uutinen 18.10.2019

Syksyn yhteishaun digitaalinen AMK-valintakoe

Kaikki syksyn yhteishaussa AMK-tutkintokoulutukseen hakeneet osallistuvat ensimmäistä kertaa ammattikorkeakoulujen yhteiseen digitaaliseen AMK-valintakokeeseen 29.10.-1.11.2019.

AMK-valintakokeeseen on ilmoittauduttu jo hakuaikana valitsemalla hakulomakkeella sopiva aika ja paikka tarjolla olevista vaihtoehdoista. Opintopolku.fi -palvelussa yhteishaun hakulomakkeella tehty valintakoepaikan ja -ajan valinta toimii ilmoittautumisena, eli hakuajan jälkeen ei tarvitse enää erikseen ilmoittautua. Tarjolla olevat vaihtoehdot täyttyvät ilmoittautumisjärjestyksessä. Valinta on sitova eikä sitä voi muuttaa hakuajan jälkeen.

AMK-valintakoe järjestetään 29.10. – 1.11.2019 välisenä aikana ja kokeeseen osallistutaan yhtenä päivänä. Oman AMK-valintakoepaikan ja -ajan voi tarkistaa Oma opintopolku -palvelusta. Jokaiselle lähetetään lisäksi viikolla 43 tekstiviestitse ja sähköpostilla valintakokeessa tarvittava tunniste, josta selviää myös valintakoepaikka ja -aika. Huomioithan, että JAMKilla ei ole pysäköintipaikkoja varattuna valintakoetta varten. Saavuthan siis valintakoepaikalle ajoissa, mieluiten julkisilla kulkuvälineillä!

Hakija suorittaa valintakokeen omalla kannettavalla tietokoneellaan valvotusti ammattikorkeakoulun tiloissa. Kokeessa tarvitaan laitevaatimukset täyttävä tietokone.

AMK-valintakokeen ohjeisiin voi tutustua ammattikorkeakouluun.fi-sivustolla.

Yhteinen valintakoe ei koske YAMK-tutkintokoulutukseen hakeneita. YAMK-tutkintokoulutukseen hakeneet on jo kutsuttu valintakokeisiin.