uutinen 11.1.2022

Jyväskylän ammattikorkeakoulu kiristää koronaan liittyvää ohjeistustaan

Jyväskylän ammattikorkeakoulu tiukentaa koronaan liittyviä ohjeistuksia ja käytäntöjä heikentyneen koronatilanteen vuoksi. Opetus jatkuu pääsääntöisesti etänä 28.2.2022 saakka. Myös muut rajoitukset ovat voimassa helmikuun loppuun saakka.

Jamk is tightening its COVID-19 guidelines .jpeg

Jyväskylän ammattikorkeakoulussa opetus järjestetään 28.2. saakka pääsääntöisesti etäopetuksena. Vain pedagogisesti ja opintojen etenemisen kannalta välttämätön opetus järjestetään lähiopetuksena, huomioiden vahvan maskisuosituksen ja muut koronaan liittyvät turvamääräykset ja ohjeet.

Jamkin kampuksilla on edelleen voimassa vahva maskisuositus. FFP2-tason maskeja on tarjolla kampusten sisääntuloissa. 

Rajakadulla sijaitsevan pääkampuksen ja Lutakon kampuksella sijaitsevan Dynamon aukioloaikoja rajoitetaan 15.1. - 28.2. välisenä aikana: kampukset ovat auki arkisin klo 7.30-18.00. Lauantaisin Rajakadun kampus ja Dynamo ovat suljettuna. Ryhmätöiden tekeminen on sallittua Jamkin kampuksilla huomioiden vahvan maskisuosituksen ja muut koronaan liittyvät turvallisuusohjeet. Sen sijaan Jamkin kirjasto on avoinna vain lainaustoimintaa varten 28.2. saakka. Kampusten ajantasaiset aukioloajat löydät Jamkin verkkosivuilta.  

Opiskelija- ja kansainvälistymispalvelut siirtyvät palvelemaan vain etänä 28.2. saakka.

Ryhmäliikuntatilat ovat vain tutkintokoulutukseen liittyvässä käytössä, silloinkin vain niissä tapauksissa, joissa tilojen käyttö on olennaista opintojen etenemisen kannalta. Kuntosali on suljettu. 

Examstudiot ovat käytössä aukioloaikojen puitteissa. Aukioloajat noudattavat pääkampuksen (BP16), kirjaston (GP06) ja Turbiinin aukioloaikoja (K205). Examstudioissa on käytettävä kasvomaskia. 

Etäyhteyksiä suositaan edelleen matkustamisen sijaan. Matkustuskynnys on 28.2. saakka erityisen korkealla ja ulkomaanmatkoja toteutetaan vain rehtorin hyväksynnällä. Myös kotimaan matkustamista vältetään, mikäli mahdollista.  

Kaikki Jamkin tapahtumat järjestetään verkkotapahtumina 28.2. saakka. Jo suunniteltuja tapahtumia voidaan siirtää tai peruuttaa, mikäli niiden järjestäminen verkossa ei ole mahdollista. 

Jamkin koronaryhmä seuraa koronatilanteen kehittymistä viikoittain ja tekee tarvittaessa muutoksia koronaan liittyvään ohjeistukseen.  

Jamkin koronaohjeistus löytyy verkkosivuilta osoitteesta: jamk.fi/koronavirus 

Lisätietoa:  

Vesa Saarikoski, rehtori  
etunimi.sukunimi@jamk.fi  
p. 050 447 1003   
Jyväskylän ammattikorkeakoulu