KasvisPro Edu -hankkeessa vahvistetaan ruoka-alan ammattiopetuksen ja ammattikeittiöiden kasvisruokaosaamista kouluttamalla. Lisäksi projekti kokoaa...
Ruoantuotantoa käsitellään peruskoulun oppimateriaaleissa varsin vähän. Hankkeen tavoitteena on vahvistaa ala- ja yläkouluikäisten ruokatuotannon...
Kasvisruoka & -proteiinit ruokapalveluissa – KasvisPro –koulutus -hankkeessa koulutettiin julkisia ruokapalveluja tuottavien ammattikeittiöiden...
Ruokapalveluiden toiminta hävikin ennakointiin, seuraamiseen, mittaamiseen ovat eri vaiheissa ja tarvitsevat vielä toimia sekä uusia ratkaisuja sekä...
Tämä hanke pyrkii tuomaan teknisiä ratkaisuita tuotantoketjun tehostamiseksi sekä työturvallisuuden ja ergonomian parantamiseksi. Hankkeessa...
Project aims to test out the feasibility of Aquaponics in Finland by combining indoor plant farming method and fish farming techniques. Another aim of...
Hankkeen tavoitteena on laatia esiselvitys laajamittaisemman järvikalastuksen edellytyksistä ja kehittämistarpeista, sekä tunnistaa keskeiset...