Jyväskylän ammattikorkeakoulu on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Teemme aktiivista yhteistyötä työelämän kanssa ja toimimme laajassa kansainvälisessä verkostossa. Opiskelijoita meillä on 8 500 ja henkilöstöä noin 800. 

Koronatiedotus Viimeisin päivitys: 1.11.2021 Siirry JAMKin koronaohjeeseen

Ajankohtaista

Kaikki uutiset | Tapahtumat

26.11.2021

Vuoden parhaat logistiikan opinnäytetyöt palkittiin – JAMKin alumneille jälleen menestystä

Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry palkitsi ansiokkaita logistiikan alan opinnäytetöitä. Jyväskylän ammattikorkeakoulun alumnien opinnäytteet palkittiin vuoden parhaina sekä AMK- että YAMK-opinnäytetyösarjassa.

25.11.2021

Suomalainen musiikkikampus 20 vuotta: tutkivaa taidetta ja luovaa tutkimusta

Tiistaina 23.11.2021 vietettiin Suomalaisen musiikkikampuksen 20-vuotista taivalta. Oppilaitosrajat ylittävässä musiikin koulutuksen ja tutkimuksen osaamiskeskittymässä opiskelee jo n. 600 JAMKin ja Gradian opiskelijaa. Myös Jyväskylän yliopiston opiskelijat osallistuvat moniin yhteisiin Musiikkikampuksen toimintoihin.

25.11.2021

Kehitysvammaisten työllisyyttä edistetään osuuskuntia kehittämällä

Jyväskylän ammattikorkeakoulun koordinoimassa hankkeessa tavoitellaan kehitysvammaisille henkilöille uusia työmahdollisuuksia ja palkkaa tehdystä työstä. Tuettujen osuuskuntien avulla pyritään osaltaan löytämään keinoja myös työvoimapulaan.

18.11.2021

Virtuaalinen Hakijan päivä @JAMK houkutti yli 700 osallistujaa tutustumaan Jyväskylän ammattikorkeakouluun

Hakijan päivä @JAMK kutsui jälleen virtuaalisesti toisen asteen opiskelijat ja opinto-ohjaajat tutustumaan Jyväskylän ammattikorkeakoulun opintoihin ja muihin mahdollisuuksiin. Tapahtuman tallenteet tulevat myöhemmin katsottaviksi JAMKin verkkosivuille.

12.11.2021

JAMKin asiantuntija Johanna Heikkilälle kliinisen hoitotieteen dosentuuri

Åbo Akademin Kasvatustieteiden ja hyvinvointialojen tiedekunnan esityksestä Jyväskylän ammattikorkeakoulun asiantuntijana toimivalle terveystieteiden tohtori Johanna Heikkilälle on myönnetty Kliinisen hoitotieteen dosentin arvo.

28.10.2021

AMK-valintakokeisiin JAMKin pääkampuksella ilmoittautunut yli 900 hakijaa 2.-3.11.2021

Ammattikorkeakoulujen syksyn yhteishaun valintakokeet järjestetään 1.-4.11.2021 ammattikorkeakoulujen kampuksilla ympäri maata. Jyväskylän ammattikorkeakoulun pääkampukselle on ilmoittautunut n. 930 hakijaa valintakokeeseen 2.–3.11. Hakijoiden turvallisuudesta huolehditaan samoin järjestelyin kuin kesäkuussa järjestetyssä valintakokeessa.

Näytä lisää

JAMK somessa

Facebook post by JAMK teknologia Miltä tuotanto- ja valmistusmenetelmät näyttävät vuonna 2030? Tuotannonkehittäjä 2030 -koulutuksessa se selviää! 🔹Tuotannonkehittäjä 2030 -koulutuksessa kerrytät osaamistasi ainetta lisäävistä valmistustavoista (muovi, metalli) ja niiden tuomista mahdollisuuksista. Lisäksi opit, miten robotiikan ja konenäön avulla luodaan ratkaisuja tuotannon automatisoimiseen ja tehostamiseen. 🔹Koulutus sopii insinööreille (Ins., Ins. AMK, DI, tekn.), tekniikan erikoisammattitutkinnon suorittaneille tai työkokemuksen kautta vastaavan ammattitaidon omaaville työttömille tai työttömyysuhanalaisille työnhakijoille. 🔹 Koulutus 16.2. - 8.8.2022, hae nyt! 🔹 Lisätietoja: https://www.jamk.fi/fi/Koulutus/Taydennyskoulutus/tyovoimakoulutukset/ Keski-Suomen TE-palvelut #jamk #teknologia #tepalvelut #työvoimakoulutus #tuotannonkehittäjä2030
Facebook post by JAMK Kirjasto - JAMK Library Valmistuva opiskelija, muista hoitaa kirjastoasiat kuntoon! Tiedäthän, että voit valmistumisen jälkeenkin olla JAMKin kirjaston asiakkaana. Jos haluat jatkaa kirjaston asiakkuuttasi, ilmoita kirjastoon se sähköpostiosoite, jota käytät valmistumisen jälkeen. Muistathan myös hoitaa mahdolliset laina- ja maksuasiat kuntoon. Lämpimät onnittelut valmistumisesta! Lisätietoa: kirjasto@jamk.fi sekä janet.finna.fi Graduating student, remember also library things before leaving JAMK! Do you know that even after graduation you can be a customer of JAMK's library. If you want to continue your library customership, please report to the library the email address you will use after graduation. Also remember to clear up the possible loans and payment issues. Heartfelt congratulations to you! More information: kirjasto@jamk.fi and janet.finna.fi
Facebook post by JAMK ammatillinen opettajankoulutus Kotopaikka2-hankkeessa on onnistuttu tukemaan maahanmuuttajien työllistymistä hankkeen kohteena olevissa keskisuomalaisissa kunnissa. Projektipäällikkö Johanna Pitkänen ja asiantuntija Ulla Koukkari-Anttonen kertovat blogissa kaksi tällaista tarinaa. ESR-rahoitteinen hanke kehittää kuntien kotouttamisen prosesseja ja sitä kautta työllisyyttä erityisesti työvoimapulasta kärsivillä aloilla. https://blogit.jamk.fi/aokkhankkeet/kunnissa-tukemassa-maahanmuuttajien-tyollistymista
Facebook post by JAMK University of Applied Sciences Opiskele kirjanpidon perusteita tai taulukkolaskennan tehokäyttöä Jämsässä, Keuruulla, Pihtiputaalla, Saarijärvellä, Viitasaarella tai Äänekoskella! Paikalliseen pienryhmään voivat ilmoittautua kaikki kiinnostuneet, iästä tai pohjakoulutuksesta riippumatta. Ilmoittautuminen käynnissä nyt: www.jamk.fi/seutuopinnot
Facebook post by JAMK ammatillinen opettajankoulutus Kaisa Törmän mielestä vuorovaikutus ja kohtaaminen opiskelijoiden kanssa on opinto-ohjaajan työssä tärkeintä. Oman intuition tueksi siihen voi saada työkaluja opinto-ohjaajankoulutuksesta, hän kertoo. Katso Kaisan tarina ja hae opinto-ohjaajankoulutukseen tammikuussa!
Twiitti käyttäjältä @JYVSECTEC Elintarvikeketjun kyberturvallisuus -hankkeestamme juttua Maaseudun Tulevaisuus lehden julkaisemana. #Elintarviketuotanto #Kyberturvallisuus #EAKR https://t.co/CoeXJYXvUK
Näytä lisää

Laatu

Meille tärkeää on toiminnan ja tulosten erinomainen laatu. Laadunhallinnalla pidämme huolta koulutuksen, tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan sekä myytävien palveluiden korkeakoulutasoisesta laadusta. JAMK on saanut tunnustusta laadustaan sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

Karvi auditoitu      Diploma Supplement Label 2013 - 2016