jamk.fi

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Teemme aktiivista yhteistyötä työelämän kanssa ja toimimme laajassa kansainvälisessä verkostossa. Opiskelijoita meillä on yli 8 000 ja henkilöstöä noin 700. 

Ajankohtaista

Kaikki uutiset | Tapahtumat

20.9.2018

Syksyn yhteishaku päättyi 19.9.- kiinnostus logistiikkainsinöörin tutkintoon kasvoi

Syksyn 2018 yhteishaku päättyi keskiviikkona 19.9. klo 15.00. Jyväskylän ammattikorkeakoulussa oli tarjolla 140 luonnonvara-, tekniikan- sekä sosiaali- ja terveysalan opiskelupaikkaa. JAMKiin haki yhteensä 1 591 nuorta ja aikuista, joista 705 laittoi ykköstoiveeksi JAMKin.

20.9.2018

Virialta 15 000 lahjoitus Jyväskylän ammattikorkeakoululle

Yritysturvallisuuden ja digipalveluiden asiantuntijayritys Viria on lahjoittanut 15 000 euroa Jyväskylän ammattikorkeakoululle.

17.9.2018

Campus Sinfonietan konsertti juhlistaa merkittävää juhlavuotta – Jyväskylän musiikinopetuksen alkamisesta tulee kuluneeksi 70 vuotta

Suomalainen musiikkikampus juhlistaa Jyväskylän musiikinopetuksen juhlavuotta Campus Sinfonietan konsertilla Solisti e Maestro 7.10. Konsertin solisteina loistavat musiikkikampuksen omat oppilaat pasunisti Emma Vasala (Gradia) sekä pianistit Ilona Kurvinen (JAMK) ja Hanna Katainen (JAMK).

13.9.2018

Biotalouden tulevaisuus tehdään innovaatioilla -seminaari haastaa tekijät tarttumaan toimeen 17.9.

Uusiutuviin kestävästi tuotettuihin bioraaka-aineisiin perustuva tuotanto avaa huikeat mahdollisuudet luoda menestyvää uutta liiketoimintaa. Mahdollisuuksien hyödyntämiseen tarvitaan kuitenkin aktiivisuutta, rohkeutta sekä tiivistä yhteistyötä.

10.9.2018

Liukoinen fosfori kiinni maatalouden valumavesistä – testit ensimmäisiä laatuaan

Ympäristöministeriön rahoittama vesien- ja merenhoidon kärkihanke käynnisti koetoimintansa Tarvaalan Biotalouskampuksella Saarijärvellä. Kosteikolla tehtävissä pilottikokeissa testataan ensimmäistä kertaa kaupallista biopolymeeriä liukoisen fosforin kiinnisaamisessa maatalouden valumavesistä. Liukoinen fosfori aiheuttaa järvien rehevöitymistä ja leväkukintoja.

10.9.2018

Biotaloudessa on tulevaisuus! -teemaviikko huipentuu avoimiin oviin ja ministerivierailuun Biotalouskampuksella

Biotaloudessa on tulevaisuus! -teemaviikolla 11.-17.9. järjestetään Tarvaalan Biotalouskampuksella useita yleisölle maksuttomia tilaisuuksia. Luentojen ja seminaarien aiheina ovat mm. hyönteiskasvatus, aurinkoenergia, kiertotalous, puurakentaminen maaseudulla ja biotalouden tulevaisuus. Viikko huipentuu 17.9. järjestettävään "Biotalouden tulevaisuus tehdään innovaatioilla" –seminaariin ministeri Lintilän johdolla.

Näytä lisää

JAMK somessa

Kaikkien korkeakoulua kehittämässä - saavutettava ja esteetön korkeakoulujamk.fiTervetuloa työseminaariin, jossa kuulet tutkimustuloksia saavutettavuuden nykytilasta Suomen korkeakouluissa ja pääset mukaan kehittämään korkeakoulujen saavutettavuuskriteereitä ja -ohjelmaa!
Ilmoittautuminen 1.11. järjestettävään OHO!-hankkeen työseminaariin "Kaikkien korkeakoulua kehittämässä - saavutettava ja esteetön korkeakoulu" on nyt käynnissä! Tule kuulemaan tutkimustuloksia saavutettavuuden nykytilasta Suomen korkeakouluissa ja kehittämään yhdessä korkeakoulujen saavutettavuuskriteereitä ja -ohjelmaa: https://www.jamk.fi/fi/Tapahtumat/oho-tyoseminaari/
JAMKin varainhankinta etenee myötätuulessa. Digitaalisen ja fyysisen turvallisuuden ja digitaalisten palveluiden ja tiedonhallinnan asiantuntija Viria lahjoitti tänään 15 000 euroa JAMKille: " JAMK on valtakunnallisesti tunnettu kyberturvaosaamisestaan ja tärkeä kouluttaja tietoturva-alalle, jossa tällä hetkellä podetaan merkittävää osaajapulaa", Virian toimitusjohtaja Mika Vihervuori totesi. Lahjoitus on luottamuksen osoitus IT- instituutin tekemälle pitkäjänteiselle yhteistyölle teollisuuden toimijoiden kanssa. https://www.jamk.fi/fi/Uutiset/Ajankohtaista-JAMKissa/virialta-15-000-lahjoitus-jyvaskylan-ammattikorkeakoululle/
Yritysturvallisuuden ja digipalveluiden asiantuntijayritys @Viria_Group lahjoitti JAMKille 15 000 euroa. #varainhankinta https://t.co/VTPrIRDabU
Ideasta eteenpäin Yritystehtaan avulla - hae rahoitusta Tuotekehitysraadilta.
Harjoitusmusiikkiopistojamk.fiLöydä uusi harrastus tai verestä vanhoja taitoja JAMKin harjoitusmusiikkiopistossa. Harjoitusmusiikkiopistossa voit opiskella useiden eri instrumenttien soittamista.
Musiikkia syksyyn, mikäs sen hienompaa! Haluaisitko aloittaa klarinetin tai trumpetinsoiton? JAMKin harjoitusmusiikkiopistossa on vapaana trumpetti ja klarinetti-oppilaspaikka. Sopii pienelle ja isolle, aloittelijalle tai konkarille. Lisätietoja harjoitusmusiikkiopiston toiminnasta ja hakulomake löytyvät verkkosivuiltamme.
This week our dual Master Degree students from Kazakhstan experienced #virtualreality and teaching future nurses. #MasterofHealth #KazMUNO #KZFIN #GES @JAMK_fi
Today dual Master Degree #Nursing students from Kazakhstan experiencing #virtualreality and nursing teaching
Koulutustarjonta | Vetovoimainen ja kansainvälinen korkeakoulu Jyväskylässä - Jyväskylän ammattikorkeakouluamp.jamk.fi'); popup.document.close(); popup.focus(); } // ]]> Ilmoittaudu koulutukseen Palaa Avoin AMK Täydennyskoulutus Toimitusehdot Rekisteriseloste JAMKin yhteystiedot Tietoa JAMKista
Kiinnostaako työnohjaus ja työyhteisöjen valmennus? Tule työnohjaajakoulutukseen! JAMKilla on alkamassa jo seitsemäs voimavarakeskeinen työnohjaajakoulutus, joka täyttää Suomen työnohjaajat ry:n työnohjaajakoulutukselle asettamat laatuvaatimukset. Koulutuksessa panostetaan erityisesti ajankohtaisiin teemoihin ja laatuun. Opintojen toisena vuonna keskitytään johtamisen ja johtoryhmien työnohjauskysymyksiin. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan 3.10. mennessä.
Aokkilaiset (HAMK & JAMK) ovat mukana tänä vuonna käynnistyneessä URAA!-projektissa URAA! tukee ja kouluttaa #Ohjaamo'ja #uraohjaus-teemoissa. #hankehommat #aokktki https://t.co/kkyf5mf2wz
Näytä lisää

Jussi Halttunen, rehtori

"Tavoitteenamme on olla kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä."

Lue lisää

Laatu

Meille tärkeää on toiminnan ja tulosten erinomainen laatu. Laadunhallinnalla pidämme huolta koulutuksen, tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan sekä myytävien palveluiden korkeakoulutasoisesta laadusta. JAMK on saanut tunnustusta laadustaan sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

      Diploma Supplement Label 2013 - 2016