Tapahtuma

16.3.

Näkökulmia kansainvälisen osaajan rekrytointiin -webinaari

HOKSAUTUS Uudenlaisia näkökulmia kansainvälisen osaajan rekrytointiin -webinaari 16.3.2022
Ajankohta
16.03.2022 10:00 - 11:15
Tapahtuman tyyppi
Webinaari
Tapahtuman kieli

Suomi

Hinta

Ilmainen

HOKSAUTUS-hankkeen Miten onnistua kansainvälisen osaajan rekrytoinnissa -webinaarisarja käynnistyy maaliskuussa 2022. Webinaarisarjan tavoitteena on tuoda esille monipuolisesti erilaisia näkökulmia kansainvälisen osaajan rekrytointiin. Webinaarisarjan ensimmäisessä osassa Näkökulmia kansainvälisen osaajan rekrytointiin -webinaarissa aiheeseen paneudutaan asiantuntijoiden Johanna Korpian (Pointer Potential) ja Riikka Ahmaniemen (Aava & Bang) johdolla.

Pitkään ulkomailla asunut Johanna Korpia on rekrytointi- ja henkilöstöpalveluyritys Pointer Potentialin toimitusjohtaja. Pointer Potential on Suomen ensimmäinen rekrytointiyritys, joka on erikoistunut korkeakoulutettuihin Suomessa asuviin maahanmuuttajiin.

Riikka Ahmaniemi on innostava valmentaja, joka keskittyy arjessa pk-yritysten kasvun valmentamiseen markkinoinnin saralla. Valmentajan ura on kuljettanut myös kansainväliseen myyntityöhön ja kouluttamiseen. Parhaillaan Riikka vastaa Aava & Bangillä ryhmävalmennusten liiketoiminnan operatiivisesta toiminnasta ja tuloksesta.

Tilaisuus on suunnattu kaikille kansainvälisestä rekrytoinnista ja kansainvälisen osaajan palkkaamisesta kiinnostuneille henkilöille.

Tapahtuman ohjelma:

  • Tilaisuuden avaus, Sari Minkkinen, HOKSAUTUS -hankkeen projektipäällikkö  
  • Millä keinoilla rakentaa onnistumista kansainvälisen osaajan rekrytoinnissa? Riikka Ahmaniemi, kasvuvalmentaja, Aava & Bang
  • Case Pointer Potential - apua kansainvälisen osaajan rekrytointiin, Johanna Korpia, toimitusjohtaja, Pointer Potential
  • Fasilitoitua keskustelua, työelämävalmentaja Anu Ojala, Jyväskylän yliopisto

Webinaari järjestetään Teamsin välityksellä ja osallistuminen siihen on maksutonta.

Ilmoittaudu tapahtumaan Webropolissa.

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoja tilaisuudesta antaa HOKSAUTUS-hankkeen projektipäällikkö:

Sari Minkkinen

Projektipäällikkö, Project Manager
LIKE T&K, Research and Development
Liiketoiminta, School of Business
+358469200304

HOKSAUTUS-hanketta toteuttavat Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Jyväskylän yliopisto ja Jyväskylän kaupunki yhteistyössä Keski-Suomen TE-toimiston ja Keski-Suomen kauppakamarin kanssa. Hanketta rahoittavat Euroopan sosiaalirahasto ja Keski-Suomen ELY-keskus 1.4.2020-31.12.2022.