uutinen 8.12.2023

Uutta tietoa ajankohtaisista aiheista – Uusi Jamk Arena kokoaa jamkilaisten osaamisen

Jamk Arena on uusi verkkosivusto, joka kokoaa Jamkin asiantuntijoiden julkaisuja yhteen. Uutta tietoa julkaistaan sivustolla tässä vaiheessa artikkeleina ja teoksina, myöhemmin myös podcasteina ja videoina.

Graafisia elementtejä ja teksti Jamk Arena

Jamk Arenalta löydät monien eri alojen ajankohtaisimmat tiedot ja opit oman osaamisesi kehittämiseksi. Artikkelien kirjoittajina toimivat Jamkin asiantuntijat koulutuksen, tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan sekä tukipalvelujen parista. Mukana kirjoittajina voi olla myös asiantuntijoita ja kumppaneita eri organisaatioita sekä opiskelijoita.  

Jamk Arenalla on artikkeleita suomeksi ja englanniksi. Voit navigoida artikkeleiden välillä esimerkiksi aiheiden tai avainsanojen avulla. Jokaiselle kirjoittajalle on oma kirjoittajasivunsa, joka listaa kaikki kirjoittajan Jamk Arenalla julkaisemat sisällöt.

Lue kokemuksia ja oppeja tekoälyn käytöstä, opiskelijoiden hyvinvoinnista, systeemisestä johtamisesta ja ammatillisesta opettajankoulutuksesta kansainvälisestä näkökulmasta. Mitä tuoreinta tietoa liikunnan ja liikkumisen edistämisestä on tarjolla? Nämä ja monta muuta teemaa on jo nyt luettavissa Jamk Arenalla.

Ota tavaksesi käydä säännöllisesti piipahtamassa Jamk Arenalla tutustumassa tuoreimpiin artikkeleihin.

Antoisia lukuhetkiä! 

Siirry Jamk Arenalle