uutinen 26.5.2023

AMK-valintakokeet Jamkin pääkampuksella 29.5.–1.6.2023

Ammattikorkeakoulujen kevään yhteishaun AMK-valintakokeet järjestetään 29.5.2.6.2023 ammattikorkeakoulujen kampuksilla ympäri maata. Jyväskylän ammattikorkeakoulun pääkampukselle on ilmoittautunut n. 3800 hakijaa 29.5.1.6.2023 pidettäviin valintakokeisiin.  

3 opiskelijaa kävelee kesäisissä vaatteissa pääkampuksen pihan nurmikolla

Jyväskylän ammattikorkeakoulun pääkampuksella järjestetään kaikkiaan seitsemän valintakoekertaa, joista ensimmäinen on 29.5. iltapäivällä klo 14 alkaen ja viimeinen 1.6. klo 14 alkaen.

Hakijat on kutsuttu saapumaan D1- ja F1-oville, joista heidät ohjataan koetiloihin. Hakijat, joille on varattu yksilöllisten järjestelyjen vuoksi etukäteen tietty luokkatila, saapuvat C1-ovelle. Hakijan henkilöllisyys ja hakijalle lähetetty QR-koodi tarkistetaan koetilaan saapumisen yhteydessä

Hakijoita on pyydetty saapumaan kampukselle julkisilla liikennevälineillä tai jalan/pyörällä. Autolla saapuvilla hakijoilla on mahdollisuus pysäköidä myös kampuksella, mutta pysäköintipaikkoja on rajoitetusti.

Valtakunnallisesti kaikkia hakijoita ohjeistetaan opiskelijavalintaan ja valintakokeeseen liittyen osoitteessa: www.ammattikorkeakouluun.fi. Tarkemmat Jamkin valintakokeeseen osallistuvien ohjeet löytyvät Jamkin verkkosivuilta. Henkilökunta ja tutorit opastavat hakijoita kampuksella tarvittaessa.

 

Lisätietoja Jamkin valintakoejärjestelyihin liittyen:

Hakijapalvelut
hakijapalvelut(a)jamk.fi
p. 040 556 0409
Jyväskylän ammattikorkeakoulu