jamk.fi

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Teemme aktiivista yhteistyötä työelämän kanssa ja toimimme laajassa kansainvälisessä verkostossa. Opiskelijoita meillä on yli 8 000 ja henkilöstöä noin 600. 

Ajankohtaista

Kaikki uutiset | Tapahtumat

21.2.2018

JAMKissa luodaan uusia innovaatioita Suomen betoniteollisuuteen

Betoni on rakentamisessa eniten käytetty materiaali. Betoninvalmistuksen olennaisen komponentin eli sementin valmistus on ympäristölle haitallista ja se tuottaa ihmisen vapauttamista hiilidioksidipäästöistä globaalisti 5-10 %.

16.2.2018

Ennakoinnilla menestystä: Keski-Suomen ruokaketjun tulevaisuus-työpaja Jyväskylässä 20.2.

Millainen on Keski-Suomen ruokaketju vuonna 2050? Mitä syömme tuolloin ja ketkä ruokamme tuottavat?

16.2.2018

Rent-musikaali suomalaisen musiikkikampuksen tämän kevään yhteistyönä

Suomalainen musiikkikampus valmistaa parhaillaan laajassa yhteistyössä kevään 2018 suurtuotantoa Rent-musikaalia.

16.2.2018

Nuoret tiimiyrittäjät hyvällä asialla

Jyväskylän ammattikorkeakoulun Tiimiakatemia polkaisee käyntiin Näkee ketkä auttaa-hyväntekeväisyyskampanjan 19.2.2018.

15.2.2018

Tieto- ja viestintätekniikan tutkinto-ohjelman EUR-ACE -akkreditointi on hyväksytty

JAMKin tieto- ja viestintätekniikan tutkinto-ohjelma akkreditoitiin kesällä 2017 ehdollisena. Moduulien, opintojaksojen ja osaamistavoitteiden kuvauksia tuli täydentää ja kehittää siten, että ne täsmällisemmin kuvaavat opiskelijan saavuttaman osaamisen. Syksyn 2017 aikana toteutettiin kehittämistoimenpiteet, jotka KARVI on nyt arvioinut onnistuneiksi. Akkreditointi on voimassa 14.6.2023 saakka.

13.2.2018

Ammattikorkeakoulujen todistusvalintojen ja yhteisen digitaalisen valintakokeen kehittäminen etenee

Ammattikorkeakoulujen opiskelijavalinnat uudistuvat vuoteen 2020 mennessä. Tavoitteena on toteuttaa opiskelijavalinnat entistä hakijaystävällisemmin ja kustannustehokkaammin sekä enemmän digitaalisia ratkaisuja hyödyntäen. Uudistusta tehdään laaja-alaisessa yhteistyössä ammattikorkeakoulujen asiantuntijoiden ja keskeisten sidosryhmien kanssa. Lisäksi kehittämistyössä huomioidaan elokuussa 2017 julkaistut korkeakoulujen opiskelijavalintojen kehittämisen toimenpiteet.

Näytä lisää

JAMK somessa

Mahtavaa naiset, tästä se business lähtee rullaamaan! 😎👍
Tässä on varmasti kovaa settiä tiedossa niille opiskelijoille, joita hyvinvointialan yrittäjyys kiinnostaa ja uudet palvelun muodot. Kannustan menemään tonteille. t. Vesa- opo
Löytyykö sementille osittainen korvaaja metsäteollisuudesta? Mielenkiintoinen tutkimus sai rahoituksen :) https://www.jamk.fi/fi/Uutiset/Ajankohtaista-JAMKissa/jamkissa-luodaan-uusia-innovaatioita-suomen-betoniteollisuuteen/
Ootko sä just se, jolla on aina uusia ideoita? 💡 Hyppää mukaan Hippos2020 Challenge -ideakilpailuun! 5-10 parasta ideaa palkitaan 1500-3000 euron kokeilurahalla 💰 Lisätietoja Hippos2020 -Facebooksivuilta 💪 #hippos2020challenge #hippos2020 #jyväsKYLLÄ #edufuturajkl
Maan rakenne ja kasvukunto, Keuruu - Aito Maaseutuaitomaaseutu.fiTalvella 2017 aloitettiin maan rakenteen ja kasvukunnon käsittely Jämsässä. Ja nyt jatketaan aiheen parissa Keuruulla. Asiantuntijana päivässä on Kilpiän tilan isäntä Tuomas Mattila. Päivän aikana keskustelun aiheet keskittyvät tiivistymisen välttämiseen sekä maan kasvukunnon johtami...
Ensi viikolla keskiviikkona 28.2. Keuruulla (Kamana) ja torstaina 1.3. Äänekoskella (Kapeenkoski) on maan rakenteen ja kasvukunnon asiaa jälleen luvassa. Päivät ovat samansisältöiset eli nyt voi valita itselleen päivämääristä passelimman. Tule keskustelemaan ja vaihtamaan ajatuksia Tuomas Mattilan kanssa kasvukunnon kehittämisestä ja valintojen taloudellisista vaikutuksista. Lisätietoa löydät tämän sivun kautta tapahtumista tai alla olevan linkin kautta aitomaaseutu.fi -tapahtumakalenterista. Ilmoittaudu mukaan viimeistään perjantaina 23.2. Susannalle, p. 040 725 6603.
Talvella 2017 aloitettiin maan rakenteen ja kasvukunnon käsittely Jämsässä. Ja nyt jatketaan aiheen parissa Keuruulla. Asiantuntijana päivässä on Kilpiän tilan isäntä Tuomas Mattila. Päivän ohjelma: 09:30 Kahvit ja aloitustehtävä: mitä haluaisit oppia? *Tilakokonaisuuden hahmottaminen, maan kasvukunnon korjausbudjetti, tilan tuoteketjujen heikot lenkit, mihin tänä vuonna kannattaa panostaa? *Kustannustehokkaita ratkaisuja pellon kuivatukseen 11:30 Suolapalaa * Viljavuusanalyysin tulkinta, kalkitus, hivenlannoitus, ”ongelmalohkot” *Lannan täydennys tasapainoiseksi lannoitteeksi * Maan tiivistymisen ehkäiseminen; mitkä koneet aiheuttavat suurimmat riskit, mitä riskeille voi tehdä, mitä korjaaminen maksaa? 14:45 Loppukeskustelu 15:00 Tilaisuuden päätös Koulutus on ilmainen. Ilmoittaudu mukaan Susannalle p. 040 725 6603 perjantaihin 23.2. mennessä.
"Ei sairaanhoitaja ole mikään käskyläinen" – Suomalaiset uudistavat Kazakstanin terveydenhuoltoayle.fiKoulutusvienti parantaa sairaanhoitajien koulutusta ja terveyspalveluita.
Kazakstanin koulutusvientiä tehdään Jyväskylän, Hämeen ja Lahden ammattikorkeakoulujen voimin. JAMKin Johanna Heikkilä on seurannut tätä työtä hyvin läheltä. Hän viettää noin 60 päivää vuodessa Kazakstanissa työnsä takia.
Näytä lisää

Jussi Halttunen, rehtori

"Tavoitteenamme on olla kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä."

Lue lisää

Laatu

Meille tärkeää on toiminnan ja tulosten erinomainen laatu. Laadunhallinnalla pidämme huolta koulutuksen, tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan sekä myytävien palveluiden korkeakoulutasoisesta laadusta. JAMK on saanut tunnustusta laadustaan sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

      Diploma Supplement Label 2013 - 2016