jamk.fi

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Teemme aktiivista yhteistyötä työelämän kanssa ja toimimme laajassa kansainvälisessä verkostossa. Opiskelijoita meillä on yli 8 000 ja henkilöstöä noin 600. 

Ajankohtaista

Kaikki uutiset | Tapahtumat

21.3.2018

JAMK vastaa rakennusalan osaajien kysyntään uudella koulutuksella

Rakennustekniikan osaajien tarve kasvaa Keski-Suomessa. Isot työmaat, kuten uusi sairaala ja Hippoksen alue työllistävät tulevaisuudessa useita ammattilaisia. Myös eläköityminen näkyy Keski-Suomen rakennusteollisuudessa.

20.3.2018

JAMKin tradenomiopiskelijat kisaavat kovimman myyntitykin tittelistä 22.3.

Myynnillä Suomi nousuun! Näihin talkoisiin on lähdetty mukaan myös Jyväskylän ammattikorkeakoulussa, kun nuorista myyjälupauksista on kevään aikana valmennettu tulevia myynnin moniottelijoita. Tämän viikon torstaina JAMKin pääkampuksella etsitään jälleen parasta myyjää.

19.3.2018

Pääkampus täyttyy tulevana viikonloppuna pelifaneista

Jyväskylän eSports-seura JeSSe ry järjestää yhteistyössä Jyväskylän ammattikorkeakoulun kanssa Stage142-verkkopelitapahtuman 23-25.3. JAMKin pääkampuksella, Rajakatu 35.

16.3.2018

JAMKin avoimessa AMK:ssa opiskeltiin ennätysmäärä

Jyväskylän ammattikorkeakoulun avoimessa AMK:ssa suoritettiin viime vuonna 13 520 opintopistettä, joka on lähes 2000 opintopistettä enemmän kuin aiempi, edellisvuonna tehty ennätystulos. Opintojaksoina vuoden 2017 tulos tarkoittaa yli 5300 suoritettua kurssia. Valtakunnallisesti JAMK oli avointen AMKien joukossa neljänneksi suurin.

14.3.2018

Jyväskylä valtakunnan edelläkävijänä: Pelillistäjä-työvoimakoulutuksen pioneeriryhmä innoissaan

Keski-Suomen ELY-keskus ja TE-toimisto sekä Jyväskylän ammattikorkeakoulu (JAMK) ovat järjestäneet Suomessa ensimmäisen Pelillistäjä-työvoimakoulutuksen.

13.3.2018

Korkeakoulujen yhteishaun toinen vaihe alkaa 14.3.

JAMKissa tarjolla entistä enemmän aikuisille suunnattuja tutkintoja

Näytä lisää

JAMK somessa

Kovatasoinen Value Selling myyntikilpailu käytiin tänään JAMKilla. Kisaan osallistui seitsemän myyntikärjen tradenomiopiskelijaa. Kilpailun voittajaksi kruunattiin Mirva Jokilehto, toiseksi sijoittui Miika Hirvonen ja kolmanneksi tuli Pauliina Siimelä. Mirva ja Miika lähtevät edustamaan JAMKia huhtikuussa Helsingissä järjestettävään ammattikorkeakoulujen väliseen Best Seller myyntikilpailuun. Suuren suuret onnittelut kärkikolmikolle! #bestsellercomp
Koulutustarjonta | Vetovoimainen ja kansainvälinen korkeakoulu Jyväskylässä - Jyväskylän ammattikorkeakouluamp.jamk.fi'); popup.document.close(); popup.focus(); } // ]]> Ilmoittaudu koulutukseen Palaa Avoin AMK Täydennyskoulutus Toimitusehdot Rekisteriseloste JAMKin yhteystiedot Tietoa JAMKista
Kouluttajat erityisen tuen osaajiksi ja oppijat keskiöön! Tule Jyväskylään 3 op koulutukseen, jossa kokoamme ja kehitämme erityisen tuen käytänteitä työpaikoilla tapahtuvan opiskelun tueksi ja opiskeluvalmiuksien vahvistamiseksi. Koulutus toteutetaan 13.04.2018 - 29.05.2018, ilmoittautumiset 1.4. mennessä. Kohderyhmänä erityisen tuen kehittämisestä kiinnostuneet ammatillisen koulutuksen sekä vapaan sivistystyön toimijat.
Medic ei toimi tällä hetkellä 21.3. Helsingin yliopiston palvelinympäristössä on laaja katkos, josta aiheutuu häiriöitä useisiin palveluihin, mm. Mediciin. Service break / Medic There is a service break in Medic-database today, 21 March. Unfortunately there is no information at the moment how long the break will last.
Hei nuori musiikinharrastaja! Alkaako autotalli käydä ahtaaksi vai kutkuttaako esiintymishermoa muuten vain? Osallistu Nuori Kulttuuri aluetapahtumaan ja saa esiintymiskokemuksen lisäksi palautetta ammattilaisraadilta.
Turvallisuus puhuttaa tänään henkilökuntaa ja opiskelijoita JAMKin turvallisuusviikoilla #turvallisuus #jamk
Ammatilliseen erityisopekoulutukseen ja opokoulutukseen valittujen nimet on julkaistu verkkosivuillamme. Onnea opiskelemaan päässeille! Laitoimme tiedon tulemaan myös kirjeitse - muista ottaa paikka vastaan 5.4. mennessä. #opohommat #erkkahommat #valinnat
Suora lähetys — Jamkmoniviestin.jamk.fiSuora lähetys klo: 09:45 - 13:00
Heissan! Huomenna perjantaina käännetään ajatukset ensi kesään Tarvaalassa ja jatketaan tutustumista maissiin rehukasvina. Jos et pääse paikalle, niin voit etänä seurata alla olevasta osoitteesta päivän antia. -Susanna
Esittelemme JYVSECTECin toimintaa tänään Rajakadulla JAMKin turvallisuusviikolla, huomenna Dynamolla! #opiskelija #kyberturvallisuus #harjoitustoiminta @JAMK_fi
Value Selling-kilpailu on käynnissä Rajakadun kampuksella. Kilpailemassa on 7 myyntikärjen opiskelijaa, myytävänä tuotteena Vainu-sovellus. Kuka korjaa voiton kotiin? Tsemppiä kaikille kilpailijoille! Kilpailun palkintojen jako suoritetaan klo 14. #jamk
Näytä lisää

Jussi Halttunen, rehtori

"Tavoitteenamme on olla kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä."

Lue lisää

Laatu

Meille tärkeää on toiminnan ja tulosten erinomainen laatu. Laadunhallinnalla pidämme huolta koulutuksen, tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan sekä myytävien palveluiden korkeakoulutasoisesta laadusta. JAMK on saanut tunnustusta laadustaan sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

      Diploma Supplement Label 2013 - 2016