jamk.fi

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Teemme aktiivista yhteistyötä työelämän kanssa ja toimimme laajassa kansainvälisessä verkostossa. Opiskelijoita meillä on 8 500 ja henkilöstöä noin 700. 

Ajankohtaista

Kaikki uutiset | Tapahtumat

16.1.2019

Jyväskylän ammattikorkeakoulun varainkeruu tuotti miltei puoli miljoonaa euroa

Jyväskylän ammattikorkeakoulu keräsi vuoden 2018 ”Raha on ratkaisu” -varainhankintakampanjallaan kaikkiaan n. 478 000 euroa. Suurin yksittäinen lahjoittaja oli Teknologiateollisuus, joka lahjoitti yhteensä 100 000 euroa tekniikan alalle. Muita merkittäviä lahjoittajia olivat LähiTapiola Keski-Suomi (60 000 €), Keski-Suomen Osuuspankki (50 000 €), Valio (50 000 €) sekä Valmet (50 000 €).

14.1.2019

Vastuullinen matkailu on tekoja – Jyväskylän ammattikorkeakoulu mukana Matka 2019 –messuilla Helsingissä

Millainen matkailuliiketoiminta on vastuullista? Entä mitä voi tehdä paikallisesti matkailun vastuullisuuden edistämiseksi? Muun muassa näistä aiheista herätellään keskustelua Helsingissä 17.-20.1. järjestettävillä Matkamessuilla. Matkamessujen teemana oleva vastuullisuus on noussut viime vuosina keskeiseksi teemaksi matkailualan kehittämisessä myös Jyväskylän ammattikorkeakoulussa.

8.1.2019

JAMKissa alkaa data-analytiikan ja tekoälyn opintokokonaisuus

Jyväskylän ammattikorkeakoulu aloittaa 30 opintopisteen data-analytiikkaan ja tekoälyyn keskittyvän koulutuskokonaisuuden syksyllä 2019. Opintokokonaisuus tulee avoimen AMK:n tarjontaan. Opintojen pariin voivat hakeutua ohjelmoinnin perustaidot omaavat henkilöt.

7.1.2019

Yhteishaun ensimmäinen hakuaika alkaa keskiviikkona 9.1.2019

Korkeakoulujen yhteishaun ensimmäinen hakuaika käynnistyy keskiviikkona 9. tammikuuta, jolloin haussa ovat korkeakoulujen vieraskieliset koulutukset.

3.1.2019

Haku ammatilliseen opettajakorkeakouluun 8.-29.1.2019 - Pätevöidy opetus- ja ohjausalan osaajaksi!

Haku ammatillisiin opettajakorkeakouluihin on avoinna 8.-29. tammikuuta 2019 (klo 15 asti). Jyväskylän ammattikorkeakoulun (JAMK) ammatillinen opettajakorkeakoulu tarjoaa 440 aikuisopiskelijalle mahdollisuuden pätevöityä ammatilliseksi opettajaksi, ammatilliseksi erityisopettajaksi tai opinto-ohjaajaksi. Opiskelu on mahdollista eri puolilla Suomea sekä verkkoryhmässä.

2.1.2019

Suomalaisen musiikkikampuksen yhteistuotanto keväällä 2019: The Old Maid and the Thief -ooppera

Suomalaisen musiikkikampuksen ensi kevään ooppera on laaja-alaisen yhteistyön tulos

Näytä lisää

JAMK somessa

Facebook post by Jyväskylän ammattikorkeakoulu (JAMK), avoin AMK
Tänään avoin AMK on mukana Rekry, työelämä & koulutus -messuilla Paviljongissa. Vielä klo 18 saakka ehdit käydä jututtamassa meitä! See you!
Instagram-kuva käyttäjältä jamk.fi
#Repost @jkl_ba ・・・ Chukwuma ja Peltonen jakavat Tänään, huomenna, ja torstaina ilmaislippuja klo 11:30-13:30 JAMKilla @jamk.fi Tulkaa hakemaan kun vielä riittää. Seuraava kotiottelu torstaina klo 18:30 tervetuloa
Hoitotyön ja kätilötyön opiskelijat hoi! Pääset treenaamaan omatoimiharjoitteluaikana tiistaisin kättentaitoja. Väitän mieluusti tämän ElmoIntrassa olevan tiedotteen tätäkin kautta heimolle. --- Omatoimiharjoitteluaikaa on joka tiistai klo 12.15-15.00 koko kevätlukukauden ajan Dynamon 2. kerroksessa (tila vaihtelee). Kaikki hoitotyön ja kätilötyön opiskelijat opiskelun vaiheesta riippumatta ovat tervetulleita harjoittelemaan. Harjoittelu on täysin vapaaehtoista eikä sisällä opetusta. Omatoimilaboraatioaikana opiskelijan on mahdollista: Harjoitella erilaisia kädentaitoja (esim. näytteenotto, kanylointi, aseptisesti ja steriilisti työskentely, ekg:n ottaminen jne) Harjoitella simulaationukeilla sydän- ja hengitysäänten kuuntelua ja tulkintaa, elvytystä ym. Harjoitella erilaisten laitteiden käyttöä (esim. infuusio- ja epiduraalipumput, monitorit, sydäniskuri jne.) Hoitotyön opiskelun välineistö on omatoimilaboraatioissa kokonaisuudessaan opiskelijoiden käytettävissä. Opiskelija päättää itse, mitä haluaa harjoitella. Hän perehtyy ennakkoon aihetta koskevaan teoriaan, kerää tarvikkeet itse, harjoittelee itsenäisesti ja palauttaa tarvikkeet harjoittelun jälkeen paikoilleen. Omatoimiaikana paikalla on opetushoitaja/simulaatioassistentti Emilia Lahdenperä, jolta saa apua käytännön asioissa tai tiedon haussa. Opiskelijoita pyydetään antamaan palautetta omatoimilaboraatioiden kehittämiseksi. Tiedustelut: Emilia Lahdenperä (Opetushoitaja/Simulaatioassistentti) emilia.lahdenpera@jamk.fi +358 40 735 4848
Facebook post by Ammatillinen opettajakorkeakoulu, JAMK
Osastolla saat tietoa myös ammatillisesta opettajankoulutuksesta, ammatillisesta erityisopettajankoulutuksesta sekä opinto-ohjaajankoulutuksesta :) Nähdään!
Facebook post by JAMK University of Applied Sciences
Kivaa tekemistä keväälle? Wekkulit Vauvat-ryhmässä musisoidaan ja se on tarkoitettu 4-8 kk:n ikäisille vauvoille vanhempineen. Värikkäät Taaperot ryhmässä lapsi pääsee pääsee ilmaisemaan itseään kuvallisesti turvallisilla väreillä ja materiaaleilla 1-2 kertaa kuukaudessa yhdessä vanhemman kanssa. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan: https://www.jamk.fi/fi/palvelut/kulttuuripalvelut/muskaristudio/
Facebook post by Insinöörit JAMK, Jyväskylän ammattikorkeakoulu
Singapore Polytechnicin ja JAMKin Memorandum of Understanding (MoU) allekirjoitustilaisuus Singaporessa. Kuvassa rehtorit ja suurlähettiläs Paula Parviainen.
Facebook post by JAMK University of Applied Sciences
Tänään me ollaan mökillä! Eikun Rekry, työelämä & koulutus 2019 -tapahtumassa Jyväskylän Paviljongissa. Tule käymään niin etsitään sinulle sopiva koulutus- tai urapolku!
Näytä lisää

Jussi Halttunen, rehtori

"Tavoitteenamme on olla kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä."

Lue lisää

Laatu

Meille tärkeää on toiminnan ja tulosten erinomainen laatu. Laadunhallinnalla pidämme huolta koulutuksen, tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan sekä myytävien palveluiden korkeakoulutasoisesta laadusta. JAMK on saanut tunnustusta laadustaan sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

Karvi auditoitu      Diploma Supplement Label 2013 - 2016