uutinen 11.12.2020

JAMKin kevätlukukausi aloitetaan etäopetuksessa

Jyväskylän ammattikorkeakoulu aloittaa kevätlukukauden tammikuussa 2021 etäopetuksessa muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta.

JAMK siirtyi heikentyneen koronatilanteen myötä etäopetukseen 30.11. Jyväskylän kaupungin antaman suosituksen mukaisesti. Tuolloin tehtiin jo ennakoivasti päätös etäopetukseen siirtymisestä vuoden loppuun saakka. JAMK on nyt päättänyt, että etäkäytäntöä jatketaan myös vuodenvaihteen jälkeen.

Tentit ja erityisen tuen tarpeessa olevien opetus muodostavat poikkeuksen etäkäytäntöön. Myös esimerkiksi musiikin yksilöopetus sekä erityiset pienryhmätoteutukset voidaan toteuttaa kontaktiopetuksena. Saarijärven Tarvaalan kampuksella opiskelevat agrologiopiskelijat jatkavat soveltuvin osin kontaktiopetuksessa. Kaikissa kontaktiopetustilanteissa huomioidaan koronaturvallisuus.

JAMKin kampukset ovat kiinni joulutauon ajan (24.12.2020 – 3.1.2021, musiikkikampus 30.12.2020 – 3.1.2021). Muuten kampusten aukioloa tai kampuksilla liikkumista ei rajoiteta voimassa olevaa ohjeistusta enempää. Kampuksilla noudatetaan turvavälejä ja hyvää käsihygieniaa. Maskisuositus kampuksilla pidetään edelleen voimassa.

Jyväskylän ammattikorkeakoulun koronaryhmä seuraa koronatilannetta ja sen vaikutuksia. Opetukseen liittyviä linjauksia tehdään tarpeen vaatiessa seuraavan kerran tammikuussa 2021.

Lisätietoja:
Mikko R. Salminen, hallintojohtaja
etunimi.sukunimi@jamk.fi
p. 050 407 9507
Jyväskylän ammattikorkeakoulu