jamk.fi

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Teemme aktiivista yhteistyötä työelämän kanssa ja toimimme laajassa kansainvälisessä verkostossa. Opiskelijoita meillä on 8 500 ja henkilöstöä noin 700. 

Ajankohtaista

Kaikki uutiset | Tapahtumat

8.11.2018

Jyväskylän ammattikorkeakoulussa kehitetty teknologia mahdollistaa tulevaisuuden älytiet – Kansainvälinen tieliitto palkitsi

Autot ovat jo älykkäitä, mutta tulevaisuudessa älyä voi löytyä myös teidenvarsilta. Luottokorteista tuttu RFID-teknologia voisi mahdollistaa esimerkiksi itseohjautuvien autojen paremman turvallisuuden.

7.11.2018

JAMK tutuksi -päivä tuo jälleen satapäin toisen asteen opiskelijoita Rajakadun kampukselle

Millaista ammattikorkeakouluopiskelu on? Mistä tietää, mikä voisi olla oma juttu? Mitä pelialalla opiskellaan? Mikä ihmeen JAMKO? Mikä on musiikkikampus? Ketkä ihmeen edufuturalaiset? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saa vastauksen perjantaina 9.11. JAMK tutuksi-päivässä pääkampuksella, Rajakatu 35, klo 9-14.

6.11.2018

Päässälaskumestaria etsitään jälleen - Keski-Suomen kahdeksasluokkalaisten parhaimmisto kerääntyy JAMKin pääkampukselle

Keski-Suomen päässälaskumestaria etsitään nyt jo 13. kertaa Jyväskylän ammattikorkeakoulun pääkampuksella (Rajakatu 35, luokkatila F207) torstaina 8.11. klo 12.00 alkaen. Finalistit ovat keskisuomalaisten yläkoulujen kahdeksasluokkalaisten päässälaskun parhaimmistoa.

1.11.2018

JAMK saa jalansijaa vaativalla markkina-alueella: ruokaturvallisuuteen ja ravitsemukseen keskittyvä aiesopimus solmittu Dubain kanssa

JAMK on solminut Dubain kanssa aiesopimuksen (Memorandum of Understanding), jonka fokuksessa ovat ruokaturvallisuuden parantaminen, ravitsemusosaamisen kehittäminen sekä kestävä kehitys. Aiesopimus allekirjoitettiin Dubain kansainvälisessä ruokaturvallisuuden konferenssissa (DIFSC) 30.10.2018.

1.11.2018

Biotalousinstituutti kokoaa ideoita luonnontuotteiden keräämiseen

Tiedätkö kätevän keinon kerätä kuusen kerkkiä? Oletko miettinyt, miten pihkaa tai tuoreita koivun lehtiä saataisiin näppärästi kerättyä? Nyt on mahdollisuus tuoda ideat esiin! JAMKin biotalousinstituutin ja muiden biotalousalan toimijoiden järjestämä kilpailu kerää yhteen ratkaisut luonnontuotteiden keräämisen tehostamiseksi.

31.10.2018

JAMK avainpaikalle terveys- ja hyvinvointialan kehityksessä: hyvinvointiyksikkö siirtyy osaksi Hippos2020-keskusta

Jyväskylän ammattikorkeakoulun hyvinvointiyksikkö tulee siirtymään osaksi Hippos2020 -hankkeen myötä rakentuvaa Hippoksen hyvinvointikeskusta. Asiasta päätti JAMK Oy:n hallitus kokouksessaan maanantaina 29.10.

Näytä lisää

JAMK somessa

Syksyllä teimme yhdessä MTK Keski-Suomen TOIVO-hankkeen kanssa haastatteluita, missä maakunnan alueelta karjatilayrittäjät ja yhteistyökumppanit kertoivat kesän rehutilanteesta ja talven selviytymisstrategioista. Tilojen välinen yhteistyö nousi myös hienosti esille! 👍 Katso Pihtiputaan ja Maitosuomen kuulumiset: *Markku ja Martti Mäkelä, Pihtipudas: https://www.youtube.com/watch?v=W7hYAndi--Q *Olavi Koskimäki, osk Maitosuomi: https://youtu.be/tNyj65fZXNA
Tiistaina Rehuyhteistyö -päivässä kiteytyi hyvin puheenvuoron pitäneen Henri Könkkölän sanat: ”Hauska tehdä porukalla rehua”! Kasvitiloilla ja eläintiloilla on yhdessä paljon mahdollisuuksia. 😀 Tervetuloa jatkamaan Yhteistyö -teemaa 27.11., jolloin aiheena Case hiehon kasvatus. Tarkempi ohjelma: https://www.aitomaaseutu.fi/media/MEKA_hiehonkasvatusyhteisty%C3%B6p%C3%A4iv%C3%A4_27.11.2018.pdf Ilmoittautumiset 22.11. mennessä.
#JAMK hakee nyt opintopsykologia: https://t.co/VO4EHylxn7 #rekry #rekrytointi
Työpeda-hanke on nyt käynnissä! #aokktki https://t.co/8SvseIVVtM
Seminaari oppimisen henkilökohtaistamiseen liittyen 12.12. JAMK:ssa, voit ilmoittautua nyt! #personalisedlearning #henkilökohtaistaminen https://t.co/tWqdbSUhao
Tänään meillä pohditaan opettajankouluttajan osaamista: hankeosaamista, oppimisen fasilitointi -osaamista ja monimuotoistuva vuorovaikutus -osaamista. Henkilöstön kehittäminen? Työsuunnittelu? Rekrytointi? #strategiastatotta, yhteistyössä @OPEKEhanke #opehommat
Tänään opekorkeassa pohditaan opettajankouluttajan osaamista: hankeosaamista, oppimisen fasilitointi -osaamista ja monimuotoistuva vuorovaikutus -osaamista. Miten henkilöstöä kehitetään ja kuinka osaamiset voidaan ottaa työsuunnittelussa huomioon? Entä rekrytointi, miten osaamisvaatimukset huomiodaan kun etsitään uusia kollegoita? #strategiastatotta, yhteistyössä OPEKE -Ammatillisen opettajankoulutuksen uudistaminen -hanke.
Näytä lisää

Jussi Halttunen, rehtori

"Tavoitteenamme on olla kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä."

Lue lisää

Laatu

Meille tärkeää on toiminnan ja tulosten erinomainen laatu. Laadunhallinnalla pidämme huolta koulutuksen, tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan sekä myytävien palveluiden korkeakoulutasoisesta laadusta. JAMK on saanut tunnustusta laadustaan sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

Karvi auditoitu      Diploma Supplement Label 2013 - 2016