jamk.fi

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Teemme aktiivista yhteistyötä työelämän kanssa ja toimimme laajassa kansainvälisessä verkostossa. Opiskelijoita meillä on yli 8 000 ja henkilöstöä noin 600. 

Ajankohtaista

Kaikki uutiset | Tapahtumat

5.12.2017

JAMKissa on nautittu opiskelijoiden suunnittelemia annoksia Suomi100–henkeen

Tällä viikolla Jyväskylän ammattikorkeakoulun kampuksilla on tarjolla perinteistä suomalaista ruokaa. JAMKin restonomiopiskelijat ovat suunnitelleet erikoisannoksia Suomi 100-henkeen Sodexon keittiömestari Lassi Heinosen opastuksella.

5.12.2017

Kuntoutuksen ohjaajat koordinoivat palveluja yhden luukun periaatteella

Kuntoutuksen ohjauksen (AMK) koulutus täyttää Suomessa ja JAMKissa 20 vuotta. Juhlia vietetään 8.12.

5.12.2017

JAMKin IT-opiskelijat nappasivat voiton Junction 2017 Hackathonissa

Junction Hackathon on tapahtuma, joka yhdistää hakkereita, suunnittelijoita ja laitteistoja. Kilpailu kokoaa kerran vuodessa alan osaajia yhteen työstämään ratkaisuja aitoihin haasteisiin.

30.11.2017

24/7-yhteiskunta vaatii sosiaalisesti vastuullista johtamista

Kauppojen aukioloaikojen vapauttamisesta on kulunut kohta vuosi, ja monilla muillakin aloilla työskennellään enenevästi perinteisen virastoajan ulkopuolella. Jyväskylän yliopiston ja ammattikorkeakoulun tutkijat selvittivät, mitä vaaditaan johtamiselta, kun työpaikalla työskennellään iltaisin, viikonloppuisin ja öisin tai ympärivuotokautisesti?

27.11.2017

JAMK syksyn yhteishaussa kolmanneksi vetovoimaisin

​Korkeakoulujen syksyn 2017 yhteishaussa opiskelupaikkaa tavoitteli noin 27 900 hakijaa, joista opiskelupaikan sai noin 6600 henkilöä. Valtaosa syksyn yhteishaussa mukana olleista 217 koulutuksesta oli tarjolla ammattikorkeakouluissa. JAMKissa oli haettavana 125 paikkaa kuudessa eri koulutusohjelmassa.

27.11.2017

YAMK-tutkinnon suorittaminen JAMKissa entistä joustavampaa

Opiskelu Jyväskylän ammattikorkeakoulussa on nyt entistä joustavampaa. Tammikuusta 2018 lähtien voi kaikki terveyden edistämisen ja sosiaali- ja terveysalan johtamisen ylempään ammattikorkeakoulututkintoon kuuluvat opinnot suorittaa avoimessa ammattikorkeakoulussa. Paikkoja on varattu kymmenelle opiskelijalle.

Näytä lisää

JAMK somessa

KARTALLA, JAO:n opiskelijoiden Tanssin joulunäytös Siltasalissa 17.12.2017 klo 15:00 ja klo 17:00. Tervetuloa! :)
Do you have a business idea or innovation? Are you considering setting up a company? You have now an opportunity to develop your idea under the coaching of our experts! JAMK Pre-Incubator starts on 15 Jan 2018 and includes 10 sessions. Update your CV and prepare a brief description of your business idea by 10th of January. Submit your open application to the contact person: Mikko Keskinen, etunimi.sukunimi@jamk.fi The next JAMK Pre-Incubator will be conducted in English. APPLY NOW! More information: http://bit.ly/2k7HBkW
Lucia kulkue ilahdutti Biotalousinstituutin väkeä 🎼✨🕯#jamk #jamkagrologit #luciakulkue #joululauluja
Biotalouskampuksen joulutapatumassa tänään esillä myös hyönteiskasvatus! Tulehan tutustumaan ja koristelemaan samalla oma joulupuparisi 😋🎄🤶🏻🎅🏻 Illemmalla POKEn puolella eläinten joulurauhan julistus 🐷🐶🐮 #jamk #jamkagrogit #biotalouskampus #tarvaala150 #joulutapahtuma
JAMK demosi AI Dayssä kasvojen havaitsemista videostreamista. Demo toteutettiin neuroverkkojen ja Nao-robotin avulla. JAMK participated AI Day with face detection demo using neural network and Nao-robot. AI Day is The Artificial Intelligence Day which brought together researchers, companies and the public sector involved in the field of AI. #aidayfinland #aiday #tekoäly #AI #jamkinsinoorit #jamk
Food and Consumer -opintojaksolla opiskelijat esittelivät tänään postereitaan. Tavoitteena oli tutustua laadullisen tutkimuksen menetelmiin, teemana lähiruoka viidessä jyväskyläläisessä supermarketissa. Toimeksiantajana JAMKin Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatiohanke.
JAMK participated AI Day with face detection demo using neural network and Nao-robot. JAMK demosi AI Dayssä kasvojen havaitsemista videostreamista. Demo toteutettiin neuroverkkojen ja Nao-robotin avulla. #aidayfinland #aiday #tekoäly #AI
korkeakouluista valmistuneet työelämässätoissa.fitöissä.fi-palvelussa on tietoa työllistymisestä ja valmistuneiden kirjoittamia kuvauksia työstään.
Jaan mieluusti hyvän www-sivun, jonne toivon monen meidän opiskelijan löytävän tiensä, tutustumaan uratarinoihin ja koulutusta vastaaviin työtehtäviin sekä vievän myös oman tarinansa kuuluviin mikäli olet juuri valmistumassa tai jo valmistunut ja aloittanut työtehtävät.. https://toissa.fi/ urareititti, Vesa-opo
Agrologiopiskelijat käväisivät Saksassa. #agritechnica -messuilta löytyi kaikenlaista mielenkiintoista myös perheen nuor… siis ammattikorkeakouluopiskelijoille. 😂#jamkagrologit #jamk #agrologiopiskelijat #saksanmatka #opintomatka #blogitulossa #maatalousala #vihreätulevaisuus #älykästeknologia
Näytä lisää

Jussi Halttunen, rehtori

"Tavoitteenamme on olla kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä."

Lue lisää

Cambridge English Language Assessment

JAMK Kielikeskus on virallinen Cambridge English Language Assessment -keskus, joka järjestää Cambridge English: Advanced -kielikoetta.

Laatu

Meille tärkeää on toiminnan ja tulosten erinomainen laatu. Laadunhallinnalla pidämme huolta koulutuksen, tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan sekä myytävien palveluiden korkeakoulutasoisesta laadusta. JAMK on saanut tunnustusta laadustaan sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

      Diploma Supplement Label 2013 - 2016