Jyväskylän ammattikorkeakoulu on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Teemme aktiivista yhteistyötä työelämän kanssa ja toimimme laajassa kansainvälisessä verkostossa. Opiskelijoita meillä on 8 500 ja henkilöstöä noin 700. 

Koronatiedotus Viimeisin päivitys: 15.2.2021 Siirry JAMKin koronaohjeeseen

Ajankohtaista

Kaikki uutiset | Tapahtumat

6.4.2021

Robotiikka luo kasvumahdollisuuksia maaseutukuntien yrityksille

Peräti 80 % keskisuomalaisten yritysten tuottamista uusista ideoista liittyy teknologian kehittämiseen eri toimialoilla. Kuinka robotiikalla ja siihen liittyvillä teknologioilla voidaan tukea erityisesti maaseudulla asumista ja maaseudun pk-yritysten toimintaedellytyksiä?

1.4.2021

JAMK jälleen kolmanneksi suosituin ammattikorkeakoulu yhteishaussa – lähes puolet AMK-tutkintoon hakeneista mielii verkkototeutukseen

Koronavuoden vaikutus näkyy kevään toisen yhteishaun tuloksissa verkko-opintojen suosion kasvuna. Jyväskylän ammattikorkeakouluun AMK-tutkintoon hakeneista melkein puolet hakivat monimuotototeutuksiin, jotka suoritetaan pääasiallisesti verkossa. Kaiken kaikkiaan JAMKiin hakijoita oli 16 530, joista ensisijaisia 4631. Ammattikorkeakoulujen keskinäisessä vertailussa JAMK oli jälleen kolmanneksi suosituin.

30.3.2021

Gradia-lukioissa tehdään korkeakouluopintoja ja tutustutaan työelämään

Yli 1600 Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradian lukio-opiskelijaa pääsee tekemään korkeakouluopintoja, innovoimaan ja tutustumaan työelämään 19. – 23. huhtikuuta, jolloin järjestetään Innoviikko ja Korkeakouluviikko. Jyväskylän ammattikorkeakoulu on mukana niiden järjestämisessä, ja ammatillinen opettajakorkeakoulu tutkii Korkeakouluviikon toteutusta.

30.3.2021

Kokemusasiantuntija on tulkki ja työpari

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on koonnut Keski-Suomen alueella yhteen useita sote-alan organisaatioita etsimään yhdessä ratkaisuja kokemustiedon entistä laajempaan hyödyntämiseen.

29.3.2021

JAMKin avoimessa AMK:ssa jälleen opintopiste-ennätys, opiskelijamäärässä 60% kasvu

Jyväskylän ammattikorkeakoulun avoin AMK jatkaa kasvuaan. Suoritettujen opintopisteiden määrä on kasvanut kahdeksana vuonna peräkkäin. Ammattikorkeakoulujen keskinäisessä vertailussa JAMK on neljännellä sijalla.

26.3.2021

Kyberrikollisuus on poliisiasia – uusi opas neuvoo yrityksiä kyberrikostilanteissa

Kyberrikokset voivat aiheuttaa yrityksen toimintaan vakavia häiriöitä ja merkittävää taloudellista vahinkoa. Kyberrikoksen uhriksi joutuminen ei ole häpeä. Sen kohteeksi voi joutua mikä tahansa yritys miltä tahansa toimialalta. Poliisiammattikorkeakoulun (Polamk) ja Jyväskylän ammattikorkeakoulun yhdessä julkaisema opas vastaa kyberrikoksia koskeviin kysymyksiin yritysten näkökulmasta

Näytä lisää

JAMK somessa

Facebook post by JAMK University of Applied Sciences Ulkoministeriö - utrikesministeriet:n Kehityksen kumppanit -sarjassa puhutaan tänään koulutuksesta kehitysyhteistyössä. Mukana myös JAMK ammatillinen opettajankoulutus:n yliopettaja Leena Kaikkonen. Keskustelu alkaa klo 9 Ulkoministeriön Facebookissa.
Facebook post by JAMK University of Applied Sciences Avoimen kesä kutsuu 🏃
Facebook post by JAMK avoin Maanantaina tulee kesä! Tai ainakin alkaa ilmoittautuminen avoimen kesäopintoihin. Tarjolla on satakunta kiinnostavaa opintojaksoa, joihin tarttua. Ilmoittautumaan pääsee myös laajoihin opintokokonaisuuksiin, kipin kapin tutustumaan tarjontaan :) https://www.jamk.fi/fi/Koulutus/Avoin-AMK/Kesaopinnot/
Twiitti käyttäjältä @JAMK_fi #Kokemusasiantuntija on kuin keskellä siltaa. Kokemusasiantuntijuudesta on tullut tärkeä osa toiminnan kehittämistä erityisesti sote-alalla. Jyväskylässä kokemusasiantuntijoita on koulutettu #JAMK:ssa. #kokemusasiantuntijuus https://t.co/6TFMn2yyxw
Facebook post by JAMK ammatillinen opettajankoulutus JAMK and Masarykova univerzita - Masaryk University - teacher students got together online in the course "Designing a learning process in the digital environment" this spring. Their work on micro-projects produced not only designs for online courses, but also possibilities for debate and collaboration between two educational contexts - in a participant’s words, “We applied learning partnership and it was successful!”
Facebook post by JAMK ammatillinen opettajankoulutus Ulkoministeriö - utrikesministeriet n Kehityksen kumppanit -livekeskustelujen sarjassa on ensi maanantaina vuorossa Jyväskylä, teemana koulutus. Mukana opekorkean yliopettaja Leena Kaikkonen. Keskustelua voit seurata 12.4. klo 9-10 ulkoministeriön Twitter- ja Facebook-kanavilla.
Facebook post by JAMK University of Applied Sciences Ulkoministeriö - utrikesministeriet:n Kehityksen kumppanit -livekeskustelujen sarjassa on ensi maanantaina vuorossa Jyväskylä, teemana koulutus. Keskustelussa on mukana myös JAMK ammatillinen opettajankoulutus:n yliopettaja Leena Kaikkonen. Keskustelu tapahtuu 12.4. klo 9-10 ulkoministeriön Twitter- ja Facebook-kanavilla.
Twiitti käyttäjältä @JAMK_fi .@Ulkoministerio:n Kehityksen kumppanit -livekeskustelujen sarjassa on ensi maanantaina vuorossa Jyväskylä, teemana koulutus. Keskustelussa on mukana myös #JAMK:n yliopettaja Leena Kaikkonen. Keskustelu tapahtuu 12.4. klo 9-10 ulkoministeriön Twitter- ja Facebook-kanavilla. https://t.co/2JbHiMBbVu
Facebook post by JAMK University of Applied Sciences Kuinka tunnistamme syvät digivirrat niin, että emme sotkeutuisi pinnan pyörteisiin?
Näytä lisää
Rehtori Jussi Halttunen

Jussi Halttunen, rehtori

"Tavoitteenamme on olla kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä."

Lue lisää

Laatu

Meille tärkeää on toiminnan ja tulosten erinomainen laatu. Laadunhallinnalla pidämme huolta koulutuksen, tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan sekä myytävien palveluiden korkeakoulutasoisesta laadusta. JAMK on saanut tunnustusta laadustaan sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

Karvi auditoitu      Diploma Supplement Label 2013 - 2016