Tapahtuma

30.9.

Keski-Suomen ruokavientiklubi II tapaaminen

ruokaa lautasella FinFoodNet kuvituskuva
Ajankohta
30.09.2025 13:00 - 15:00
Ilmoittautuminen alkaa ja päättyy
02.09.2025 16:00 - 26.09.2025 12:00
Tapahtuman kieli

Suomi

Osoite

Juustotie 12
42100 Jämsä
Suomi

Yrittäjien oma viennin ja kansainvälistymisen kohtaamispaikka Keski-Suomen ruokavientiklubi II - tapahtuma siirtyi elokuulta. Paikkana Jokilaakson Juusto.

Tilaisuus on ruokavientiä tekeville tai suunnitteleville yrittäjille, jotka hakevat liiketoiminnan kasvumahdollisuuksia kansainvälistymisestä, ja haluavat vaihtaa ajatuksia sekä oppeja toisten samanhenkisten kanssa. Kahvitarjoilu, muistathan ilmoittautua ajoissa!

Voitte myös halutessanne kertoa jo ilmoittautumisen yhteydessä mahdollisista sparraustarpeista, joita teillä on vientiin liittyen.
 
Klubitapaamisten ajatuksena on, että yrittäjät pääsevät keskustelemaan ja oppimaan vertaistensa kanssa vientiin liittyvistä kokemuksista, haasteista ja ratkaisuista. Koollekutsujana toimii FinFoodNet-hankkeen keskisuomalainen toteuttajataho Jyväskylän ammattikorkeakoulu. Äänessä yrittäjät.

Tiistain 30.9. tilaisuudessa teemana Aasian vienti, kohdemaana erityisesti Japani. Yritysasiantuntija Jaana Puhakka, ProAgria Itä-Suomi kertoo elintarvikeviennin kokemuksista Japaniin muun muassa BIOSYS Japani -hankkeessa.

Maksuton tilaisuus on avoin kaikille ruokaviennistä kiinnostuneille myös muista maakunnista! Tervetuloa!

FinFoodNet - Suomalaiset Innokaupungit ja alueet vauhdittamassa ruokaratkaisujen vientiä -hankkeessa avainasemassa on alueiden välinen yhteistyö, vertaistuki ja erilaisten tukimahdollisuuksien näkyväksi tekeminen. Näin tuetaan ja kannustetaan yrityksiä kansainvälistymiseen ja vientiin. FinFoodNet toteutuksessa yhteistyössä Into Seinäjoki Oy, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Savonia-ammattikorkeakoulu, LAB-ammattikorkeakoulu, Vantaan kaupunki, Helsingin yliopisto ja Turun yliopisto

https://intoseinajoki.fi/finfoodnet/

https://www.jamk.fi/fi/uutiset/2025/finfoodnet-suomalaiset-innokaupungit-ja-alueet-vauhdittamassa-ruokaratkaisujen-vientia

Lisätietoja

Leena Pölkki

Vanhempi asiantuntija, Senior Advisor
LIKE TKI, School of business
Liiketoiminta, School of Business
+358504011894

Suvi Kurkinen

Projektityöntekijä, Project Worker
Biotalousinstituutti, Institute of Bioeconomy
Teknologia, School of Technology
+358504794289