uutinen 21.4.2020

Automaation ja robotiikan mahdollisuuksia keskisuomalaisille pk-yrityksille esitellään webinaarisarjassa 21.4.–26.5.2020

Jyväskylän ammattikorkeakoulun robotiikan osaamiskeskittymä JAMK Robotics Center järjestää Automaation ja robotiikan monet mahdollisuudet -webinaarisarjan 21.4.–26.5.2020 tiistaisin ja torstaisin klo 9.00–10.00. Etenkin keskisuomalaisille pk-yrityksille suunnatussa 10-osaisessa webinaarisarjassa tutustutaan eri yritysten käyttämiin tekniikoihin sekä tuodaan esille, millaisia mahdollisuuksia JAMKin robotiikkahankkeet voivat tarjota yrityksille.

Kevään aikana webinaareissa käsitellään muun muassa yhteistyörobotiikkaa, simulointiympäristöjä, eksoskeletoneja, kuntoutusrobotiikkaa, osallistavaa johtamista robotiikan käyttöönotossa, ohjelmistorobotiikkaa ja virtuaalitodellisuutta. Jokaisen webinaarin lopussa on aikaa kysymyksille ja keskustelulle. Webinaarit myös tallennetaan.

– JAMK Robotics Center -osaamiskeskittymä on perustettu palvelemaan yrityksiä ja organisaatioita, jotka voisivat hyödyntää robotiikkaa toiminnoissaan. Osaamiskeskittymän tavoitteena on lisätä tietoisuutta robotiikan mahdollisuuksista ja madaltaa kynnystä robotiikan käyttöönottoon testaus- ja pilotointipalveluiden, koulutuksen ja TKI-toiminnan avulla, kertoo Robots on Road -hankkeen projektipäällikkö Juho Riekkinen JAMKista.

Webinaareihin voi osallistua JAMKin nettisivujen kautta.

Webinaarisarjan toteuttavat JAMK Robotics Centerin hankkeet: Robots on Road, RoboCountryside ja Robotti tuli töihin.

Lisätietoja webinaarisarjasta:
Toni Pekkola, projektipäällikkö, RoboCountryside -hanke
[email protected]
p. 050 338 2260

Lisätietoja JAMK Robotics Centeristä:
www.jamk.fi/roboticscenter

JAMK Robotics Center on JAMKin hanketoiminnan tuloksena perustettu Keski-Suomen alueen robotiikan osaamiskeskittymä ja yhteistyöverkosto, jota yritykset voivat hyödyntää matalalla kynnyksellä robotiikan testaukseen ja pilotointiin. JAMK Robotics Centerin hankkeita rahoittaa Keski-Suomen ELY-keskus Euroopan aluekehitysrahastosta, Euroopan sosiaalirahastosta sekä Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta.