DigiHR

Digitaalisen HR-osaamisen kehittäminen digimurroksessa

DigiHR-hankkeen pääkuva, käsi kannattelee HR-tekstiä

Haluaisitko…

  • Keskittyä olennaiseen työhön paperinpyörittämisen sijaan?
  • Sujuvoittaa yrityksesi arkea?
  • Nostaa henkilöstön tyytyväisyyttä?
  • Vahvistaa yrityksesi kilpailukykyä?
  • Henkilöstön asioiden hoituvan sujuvasti ja luotettavasti?
  • Lisätä yrityksesi tehokkuutta, tuottavuutta ja työhyvinvointia?
  • Kartuttaa tietojasi digitaalisesta henkilöstöjohtamisesta?
  • Uudistaa organisaatiosi toimintaa?
  • Ennakoida asioita paremmin?

Jos vastasit ”kyllä” edes kerran, DigiHR-hanke on sinulle tarkoitettu!

Mikä ihmeen DigiHR-hanke?

DigiHR eli Digitaalisen HR-osaamisen kehittäminen digimurroksessa -hanke alkoi lokakuussa 2021 ja päättyy elokuussa 2023. Sen kohderyhmänä ovat keskisuomalaiset pk-yritykset, jotka haluavat parantaa digitaalista HR-osaamista yrityksen strategisen kilpailuedun vahvistamiseksi, henkilöstötyytyväisyyden kasvattamiseksi ja henkilöstöhallintoon liittyvien asioiden ennakoimiseksi. Hanketta toteuttavat Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulu. Hanke kuuluu REACT-EU-hankkeisiin ja rahoitetaan osana Euroopan unionin COVID-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.

Hankkeen tavoitteena on lisätä ymmärrystä, osaamista ja taitoja digitaalisesta henkilöstöjohtamisesta ja muutostilanteen johtamisesta, rakentaa digitaalisen henkilöstöjohtamisen kehityspolkuja, pilotoida HR-analytiikkaa sekä lopuksi luoda kokemusten ja oppien kautta digitaalisen HR:n kehittämismalli. Hankkeen aikana tullaan mahdollisesti toteuttamaan myös erilaisia tapahtumia, webinaareja ja tietoiskuja.

Yritykset voivat esimerkiksi hankkeen avulla digitalisoida prosessejaan, jotka liittyvät rekrytointiin, perehdyttämiseen, henkilöstön osaamisen kehittämiseen sekä suorituksen johtamiseen. Osallistujat saavat myös tietoja HR-analytiikasta sekä pääsevät testaamaan ja näkemään sen hyödyt käytännössä.

Mitä on Digitaalinen HR?

Digitaalisessa HR:ssä prosessit, kuten esimerkiksi rekrytointi, perehdytys ja osaamisen kehittäminen on automatisoitu. Tieto liikkuu näin digitaalisesti eteenpäin oikealle taholle oikeaan aikaan. Dataa voidaan syöttää sekä käyttää paikasta ja ajasta riippumatta. Tämä sujuvoittaa arkea, vähentää paperien pyörittämistä, tietojen syöttämistä ja näin vapauttaa resursseja olennaiseen toimintaan. Pitkällä tähtäimellä digitaalisen henkilöstöjohtamisen avulla henkilöstö voi paremmin, kilpailukyky ja työhyvinvointi paranee ja toimintaa on helpompi ennakoida.

Miten osallistua?

Osallistuminen ja konsultaatio ovat maksuttomia. Huom! Osallistuminen kartuttaa yrityksen de minimis –tukea 6000€ verran. Lue lisää de minimis -tuesta.

DigiHR -hankkeessa tapahtuu

DigiHR-webinaari to 5.5.2022 klo 9.30-10.30

Tule kuulemaan lisää digitaalisen HR:n teemoista! Webinaarissamme Tommi Auvinen Jyväskylän yliopistolta kertoo työn muutoksesta erityisesti digitaalisen rekrytoinnin näkökulmasta. Tutustut myös Aidonin esimerkkicaseen HR:n digitalisoinnista HR Business Partner Anneli Björk kertomana. Lisätietoja sekä ilmoittautuminen täältä.

 

DigiHR-hanke Digivuoren huipulle-tapahtumassa 9-13.5.2022

Virtuaalisessa Digivuoren huipulle -tapahtumassa kartutat reppuusi tietoa sinua digimatkalla tukevista asioista. Keynote speakereina Petteri Järvinen ja Kristiina Tiilas. Kuulet myös lisää Jamkin digihankkeista hankehuoneissa. DigiHR:n tilassa luvassa esimerkiksi DigiHR-bingo, HR-skenaariopelin sekä digitaalisten HR:n esimerkkicasejen esittelyjä. Lisätietoja sekä ilmoittautuminen täältä.

 

Hanketiimi

Maija Haaranen, asiantuntija, Jamk

Satu Honkanen, projektisihteeri, Jamk

Matti Leppäniemi, projektikoordinaattori, Jyväskylän yliopisto

Henna-Liisa Maljonen, projektipäällikkö, Jamk

Niilo Noponen, asiantuntija, Jyväskylän yliopisto

Jarno Tiainen, projektityöntekijä, Jyväskylän yliopisto

Pia Viklund, asiantuntija, Jamk

 

Ketteröitetään HR-prosesseja yhdessä

Olehan yhteydessä:

Henna-Liisa Maljonen

Projektipäällikkö, Project Manager
LIKE T&K, Research and Development
Liiketoiminta, School of Business
+358504770178