Jyväskylän ammattikorkeakoulu on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Teemme aktiivista yhteistyötä työelämän kanssa ja toimimme laajassa kansainvälisessä verkostossa. Opiskelijoita meillä on 8 500 ja henkilöstöä noin 700. 

Koronatiedotus Viimeisin päivitys: 14.1.2021 Siirry JAMKin koronaohjeeseen

Ajankohtaista

Kaikki uutiset | Tapahtumat

21.1.2021

Englanninkieliset tutkinnot JAMKissa kiinnostivat reilusti viime vuotta enemmän – hakijamäärien kasvu jopa 60%

Poikkeusvuodesta huolimatta kiinnostus Jyväskylän ammattikorkeakoulun englanninkielisiin tutkinto-ohjelmiin kasvoi huomattavasti verrattuna viime vuoteen. Yhteishaun vieraskielisten tutkintojen hakijamäärät kasvoivat kaikkiaan jopa n. 60% vuoden 2020 tammikuun hakuun verrattuna.

20.1.2021

JAMKissa ennätysmäärä suoritettuja tutkintoja vuonna 2020

Jyväskylän ammattikorkeakoulusta valmistui vuonna 2020 ennätysmäärä tutkintoja. Suoritettuja tutkintoja vuonna 2020 oli alustavien lukujen perusteella 1465. Esimerkiksi AMK-tutkintoja suoritettiin liki 100 enemmän kuin vuonna 2019. Opetus- ja kulttuuriministeriön JAMKille asettamat tutkintotavoitteet ylittyivät kirkkaasti.

19.1.2021

Ideoita lannasta ruokohelpiin ja pajusta päistäreeseen – turvehackathonissa kymmenen tiimiä hakee kestäviä vaihtoehtoja turpeelle

Jyväskylän ammattikorkeakoulun yrityskiihdyttämö BioPaavo ja yritysten sparrausohjelma Kasvu Open järjestävät Berner Oy:n ja Tikalan Oy:n toimeksiannosta turvehackathonin, jonka tavoitteena on löytää vaihtoehtoja turpeelle ja samalla kehittää kestävää ja ympäristöystävällistä liiketoimintaa. Turpeelle kestäviä vaihtoehtoja etsii yhteensä kymmenen tiimiä.

18.1.2021

Digitukea tarvitsee yhä useampi - voidaanko digitaitojen avulla ehkäistä syrjäytymistä? Avoin webinaari 22.1.2021

Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Keski-Suomen Sydänpiiri ja Jyväskylän kesäyliopisto järjestävät perjantaina 22.1.2021 kaikille avoimen webinaarin, jossa käsitellään digitaitojen monenlaisia merkityksiä arjen sujuvuudelle.

15.1.2021

Keski-Suomen keskussairaalassa testataan puupohjaisia materiaaleja – parempaa hygieniaa ja vähemmän fossiilipohjaisia muoveja

Puupohjaisten turvallisten ja ympäristöystävällisten antimikrobisten ja muovia korvaavien ratkaisujen soveltuvuutta sairaalaympäristöön testataan Keski-Suomen keskussairaalassa Jyväskylässä. VTT:n, Jyväskylän ammattikorkeakoulun, Keski-Suomen sairaanhoitopiirin ja alan yritysten yhteishankkeessa on tunnistettu mikrobien vähentämiseen tehoavia puupohjaisia yhdisteitä, joita testataan parhaillaan sairaalaympäristössä.

12.1.2021

Kuluttajalähtöisyys ja uudistuminen korostuvat elintarvikealalla - myös varautuminen poikkeustilanteisiin on aiempaa tärkeämpää

Elintarvikesektorin yrittäjät kaipaavat enemmän yhteistyötä, yhden luukun palveluja, lisää taloudellista tukea sekä toiminnan kehittämistä asiakaspalautteen pohjalta. Samoin toiveissa on saada tukea digitaalisten kanavien käyttöönottoon. Koronan myötä tärkeäksi nousi henkilöstön työhyvinvointiin panostaminen. Tiedot selviävät 12.1. julkaistusta Elintarvikealan pk-yritysten toimintaympäristö 2020 -tutkimuksesta.

Näytä lisää

JAMK somessa

Facebook post by JAMK ammatillinen opettajankoulutus Lämmin kiitoksemme kaikille hakijoille, teitä oli yhteensä huikeat 1421! Mahtavaa!
Instagram-kuva käyttäjältä jamk_opekorkea Lämmin kiitoksemme kaikille hakijoille, teitä oli yhteensä huikeat 1421! Mahtavaa!
Facebook post by JAMK teknologia Kestävä bioresiduaalibetoni (KBB) -projektin päätösseminaarissa kuultiin tuloksia mm. betonissa käytettävän sementin korvaamisesta metsäteollisuuden jätemateriaalilla kuten soodasakalla ja biotuhkalla. Projektin aikana tutkittiin myös mikrtobistojen kasvua erilaisin reseptein valmistetuissa betonikappaleissa. #KBB #EAKR #tutkimusjakehitys #TKI
Twiitti käyttäjältä @JAMK_AOKK #Yhdenvertaisuus ja monikulttuurinen #ohjaus ovat aiheina näissä webinaareissa. Tutustu tarkemmin projektin sivulla: https://t.co/9WRi0vu1c2 #ohjaamo #aokktki https://t.co/PjtMJYTbBx https://t.co/SqkhrJSXhc
Facebook post by JAMK avoin JAMKin aikuiskoulutustarjontaa esitellään messutyyliin verkossa ma 18.1.2021 klo 14 - 16. Tapahtuma on tarkoitettu kaikille aikuisopiskelusta, uralla etenemisestä, itsensä kehittämisestä tai vaikkapa alan vaihtamisesta kiinnostuneille.
Facebook post by JAMK University of Applied Sciences Kiitos kaikille Luovuutta. Läpi elämän. -aikuiskoulutustapahtumaamme osallistuneille! Jos et ehtinyt mukaan tai haluat kerrata parhaat palat, voit katsoa tapahtuman tallenteita verkkosivuillamme. Olemme käytettävissäsi opintoja pohtiessasi, ole rohkeasti yhteydessä kun on kysyttävää. Luo uutta läpi elämän.
Facebook post by JAMK ammatillinen opettajankoulutus Viimeistä viedään! Tänään on viimeinen päivä hakea meille ammatilliseen opettajankoulutukseen, ammatilliseen erityisopetttajankoulutukseen tai opinto-ohjaajankoulutukseen. Suosittelemme lämpimästi hakemuksen täyttämistä vaikka heti, koska lomake sulkeutuu opintopolussa klo 15 eikä sitä saa sen jälkeen enää tallennettua ja mukaan tähän hakuun. Laita siis näppis laulamaan, odotamme hakemustasi! ;<3
Instagram-kuva käyttäjältä jamk_opekorkea Viimeistä viedään! Tänään on viimeinen päivä hakea meille ammatilliseen opettajankoulutukseen, ammatilliseen erityisopetttajankoulutukseen tai opinto-ohjaajankoulutukseen. Suosittelemme lämpimästi hakemuksen täyttämistä vaikka heti, koska lomake sulkeutuu opintopolussa klo 15 eikä sitä saa sen jälkeen enää tallennettua ja mukaan tähän hakuun. Laita siis näppis laulamaan, odotamme hakemustasi! ;<3
Twiitti käyttäjältä @JAMK_fi Poikkeusvuodesta huolimatta kiinnostus #JAMK:n englanninkielisiin tutkinto-ohjelmiin kasvoi huomattavasti verrattuna viime vuoteen. Yhteishaun vieraskielisten tutkintojen hakijamäärät kasvoivat kaikkiaan jopa n. 60% viime vuoteen verrattuna: https://t.co/ZPXdRGsYXe #ylpeästiAMK
Näytä lisää
Rehtori Jussi Halttunen

Jussi Halttunen, rehtori

"Tavoitteenamme on olla kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä."

Lue lisää

Laatu

Meille tärkeää on toiminnan ja tulosten erinomainen laatu. Laadunhallinnalla pidämme huolta koulutuksen, tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan sekä myytävien palveluiden korkeakoulutasoisesta laadusta. JAMK on saanut tunnustusta laadustaan sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

Karvi auditoitu      Diploma Supplement Label 2013 - 2016