KasvisPro Edu -hankkeessa vahvistetaan ruoka-alan ammattiopetuksen ja ammattikeittiöiden kasvisruokaosaamista kouluttamalla. Lisäksi projekti kokoaa...
Ruoantuotantoa käsitellään peruskoulun oppimateriaaleissa varsin vähän. Hankkeen tavoitteena on vahvistaa ala- ja yläkouluikäisten ruokatuotannon...
Kasvisruoka & -proteiinit ruokapalveluissa – KasvisPro –koulutus -hankkeessa koulutettiin julkisia ruokapalveluja tuottavien ammattikeittiöiden...
Yhteiskehittämisen palvelumalli vauhdittaa lupaavien ideoiden testaamista ja kaupallistamista BioPaavon innovaatiopolut -hankkeen tavoitteena on...
Ruokapalveluiden toiminta hävikin ennakointiin, seuraamiseen, mittaamiseen ovat eri vaiheissa ja tarvitsevat vielä toimia sekä uusia ratkaisuja sekä...
Climate & Circular Economy Factory (CCEF) - hanke synnyttää yritysten ja ammattikorkeakoulujen valtakunnallisen osaamiskeskuksen sekä toimintamallin...
Oivallista ruokaa 1.12.2020-31.12.2022 Oivallista ruokaa -hankkeen päätavoitteena oli saada ravitsemuksellinen laatu ja elintarvikehävikin seuranta...
The HEISME project will better utilise existing innovation and entrepreneurial capability by enhancing the business support services (BSSs) offered by...
Hankkeessa luotiin kaivovesikilpailukonsepti ja toteutettiin Maakunnan paras kaivovesi -kilpailu Keski-Suomessa.