Hae opiskelemaan - katso heinäkuun lisähaut
Hae opiskelemaan - katso heinäkuun lisähaut
Tutkimus ja kehitys
Tutkimus ja kehitys
Uusi opiskelijamme, tervetuloa Jamkiin!
Uusi opiskelijamme, tervetuloa Jamkiin!
Opiskelijalle
Opiskelijalle
Syksyn yhteishaku 31.8. - 14.9.
Syksyn yhteishaku 31.8. - 14.9.

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Teemme aktiivista yhteistyötä työelämän kanssa ja toimimme laajassa kansainvälisessä verkostossa. Opiskelijoita meillä on 8 500 ja henkilöstöä 900.

Ajankohtaista Jamkissa

21.6.2022

Selvitys: Avoimen ammattikorkeakoulun väylältä valmistutaan tutkintoon ripeästi

Jyväskylän ammattikorkeakoulussa tehdyn selvityksen mukaan valtaosa tutkintokoulutukseen avoimen väylän kautta jatkaneista opiskelijoista valmistui tavoiteajassa.

14.6.2022

Lisähaku heinäkuussa syksyllä alkaviin opintoihin

Jyväskylän ammattikorkeakoulu järjestää heinäkuussa lisähaun, jonka kautta voi hakea jo syksyllä 2022 alkaviin tutkinto-ohjelmiin. Haussa on suomenkielisiä sekä yksi englanninkielinen tutkinto-ohjelma.

7.6.2022

Kansainvälinen konferenssi kokoaa asiantuntijoita maailmalta keskustelemaan vastuullisen matkailun tulevaisuudesta

Kansainvälisen International Centre for Responsible Tourism (ICRT) -verkoston konferenssi pureutuu vastuullisen matkailun ajankohtaisiin aiheisiin, mm. hiilineutraaliin matkailuun, älymatkailuun ja matkailualan resilienssiin.

Ajankohtaista tutkimuksessa ja kehityksessä

27.6.2022

Robotti tuli töihin -projektissa tuettiin onnistunutta robotiikan käyttöönottoa

Jyväskylän ammattikorkeakoulun toteuttamassa Robotti tuli töihin -projektissa (ESR) on reilun kolmen vuoden ajan keskitytty robotiikan käyttöönottoon keskisuomalaisissa pk-yrityksissä.

15.6.2022

Tekstiilijätteet taipuvat rakennuslevyiksi – SavottaHackathonin voittaja Greenful Finland tekee ongelmasta liiketoimintaa

Jyväskylän ammattikorkeakoulun yrityskiihdyttämö BioPaavon hackathonissa haettiin hyödyntämistapoja tekstiilijätteelle. Kilpailun voittajaehdotuksessa tekstiilijäte jalostetaan rakennuslevyiksi. Ehdotus voisi ratkaista Euroopan tekstiilijäteongelman.

13.6.2022

Business Finlandin tuella Suomesta digitaalisen kuntoutuksen edelläkävijä

Jyväskylän ammattikorkeakoulun Kuntoutusinstituutille on myönnetty yhdessä suomalaisten yritysten kanssa merkittävä, noin 3 miljoonan euron suuruinen Business Finlandin kokonaishankerahoitus, mistä Jamkin osuus on noin 1,25 miljoonaa euroa.

Tapahtumat

2.8.

Avoimen ammattikorkeakoulun info

Millaista on opiskelu avoimessa? Miten ilmoittautuminen toimii? Tule kuulolle verkossa järjestettävään infotilaisuuteemme. Saat myös tilaisuuden kysyä opinnoista suoraan eri koulutusalojemme asiantuntijoilta.

16.8.

Hiilijalanjälki haltuun yrityksessä -koulutus

Hiilijalanjälki haltuun yrityksessä -koulutuksessa saat työkaluja yrityksen toiminnasta aiheutuvien ympäristövaikutusten hallintaan. Tervetuloa mukaan!

23.8.

Avoimen uusien opiskelijoiden orientaatioinfo

Orientaatioinfossa kerrotaan erityisesti avoimen ammattikorkeakoulun opiskelijoita koskettavista opiskelun käytänteistä. Saat myös tarkempaa tietoa avoimen väylästä ja tutustut avoimen toimijoihin.

Automaatio ja robotiikka

Automaatio ja robotiikka

Autamme yrityksiä navigoimaan ja kehittymään automaation, robotiikan, konenäön sekä niihin kiinteästi liittyvien teknologioiden avulla.
Biotalous

Biotalous

Edistämme yhteiskunnassa kestävän ja kannattavan biotalouden kehitystä. Visionamme on luoda biotalouden osaamiskeskittymä, jonka toiminnassa painottuvat uuden teknologian ja kiertotalousratkaisujen hyödyntäminen.
Matkailu

Matkailu

Koulutamme vastuullisen matkailun asiantuntijoita ja kehitämme matkailualaa yhdessä yritysten ja muiden kumppaneidemme kanssa.
Monialainen kuntoutus

Monialainen kuntoutus

Toimimme kuntoutusalan suunnannäyttäjänä kehittäen parhaita kuntoutuksen ratkaisuja yhteistyössä työ- ja elinkeinoelämän kanssa.
Sovellettu kyberturvallisuus

Sovellettu kyberturvallisuus

Nykymaailma toimii vahvasti digitaalisten palveluiden ja tiedon varassa. Tarjoamme asiakkaillemme todellista arvoa olemalla teknologisen kehityksen kärjessä, nopeuttamalla osaltamme teknologista kehitystä ja varautumista nykyaikaisiin kyberuhkiin.
Uudistuva oppiminen

Uudistuva oppiminen

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on työelämäläheisen oppimisen ja sitä tukevien pedagogisten ratkaisujen kehittäjä, uudistaja ja tutkija. Ammatillisen korkeakoulutuksen asiantuntijayhteisönä toimimme työelämäläheisessä oppimisen ekosysteemissä.