaitoksissa

Jyväskylän ammattikorkeakoulun, Jyväskylän yliopiston ja Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradian muodostamaa EduFutura Jyväskylä -yhteistyötä on vahvistettu opetusyhteistyön verkostosopimuksella. Opiskelijoille avautuu ristiinopiskelumahdollisuus kaikkien EduFutura-oppilaitosten välillä.

25.6.2020

AMK-valintakokeet päättyneet, tulokset julkaistaan 15.7. mennessä

Torstaina päättyneisiin valtakunnallisiin AMK-valintakokeisiin osallistui yli 18 000 hakijaa. Kokeisiin kutsutuista yli 21 000 hakijasta osallistui 85,5 prosenttia. Tulos on hyvä, sillä yleensä ammattikorkeakoulujen valintakokeisiin on osallistunut noin 70 prosenttia hakijoista.

22.6.2020

Ammattikorkeakoulujen valintakokeet jatkuvat tiistaina 23.6.

Ammattikorkeakoulujen valintakokeet jatkuvat 23.–25.6. Tuolloin järjestetään 22 eri ammattikorkeakoulun kampuksilla AMK-valintakokeen toinen vaihe, johon on kutsuttu yli 21 000 hakijaa.

22.6.2020

Valtakunnalliset AMK-valintakokeet JAMKin pääkampuksella 23.–24.6

Valtakunnalliset AMK-valintakokeet jatkuvat 23.–25.6. ammattikorkeakoulujen kampuksilla ympäri maata. Jyväskylän ammattikorkeakoulun pääkampukselle on kutsuttu yhteensä 833 hakijaa valintakokeeseen 23. ja 24. kesäkuuta.

15.6.2020

Osallistu tutkimukseen: kirjoita koronapandemian vaikutuksista työhösi sote-alalla

Koronapandemia on myllännyt työn arkea ja toimeentulon mahdollisuuksia monilla aloilla. Sen vaikutukset ovat tuntuneet erityisen voimakkaasti sosiaali- ja terveysalalla. Valtakunnallisessa KEMUSOTE -projektissa kerätään nyt tietoa koronan vaikutuksista sote-alan työhön.

Näytä lisää

JAMK somessa

Twiitti käyttäjältä @JAMK_fi Kriisi tuli. Olitko valmis? Ennakointi parantaa yrityksen joustavuutta samoin kuin yrityksessä käytävä avoin keskustelu kehittämisestä ja päätöksenteosta, kirjoittavat #JAMK:n projektipäälliköt Henna-Riikka Markkio ja Anu Raulo@KSyrittajat: https://t.co/q9j6aXKOuW #koronafi
Facebook post by JAMK University of Applied Sciences Tuskin taitavimmatkaan ennakoijat keskisuomalaisissa yrityksissä onnistuivat ennustamaan mitään kevään myllerryksen kaltaista muutosta omissa riskiarvioissaan. Muutos ei johdu vain erityistilanteista, kuten tänä keväänä, vaan on pysyvä tila. Uudistuminen ja osaamisen kehittäminen ovat yrityksissä välttämättömiä. Erilaiset projektit ja koulutukset tarjoavat mahdollisuuden kehittää muutoksissa tarvittavaa osaamista, kirjoittavat #JAMK:in projektipäällikköt Henna-Riikka Markkio ja Anu Raulo Keski-Suomen Yrittäjät:n artikkelissa.
Facebook post by JAMK Kirjasto - JAMK Library Back to Dynamo 💕. Huputettu koneita, poistettu ryhmätyötiloja ja tuoleja, lisätty turvatarroja. Pleksitkin paikoillaan. Nyt on asiakkaiden turvallista asioida. Tervetuloa kirjastoon!
Facebook post by Insinöörit JAMK, Jyväskylän ammattikorkeakoulu Kesäloman jälkeen ollaan taas täydessä työn touhussa! SCARA-robotti pääsi kokoonpanotehtäviin ja uusia laitteistoja odotellaan saapuvaksi 👍🤖 #robotsonroad #jamkinsinöörit@jamk.fi #jamkroboticscenter #kokoonpano #robotiikka
Instagram-kuva käyttäjältä jamkinsinoorit Kesäloman jälkeen ollaan taas täydessä työn touhussa! SCARA-robotti pääsi kokoonpanotehtäviin ja uusia laitteistoja odotellaan saapuvaksi 👍🤖 #robotsonroad #jamkinsinöörit jamk.fi #jamkroboticscenter #kokoonpano #robotiikka
Twiitti käyttäjältä @JAMK_AOKK Katso kanssamme tulevaisuuteen! Tule mukaan keskustelemaan ja juhlistamaan uutuusjulkaisuamme verkon välityksellä. #opehommat #aokktki #opekorkea https://t.co/op2ukw9gbg
Twiitti käyttäjältä @JAMK_AOKK Tulevaisuudessa yhä suurempi joukko työikäisistä saa toimeentulonsa yrittäjyydestä. Tule innostumaan yrittäjätarinoista ja kuulemaan miten voit edistää näitä taitoja omassa työssäsi. Ilmoittaudu mukaan syksyn webinaariin! https://t.co/kIegPJIm0u
Facebook post by Ammatillinen opettajakorkeakoulu, JAMK Tulevaisuudessa yhä suurempi joukko työikäisistä saa toimeentulonsa yrittäjyydestä. Yrittäjyyskasvatus on yrittäjyyteen liittyvien asenteiden, taitojen ja tietojen opettamista ja oppimista. Opettajat ovat keskeisessä roolissa yrittäjyyden ja yrittäjämäisyyden edistämisessä ja kipinän synnyttämisessä eri alojen opiskelijoihin. Tule innostumaan yrittäjätarinoista ja kuulemaan miten voit edistää näitä taitoja omassa työssäsi. Tilaisuus järjesteään Zoomissa ja on maksuton. Katso lisätietoa ja ilmoittaudu mukaan!
Facebook post by JAMK University of Applied Sciences JAMKin Muskaristudion tulevan lukuvuoden ryhmiin on haku käynnissä. Suomalaisen musiikkikampuksen tilojen saneerauksesta johtuen muskarit pidetään Dynamolla, Lutakon Kampuksella, osoitteessa Piippukatu 2, luokka P2_D307. Little Individuals -ryhmä kokoontuu puolestaan Kukkulan kampuksella (Keskussairaalantie 21), luokka Ku_D109. Koronan vaikutuksia seurataan ja hygieniasta, kuten huolellisesta käsienpesusta pidetään huolta. https://www.jamk.fi/fi/Uutiset/soittoa-laulua-varikylpyja-ja-nettimuskaria-syksylle/
Näytä lisää
Rehtori Jussi Halttunen

Jussi Halttunen, rehtori

"Tavoitteenamme on olla kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä."

Lue lisää

Laatu

Meille tärkeää on toiminnan ja tulosten erinomainen laatu. Laadunhallinnalla pidämme huolta koulutuksen, tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan sekä myytävien palveluiden korkeakoulutasoisesta laadusta. JAMK on saanut tunnustusta laadustaan sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

Karvi auditoitu      Diploma Supplement Label 2013 - 2016