Tapahtuma

27.10.

Digitalisaatio ja digitaalinen henkilöstön johtaminen

Digitalisaation edistäminen edellyttää hyvää johtamista ennen uusien järjestelmien käyttöönottoa sekä niiden hyödyntämisen aikana. Ihmisten osaamisen kehittäminen, motivaation ja sitoutumisen tukeminen ovat avainasemassa digitalisaation optimaalisessa hyödyntämisessä.

Tule kuulemaan Ossi Auran webinaaria (Zoomissa) digitalisaatiosta, digitaalisesta henkilöstön johtamisesta ja hyvän johtajuuden vaikutuksista liiketoiminnan kannattavuuteen!

Ossi Aura on tunnettu henkilöstötuottavuuden tutkija ja kehittäjä, jonka asiantuntijuuteen ja tutkimuksiin voit tutustua täältä.

 

Ossi Aura DigiHR webinaari
Ajankohta
27.10.2022 09:00 - 10:30
Tapahtuman tyyppi
Webinaari
Tapahtuman kieli

Suomi

Hinta

Maksuton

Maksuttoman webinaarin sinulle tarjoaa Jamkin hallinnoima DigiHR-hanke (ESR).

Kiinnostaako HR-analytiikan soveltamismahdollisuudet yrityksessäsi?

Toteutamme kuuden keskisuomalaisen pk-yrityksen kanssa pilotit HR-analytiikan osa-alueista. Piloiteissa selvitetään yrityksen HR-analytiikan soveltamismahdollisuudet, kehitetään jokin prosessi kypsäksi HR-analytiikkaan integroimiseksi sekä analysoidaan yrityksen järjestelmien tuottamaa dataa ja sen hyödynnettävyyttä. Pilotit totetutetaan syksyn 2022 ja kevään 2023 aikana. Pilotteihin on vielä pari paikkaa vapaana. Lisätietoa projektipäälliköltä sekä hankkeen sivuilta.

Lisätietoa webinaarista ja DigiHR-projektista

Henna-Liisa Maljonen

Projektipäällikkö, Project Manager
LIKE T&K, Research and Development
Liiketoiminta, School of Business
+358504770178