jamk.fi

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Teemme aktiivista yhteistyötä työelämän kanssa ja toimimme laajassa kansainvälisessä verkostossa. Opiskelijoita meillä on yli 8 000 ja henkilöstöä noin 600. 

Ajankohtaista

Kaikki uutiset | Tapahtumat

18.8.2017

Korkeakoulujen opiskelijavalinnat uudistetaan

Opetus- ja kulttuuriministeriö on yhdessä korkeakoulujen kanssa linjannut korkeakoulujen opiskelijavalintojen kehittämisestä. Korkeakoulut uudistavat valintakoemenettelyjään tavoitteena vähentää tarpeettomia välivuosia ja aikaistaa opintojen aloitusta. Todistusarvosanoihin perustuvaa opiskelijavalintaa lisätään. Pääsykokeita muutetaan siten, etteivät ne edellytä hakijoilta pitkää valmentautumista. Hakeminen helpottuu ja tarve osallistua valmennuskursseille poistuu.

16.8.2017

Korkeakoululiikunnan liikuntatarra poistuu – tilalle mobiilikuitti

Korkeakoululiikunnan syksy käynnistyy uudistuneena: Liikuntatarra poistuu vähitellen käytöstä ja tilalle tulee mobiilikuitti. Koko vuoden maksu poistuu, ja tilalle tulee kausittainen maksu. Kaikki liikuntapalvelut, - ryhmäliikunnan, palloiluvuorot ja kuntosalit - saa yhdellä liikuntamaksulla.

15.8.2017

JAMKilla vahva rooli kansainvälisessä videopedagogiikan kehittämishankkeessa

Video on suosittu ja osallistava media, jonka monipuolinen hyödyntäminen työvälineenä on nouseva työelämätaito.

14.8.2017

Muskaristudio tarjoilee musiikkia, väriä ja teatteria

Jyväskylän ammattikorkeakoulun Muskaristudiossa luodaan myönteinen suhde musiikkiin jo vauvana. Ilmoittautuminen syksyn ryhmiin on käynnissä!

11.8.2017

JAMKille vetovastuu hoitotyön laajassa kansainvälisessä kehittämishankkeessa

Jyväskylän ammattikorkeakoulun koordinoimalle ProInCa-hankkeelle (Promoting the Innovation Capacity of Higher Education in Nursing during Health Services’ Transition) myönnettiin lähes miljoonan euron Erasmus-rahoitus Kazakstanin hoitotyön korkeakoulutuksen ja tutkimuksen kehittämiseen. 

9.8.2017

Vielä ehdit ilmoittaa lapsesi Muskaristudioon

Muskaristudion ryhmistä löydät lapsellesi ja itsellesi monipuolista musiikkitoimintaa. Ryhmiä on 0-6-vuotiaille lapsille. Alle 3-vuotiaiden ryhmissä vanhemmat ovat mukana. Musiikkileikkikoulussa lapsesi oppii musiikkia kokonaisvaltaisesti ja elämyksellisesti puheen, laulun, liikkeen, rytmiikan, tanssin ja kuuntelemisen kautta. Ilmoittautuminen on auki nyt!

Näytä lisää

JAMK somessa

Unfortunately, the past few days have brought us some very sad news. We extend our support to the citizens of @turkukaupunki
Our thoughts are with those affected from the terrorist attacks in Barcelona and Cambrils. Stay strong.
Töitä digimarkkinoijalle ja verkkopalveluiden tekniselle osaajalle huipputiimissä: https://t.co/TytznTWVqO #rekry
Nyt pääsisi mukaan huipputiimiin :)
Korkeakoulujen opiskelijavalinnat uudistetaan https://t.co/EnYkLXWl5g
Welcome 😀
International degree students orientation started today! Welcome new students!
Eija Bågman tekee viimeisiä työpäiviä ennen eläkepäiviä! Eija on hoitanut tuhansien opiskelijoiden opintoasioita ja siinä samalla tavannut satoja henkilökunnan jäseniä. Hän on ollut pääosin tradenomi- ja kulttuurialan opiskelijoiden opintosihteeri ja työpiste on ollut yleensä Rajakadulla lyhyttä Lutakon keikkaa unohtamatta. Huomenna perjantaina Eija jää vapaalle ja aika kuluu mummon roolissa sekä mökkeilyn ja ulkoilun parissa. Opintosihteeri Eija Bågman aloitti vuonna 1986 rehtori Oiva Vainion rekrytoimana Jyväskylän Kauppaoppilaitoksessa. Kauppaoppilaitosta seurasi Palvelualojen väliaikainen ammattikorkeakoulu, josta taas kehittyi Jyväskylän ammattikorkeakoulu. Opintosihteerin tehtävänä on hoitaa opiskelijoiden asioita laajasti aina opiskelijavalinnoista tutkintotodistukseen saakka. Hyviä eläkepäiviä, Eija!
Orientations have begun!
Näytä lisää

Jussi Halttunen, rehtori

"Tavoitteenamme on olla kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä."

Lue lisää

Cambridge English Language Assessment

JAMK Kielikeskus on virallinen Cambridge English Language Assessment -keskus, joka järjestää Cambridge English: Advanced -kielikoetta.

Laatu

Meille tärkeää on toiminnan ja tulosten erinomainen laatu. Laadunhallinnalla pidämme huolta koulutuksen, tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan sekä myytävien palveluiden korkeakoulutasoisesta laadusta. JAMK on saanut tunnustusta laadustaan sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

      Diploma Supplement Label 2013 - 2016